WomanIdol - Ερωτικό ραντεβού; Τα υπέρ και τα κατά κάθε ζωδίου! Open Lightbox

Ερωτικό ραντεβού; Τα υπέρ και τα κατά κάθε ζωδίου!

Ερωτικό ραντεβού; Τα υπέρ και τα κατά κάθε ζωδίου!

Είναι γνωστό πως κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και ιδιορρυθμίες. Δεν θα θέλατε να έχετε έναν… μπούσουλα για το τι να περιμένετε από κάποιον, πριν καν βγείτε το πρώτο ραντεβού; Όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε να έχουμε, τόσο το καλύτερο… ακόμη κι αν προέρχονται από τα άστρα! 

ΚριόςΚριός 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

YΠΕΡ: Αρκετά περιπετειώδης και διασκεδαστικός, διαθέτει ανεξάντλητη ενέργεια, ενώ έχει την ικανότητα να μεταδίδει γρήγορα τα θετικά στοιχεία και στους γύρω του. Εάν υπάρχει χημεία μεταξύ σας, η σχέση θα είναι καταπληκτική!
ΚΑΤΑ: Είναι πολύ απαιτητικός από τον εαυτό του και σε περιπτώσεις έντονων καταστάσεων, ενδέχεται να σας κρατήσει σε απόσταση για το συγκεκριμένο διάστημα. Είναι πασίγνωστο βέβαια, πως δεν απαντάει σε μηνύματα και κλήσεις!

Ταύρος

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

ΥΠΕΡ: Είναι αξιαγάπητος και μας κάνει να αισθανόμαστε ασφαλείς και προστατευμένες. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίζει την τέχνη του μαγειρέματος, ακριβώς όπως οι σεφ, αλλά ακόμα και εάν δεν έχει φθάσει σε αυτό το επίπεδο, οπωσδήποτε μπορεί να δημιουργήσει ένα νοστιμότατο πιάτο!
ΚΑΤΑ: Κάποιες στιγμές ένας Ταύρος αποφασίζει πως δεν θέλει να κάνει τίποτα, και δεν αλλάζει γνώμη με κανέναν τρόπο. Εάν δεν σας αρέσουν οι άνθρωποι που υποστηρίζουν μέχρι τελικής πτώσεως τη γνώμη τους και δεν την αλλάζουν με κανέναν τρόπο, τότε μάλλον θα πρέπει να μείνετε μακριά του, καθώς το πείσμα του είναι θρυλικό!

Δίδυμοι

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

YΠΕΡ: Ρουτίνα δεν υπάρχει με έναν Δίδυμο. Είναι πανέξυπνος, υπέροχος ομιλητής και πάντα βάζει τις ανάγκες και τα συναισθήματά μας πάνω από τα δικά του. Με τέτοια συμπεριφορά, δεν πρόκειται να βαρεθούμε με τίποτα!
ΚΑΤΑ: Καθώς είναι από τη φύση του τόσο ευφυής και έχει γνώσεις για… τα πάντα, είναι πιθανόν και χωρίς να το θέλει καθόλου, να σας κάνει να αισθανθείτε πνευματικά κατώτερες. Έχει επίσης, τη συνήθεια να σκέφτεται σε βάθος και υπερβολικά (μήπως διυλίζει τον κώνωπα;), με αποτέλεσμα να εκνευρίζεται για λανθασμένους και ίσως, ανύπαρκτους λόγους.

Καρκίνος

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

YΠΕΡ: Ξέρουν πώς να συμπεριφερθούν και πώς να κάνουν τους άλλους να τους εμπιστεύονται με κλειστά μάτια και να εξομολογούνται όλα τα μυστικά τους. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι πως αγαπούν τη δέσμευση.
ΚΑΤΑ: Οι εναλλαγές στη διάθεσή τους είναι το αρνητικό τους σημείο. Τη μία στιγμή μπορεί να είναι τρισευτυχισμένοι και το επόμενο λεπτό να πέσουν σε βαριά κατάθλιψη. Και όσο και να προσπαθήσουμε, δεν πρόκειται να μας αποκαλύψουν τι συμβαίνει. Η αμυντική στάση είναι συνώνυμο του Καρκίνου.

Λέων

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

YΠΕΡ: Υπάρχουν τόσα υπέροχα πράγματα σε έναν Λέοντα: το χιούμορ, η ικανότητα του να κάνει τα πάντα συναρπαστικά και διασκεδαστικά, αλλά και η σεξουαλική του διάθεση. Θα έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις με έναν Λέοντα.
ΚΑΤΑ: Δεν φημίζονται καθόλου για την ευαισθησία τους σε σχέση με τα συναισθήματα των γύρω τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι αδιάφοροι. Όταν μας πληγώνουν, την ευθύνη για να τα βγάλουν πέρα, αναλαμβάνει μυστηριωδώς, η  καλή τους τύχη.

