WomanIdol - Έρευνα: Ποια μαλλιά γοητεύουν τους άνδρες; Open Lightbox

Έρευνα: Ποια μαλλιά γοητεύουν τους άνδρες;

 • Τα μακριά μαλλιά, ίσια ή με μπούκλες κερδίζουν στα… σημεία! Αλλά εκείνο που παίζει τελικά μεγαλύτερο ρόλο είναι η μυρωδιά και η απαλότητά τους!

  Τα μακριά μαλλιά, ίσια ή με μπούκλες κερδίζουν στα… σημεία! Αλλά εκείνο που παίζει τελικά μεγαλύτερο ρόλο είναι η μυρωδιά και η απαλότητά τους!

 • Η αλήθεια είναι πως οι άνδρες προτιμούν τα μαλλιά μας λιτά, γιατί τους κάνει να φαντάζονται πως βυθίζουν το πρόσωπό τους σε αυτά… Αν πρόκειται να τα κάνετε κότσο, αποφύγετε τον πολύ «στημένο», και δημιουργήστε έναν πιο ατημέλητο δημιουργώντας μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση!

  Η αλήθεια είναι πως οι άνδρες προτιμούν τα μαλλιά μας λιτά, γιατί τους κάνει να φαντάζονται πως βυθίζουν το πρόσωπό τους σε αυτά… Αν πρόκειται να τα κάνετε κότσο, αποφύγετε τον πολύ «στημένο», και δημιουργήστε έναν πιο ατημέλητο δημιουργώντας μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση!

 • Τα μακριά μαλλιά, ίσια ή με μπούκλες κερδίζουν στα… σημεία! Αλλά εκείνο που παίζει τελικά μεγαλύτερο ρόλο είναι η μυρωδιά και η απαλότητά τους!
 • Η αλήθεια είναι πως οι άνδρες προτιμούν τα μαλλιά μας λιτά, γιατί τους κάνει να φαντάζονται πως βυθίζουν το πρόσωπό τους σε αυτά… Αν πρόκειται να τα κάνετε κότσο, αποφύγετε τον πολύ «στημένο», και δημιουργήστε έναν πιο ατημέλητο δημιουργώντας μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση!
Είναι αλήθεια πως κάθε άνδρας έχει τις δικές του προτιμήσεις ακόμη και σε ό,τι αφορά την υπέροχη κόμη μας, είτε το παραδέχεται είτε όχι! Πρόσφατες έρευνες, όμως, αποκαλύπτουν τι πραγματικά δημιουργεί πόλο έλξης για αυτούς, όσον αφορά το χρώμα, το στιλ, την υφή των μαλλιών μας και όχι μόνο! Ας δούμε πώς έχουν τα πράγματα…
Από την Άντζελα Μολφέτα 
 
Τελικά, οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές; 
Και ναι και όχι, είναι η απάντηση. Η ζωή μιμείται την τέχνη ή μήπως τελικά, η ζωή μιμείται τους celebrities; Τόσο οι άνδρες όσο και εμείς οι ίδιες επηρεαζόμαστε, έστω και ασυνείδητα, από τις σταρ που πρωταγωνιστούν στα media ανά περιόδους. Οι προτιμήσεις τους επηρεάζονται, όμως, από διάφορους παράγοντες, εκτός από το ποιες σταρ είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς αυτήν την εποχή. Σημαντικό ρόλο παίζει και η γενική επιρροή της εκάστοτε διάσημης στο σύνολο των ανδρών, αλλά και πολύ απλά, πόσο ελκυστικό είναι το χτένισμα που έχουμε επιλέξει για το πρόσωπό μας! Από την μια η Brittany Spears, η Christina Aguilera και η Jessica Simpson αναδεικνύουν τους τόνους του ξανθού, αλλά από την άλλη οι πιο σκούροι τόνοι των Kendall Jenner, Ariana Grande, Selena Gomez και Katy Perry ξυπνούν ερωτικά πάθη! Η απόφαση είναι εντελώς προσωπική. Υπάρχουν άνδρες που δεν παρεκκλίνουν με τίποτα από τα στάνταρ τους (μελαχρινές ή ξανθές) και άλλοι, που αλλάζουν «στρατόπεδο» ανά περιόδους. Μήπως, όμως, και στο στιλ των μαλλιών μας επηρεάζει τις προτιμήσεις τους; 
 