Παρθένος

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

YΠΕΡ: Ο εκπρόσωπος του ζωδίου είναι γεμάτος γλύκα και πάντοτε  ενδιαφέρεται για τα συναισθήματά μας. Είναι αξιολάτρευτο το γεγονός πως μπορεί να είναι ταυτόχρονα τόσο σοβαρός και τόσο προστατευτικός. Χαρακτηρίζεται για την αξιοπιστία του και δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να σας εκνευρίσει ή να σας αφήσει να γυρίσετε μόνη στο σπίτι.
ΚΑΤΑ: Έχουν την τάση να είναι υπερβολικά ευαίσθητοι και υπάρχει περίπτωση να αμφιβάλλουν για την ειλικρίνειά μας, ειδικά όταν προσπαθούμε να τους κάνουμε να αισθανθούν καλύτερα με τον εαυτό τους.

Ζυγός

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

YΠΕΡ: Οι Ζυγοί έχουν τη φήμη πως φιλούν καλύτερα από όλους στο ζωδιακό κύκλο! Είναι επίσης, εξαιρετικοί στον τρόπο που φλερτάρουν και μπορούν να μας κάνουν να αισθανθούμε πολύ πιο ελκυστικές, επιθυμητές και γεμάτες ζωή.
ΚΑΤΑ: Μισούν τις συγκρούσεις, οπότε σε περίπτωση που θέλουν να μας χωρίσουν δεν θα προτιμήσουν να μας το πουν αυτοπροσώπως. Κι έτσι δεν θα καταλάβουμε ποτέ τι πήγε στραβά. Μερικές φορές, με το πέρασμα των χρόνων ή ακόμα και όταν δεν έχουμε πλέον σχέση, ασχολούνται με τα αρνητικά μας στοιχεία, πράγμα αρκετά ενοχλητικό.

Σκορπιός

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

YΠΕΡ: Οι σχέσεις με έναν Σκορπιό γίνονται σε ένα πολύ βαθύ επίπεδο, ενώ καθετί είναι πολύ έντονο, συμπεριλαμβανομένων των σεξουαλικών και των συναισθηματικών καταστάσεων. Κλείνοντας ραντεβού μαζί του είναι σαν να έχουμε ραντεβού με το πάθος!
ΚΑΤΑ: Το πάθος όμως μπορεί να είναι και μειονέκτημα! Ένας Σκορπιός μπορεί να είναι τόσο έντονος και μαζί σοβαρός, που μπορεί να γίνει υπερβολικός, έως και… τρομακτικός. Μερικές φορές η σύνδεση μαζί του μπορεί να μοιάζει πως είναι των άκρων, αλλά παρόλα αυτά δεν χρειάζεται να μετατραπεί σε μελόδραμα!

Τοξότης

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

YΠΕΡ:  Είναι πραγματικά διασκεδαστικοί, έχουν αυξημένη την αίσθηση του χιούμορ και τους χαρακτηρίζει η αισιοδοξία. Τους αρέσει να προσθέτουν νέες εμπειρίες στο ενεργητικό τους και θέλουν να συνδέονται με καινούργιους ανθρώπους, ειδικά σε πνευματικό επίπεδο.
ΚΑΤΑ: Καθετί καινούργιο αποτελεί σημείο έλξης για τους Τοξότες, οπότε είναι πρόκληση να προσπαθήσουμε να τους κάνουμε να ρίξουν… άγκυρα μαζί μας! Καθώς εκπέμπουν πολλά και ανάμεικτα μηνύματα, καλή τύχη… σε έναν δεσμό μαζί τους.

Αιγόκερως

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

YΠΕΡ: Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για το εάν ένας Αιγόκερως είναι άξιος της εμπιστοσύνης μας, αφού η αξιοπιστία και η δέσμευσή του είναι παροιμιώδη χαρακτηριστικά του! Δεν θα περιμένει τα γενέθλια μας ή τις διακοπές για να μας δείξει πως είμαστε ιδιαίτερες και πολύτιμες. Οποιαδήποτε στιγμή είναι πιθανόν να μας προσφέρει λουλούδια και δώρα!
ΚΑΤΑ: Του αρέσει να έχει τον έλεγχο των καταστάσεων, οπότε μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε ότι ασφυκτιούμε. Επίσης, η έντονη προσωπικότητα του ενδέχεται να μοιάζει πως φθάνει ακόμα και στο σημείο να μας χειραγωγεί, χωρίς καν να το συνειδητοποιεί.