Μακριά ή κοντά μαλλιά; Ιδού η απορία!
Είναι αλήθεια πως τα μακριά μαλλιά ήταν, είναι και θα είναι πάντα ελκυστικά για τους άνδρες. Όπως πέφτουν στην πλάτη μας ή καθώς μισοκαλύπτουν τους ώμους μας, αυθόρμητα τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω μας! Φαβορί τα ίσια και στιλπνά μαλλιά, που θυμίζουν μετάξι. Πολλοί, όμως, δεν μπορούν να αντισταθούν και στα κυματιστά μαλλιά που ενισχύουν τη θηλυκότητά μας, ενώ άλλοι τρελαίνονται για τα σγουρά μαλλιά καθώς, όπως ομολογούν οι ίδιοι δημιουργούν μια υπέροχη αίσθηση στα χέρια, ειδικά κατά τη διάρκεια του σεξ! Πολύ ωραία λοιπόν, τα μακριά μαλλιά κρατούν τα πρωτεία στις ανδρικές προτιμήσεις, αλλά και ένα κοντό κούρεμα μπορεί να τους τραβήξει την προσοχή, εάν τονίζει με επιτυχία τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας και υπογραμμίζεται από ένα όμορφο ζευγάρι σκουλαρίκια ή κάποιο κολιέ. Ένα ακόμη hot σημείο για να αναδείξουμε το κοντό μας χτένισμα αποτελεί και το μικρό τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού μας ή κάπου γύρω, το οποίο για μερικούς άνδρες δεν περνάει καθόλου απαρατήρητο!
 
Η δύναμη της όσφρησης
Ανεξάρτητα από όλα τα παραπάνω, το σίγουρο είναι πως κανένας άνδρας δεν μπορεί να αντισταθεί στη μυρωδιά των μαλλιών μας! Διαλέγουμε λοιπόν, με προσοχή το σαμπουάν, το κοντίσιονερ και τα προϊόντα styling, όχι μόνο για να ικανοποιούν τις ανάγκες μας, αλλά και για το μοναδικό τους άρωμα! Σε κάθε μας βήμα, τα αέρινα κύματα των μαλλιών μας δημιουργούν ισχυρές οσφρητικές δονήσεις στους γύρω μας, με αποτέλεσμα το ισχυρό φύλο να εισπνέει βαθιά στο πέρασμά μας, ώστε να «κλειδώσει» στη μνήμη του την εκπληκτική μυρωδιά των μαλλιών μας. Μια κίνηση, που κάνει κάθε άνδρα να φαντάζεται πως βυθίζει το πρόσωπό του στα μαλλιά μας, για να απολαύσει ακόμα περισσότερο τη μυρωδιά τους, αλλά και ανεβάζει τις μετοχές μας καθώς αποδεικνύει πως θέλουμε και ξέρουμε να φροντίζουμε τον εαυτό μας, δίνοντας την πρέπουσα προσοχή σε θέματα υγιεινής. 
 
Τα μαλλιά είναι σέξι λιτά ή πιασμένα;
Η άνοδος της θερμοκρασίας, αλλά και η έλλειψη χρόνου για το επιθυμητό styling μπορεί να μας κάνει να πιάνουμε τα μαλλιά μας αλογοουρά ή κότσο. Η αλήθεια είναι πως οι άνδρες προτιμούν τα μαλλιά μας λιτά, καθώς με αυτόν τον τρόπο προσελκύουν πολύ πιο εύκολα το βλέμμα τους πάνω μας. Τι είναι ο πόνος μπρος τα κάλλη θα μου πείτε, αλλά για να μην υποφέρουμε και να αποκτήσουμε και μια σέξι εικόνα, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο, πιάνοντας το μεγαλύτερο τμήμα των μαλλιών μας ψηλά και αφήνοντας μερικές τούφες ελεύθερες που θα πλαισιώνουν το περίγραμμα του προσώπου μας, δημιουργώντας μια παιχνιδιάρικη διάθεση που κάνει τους άνδρες να θέλουν να μας λύσουν τα μαλλιά, για περαιτέρω απολαύσεις! 
 
Το ιδανικό χρώμα
Το φυσικό χρώμα των μαλλιών μας είναι ίσως, αυτό που μας ταιριάζει καλύτερα, αλλά σήμερα, που μπορούμε να επιλέξουμε μια νέα απόχρωση από την πανδαισία χρωμάτων που κυκλοφορούν, το σκεφτόμαστε καλύτερα. Μπορούμε πάντα να ζητήσουμε τη γνώμη των φίλων μας και ειδικά, των ανδρών, αλλά μπορούμε να συζητήσουμε το θέμα με τον κομμωτή μας και να δούμε το αποτέλεσμα στην οθόνη του κομπιούτερ, πριν την τελική μας απόφαση. Αν το αποτέλεσμα είναι επιτυχημένο, θα το καταλάβουμε από τα σχόλια αυτών που φυσικά ήδη μας ξέρουν από πριν. Συνήθως, το καλύτερο είναι η αλλαγή να γίνει προς το πιο ανοιχτό, παρά προς το πιο σκούρο χρώμα! 
 
Αυτό που πρέπει να έχουμε κατά νου πάντως, είναι πως οποιοδήποτε χτένισμα, χρώμα, μήκος και υφή των μαλλιών μας, θα προσελκύει το αντίθετο φύλο εάν εμείς αισθανόμαστε άνετα και γεμάτες αυτοπεποίθηση! Οπότε, το πιο σημαντικό τελικά, είναι να βρούμε το προσωπικό μας στιλ και όλα τα  άλλα έρχονται… Γιατί αν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη μας κι αυτό που αντικρίζουμε δεν μας ικανοποιεί… τότε καλύτερα είναι να το αλλάξουμε για εμάς τις ίδιες! 


Σχετικά άρθρα

Ο χρυσός αριθμός Φ: Η αναλογία της ομορφιάς

Ο χρυσός αριθμός Φ: Η αναλογία της ομορφιάς

Τι είναι ο χρυσός αριθμός και πώς σχετίζεται με την ομορφιά και ...

Τριχόπτωση: Φαινόμενο του φθινοπώρου που θα καταπολεμήσουμε!

Τριχόπτωση: Φαινόμενο του φθινοπώρου που θα καταπολεμήσουμε!

Τι και εάν χάνουμε λίγες τρίχες παραπάνω; Με τις σωστές φροντίδες ...

Το σώμα μας έχει την τάση να ξαναγυρνά στο ίδιο βάρος! Γιατί;

Το σώμα μας έχει την τάση να ξαναγυρνά στο ίδιο βάρος! Γιατί;

Πώς μπορούμε να διατηρήσουμε το βάρος μας, χωρίς ανεπιθύμητες ...

Parabens: Είναι τελικά ο κύριος ύποπτος στα καλλυντικά μας;

Parabens: Είναι τελικά ο κύριος ύποπτος στα καλλυντικά μας;

Τι είναι και τι συμβαίνει με τα parabens; Έχουν τόση αρνητική δράση ...

Γιατί το βερνίκι μου κάνει... φουσκάλες;

Γιατί το βερνίκι μου κάνει... φουσκάλες;

Για να γλιτώσουμε τα νεύρα και την ταλαιπωρία, από λάθος στο ...

Καλοκαιρινά λάθη και πώς θα επανορθώσουμε!

Καλοκαιρινά λάθη και πώς θα επανορθώσουμε!

Τα 8 πιο συχνά σφάλματα που κάνουμε κατά τη διάρκεια του ...

Γιατί πρέπει να ανακινείτε το υγρό μέικαπ πριν τη χρήση

Γιατί πρέπει να ανακινείτε το υγρό μέικαπ πριν τη χρήση

Μην παραλείπετε αυτή την κίνηση για να έχετε σωστό αποτέλεσμα ...  Array
(
  [0] => Array
    (
      [id] => 4096
      [title] => Πώς 6 μυστικά του μακιγιάζ μετατρέπουν το πρώτο ραντεβού σε απόλυτο έρωτα!
      [clicks] => 
      [short_descr] => Τέλειο μακιγιάζ στο πρώτο ραντεβού; Τα μυστικά των experts make-up artists είναι εδώ!
      [caption3] => Pos_6_mustika_tou_makigiaz_metatrepoun_to_proto_rantebou_se_apoluto_erota
      [caption2] => Hair__Make_Up
      [caption] => OMORFIA
      [imgid] => 14181
      [cattitle] => Hair & Make Up
      [catid] => 028004
    )

  [1] => Array
    (
      [id] => 4097
      [title] => Καλωσορίσατε στο Jungalow μας!
      [clicks] => 
      [short_descr] => Η νέα τάση στη διακόσμηση φέρνει τη γοητεία της φύσης στο εσωτερικό των σπιτιών μας μετατρέποντάς τα σε εξωτικά καταφύγια!
      [caption3] => Kalosorisate_sto_Jungalow_mas
      [caption2] => Ola_tou_spitiou
      [caption] => OIKONOMIA
      [imgid] => 14182
      [cattitle] => Ολα του σπιτιού
      [catid] => 029004
    )

  [2] => Array
    (
      [id] => 4098
      [title] => SMS: Το μήνυμα για να κάνει την πρώτη κίνηση!
      [clicks] => 
      [short_descr] => Ο dating coach Matthew Hussey προτείνει τις καλύτερες κινήσεις που μπορείς να κάνετε μετά την πρώτη σας συνάντηση.
      [caption3] => SMS_To_minuma_gia_na_kanei_tin_proti_kinisi
      [caption2] => Sex__Scheseis
      [caption] => PsYChOLOGIA
      [imgid] => 14186
      [cattitle] => Σεξ & Σχέσεις
      [catid] => 030001
    )

  [3] => Array
    (
      [id] => 4099
      [title] => Τάσεις στα αξεσουάρ φθινόπωρο 2018 - χειμώνας 2019
      [clicks] => 
      [short_descr] => Ήρθε η ώρα να δούμε το στιλ στα κοσμήματα, τις ζώνες, τα γάντια και τα καπέλα για τη νέα σεζόν!
      [caption3] => Taseis_sta_axesouar_fthinoporo_2018_-_cheimonas_2019
      [caption2] => Trendspotting
      [caption] => MODA
      [imgid] => 14187
      [cattitle] => Trendspotting
      [catid] => 034002
    )

)
  

Δημοφιλή Θέματα

Πώς 6 μυστικά του μακιγιάζ μετατρέπουν το πρώτο ραντεβού σε απόλυτο έρωτα!

Τέλειο μακιγιάζ στο πρώτο ραντεβού; Τα μυστικά των experts make-up artists είναι εδώ!

Hair & Make Up περισσότερα...

Καλωσορίσατε στο Jungalow μας!

Η νέα τάση στη διακόσμηση φέρνει τη γοητεία της φύσης στο εσωτερικό των σπιτιών μας μετατρέποντάς τα σε εξωτικά καταφύγια!

Ολα του σπιτιού περισσότερα...

SMS: Το μήνυμα για να κάνει την πρώτη κίνηση!

Ο dating coach Matthew Hussey προτείνει τις καλύτερες κινήσεις που μπορείς να κάνετε μετά την πρώτη σας συνάντηση.

Σεξ & Σχέσεις περισσότερα...

Τάσεις στα αξεσουάρ φθινόπωρο 2018 - χειμώνας 2019

Ήρθε η ώρα να δούμε το στιλ στα κοσμήματα, τις ζώνες, τα γάντια και τα καπέλα για τη νέα σεζόν!

Trendspotting περισσότερα...
all rights reserved © 2013-2018 womanidol.gr
created byInternet Business Hellas