Υδροχόος

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

YΠΕΡ: Ο Υδροχόος μας εκπλήσσει με τις μοναδικές του σκέψεις. Βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο, δοκιμάζοντας διαρκώς νέα πράγματα, είτε πρόκειται για ένα νέο εστιατόριο ή για ένα κλαμπ. Όταν γνωρίζουμε έναν Υδροχόο πάντα θα αισθανόμαστε άνετα και οικεία και θα μπορούμε να δείχνουμε τον αληθινό μας εαυτό, χωρίς φόβο.
ΚΑΤΑ:  Μερικές φορές οι Υδροχόοι είναι πολύ πιο εγκεφαλικοί από ό,τι συναισθηματικοί, με αποτέλεσμα τα αισθήματα να μοιάζουν πως αποτελούν ένα είδος ενόχλησης για αυτούς. Μπορούν επίσης, να γίνουν αλλόκοτα επιθετικοί, εάν δεν έχουν στα χέρια τους τη διαχείριση μιας κατάστασης.

Ιχθύες

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

YΠΕΡ: Θα κατανοήσουν πλήρως τις ιδιαιτερότητες και τις ευαισθησίες μας, σε απόλυτο βαθμό. Θα μας κάνουν να γελάμε μέχρι δακρύων και δεν θα είναι ποτέ μόνο ο ερωτικός μας σύντροφος, αλλά και ο καλύτερός μας φίλος.
ΚΑΤΑ: Οι Ιχθείς μπορούν να γίνουν εξαιρετικά ευαίσθητοι, να κλειστούν στον εαυτό τους και να μην μας εξηγήσουν τι έφταιξε για να είναι τόσο πληγωμένοι και θυμωμένοι. Σε μερικές περιπτώσεις έχουν σοβαρά ζητήματα κακής επικοινωνίας.Σχετικά άρθρα

Πώς θα καταλάβουμε ότι του αρέσουμε; Το άστρο του έχει κάτι να μας πει!

Πώς θα καταλάβουμε ότι του αρέσουμε; Το άστρο του έχει κάτι να μας πει!

Ένας… οδηγός αναγνώρισης της ερωτικής του πρόθεσης ανάλογα με ...

Αγάπες υπάρχουν πολλές! Ποια είναι τα 6 είδη αγάπης σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες;

Αγάπες υπάρχουν πολλές! Ποια είναι τα 6 είδη αγάπης σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες;

Διαβάστε πώς διαχώριζαν οι αρχαίοι Έλληνες τα είδη της αγάπης ...

Ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες του ζωδίου μας και του δικού του

Ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες του ζωδίου μας και του δικού του

Με ένα άγγιγμα σε αυτά τα σημεία μπορούν να μας κοπούν τα πόδια ή ...

Θέλετε να του τραβήξετε την προσοχή;

Θέλετε να του τραβήξετε την προσοχή;

Επιτέλους, συναντήσατε κάποιον που σας αρέσει! Μερικές απλές ...

Τα όμοια έλκονται; Γιατί σχετιζόμαστε με άτομα που μας μοιάζουν;

Τα όμοια έλκονται; Γιατί σχετιζόμαστε με άτομα που μας μοιάζουν;

Οι περισσότερες από εμάς δεν συνειδητοποιούν πως επιλέγουμε ...

Γιατί σας ραγίζουν την καρδιά (με βάση το ζώδιό σας)

Γιατί σας ραγίζουν την καρδιά (με βάση το ζώδιό σας)

Τι θα ήταν ο έρωτας χωρίς τον… χωρισμό; Ποιος είναι ο βασικός ...

Σεξ στη ζέστη; Εκμεταλλευτείτε το!

Σεξ στη ζέστη; Εκμεταλλευτείτε το!

Ανεβάσετε το επίπεδο του ερωτικού παιχνιδιού στη… ζέστη, με τα ...  Array
(
  [0] => Array
    (
      [id] => 4057
      [title] => Αγάπες υπάρχουν πολλές! Ποια είναι τα 6 είδη αγάπης σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες; 
      [clicks] => 
      [short_descr] => Διαβάστε πώς διαχώριζαν οι αρχαίοι Έλληνες τα είδη της αγάπης και ανοίξτε τον δρόμο για την αληθινή ευτυχία!
      [caption3] => Agapes_uparchoun_polles_Poia_einai_ta_6_eidi_agapis_sumfona_me_tous_archaious_Ellines_
      [caption2] => Sex__Scheseis
      [caption] => PsYChOLOGIA
      [imgid] => 13963
      [cattitle] => Σεξ & Σχέσεις
      [catid] => 030001
    )

  [1] => Array
    (
      [id] => 4058
      [title] => Φθινοπωρινά χτενίσματα: 6 στιλ από τις διάσημες πασαρέλες! 
      [clicks] => 
      [short_descr] => Αναρωτιέστε ποιες είναι οι πιο hot προτάσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο που μόλις ξεκίνησε; Οι προτάσεις είναι εδώ!
      [caption3] => Fthinoporina_chtenismata_6_stil_apo_tis_diasimes_pasareles_
      [caption2] => Hair__Make_Up
      [caption] => OMORFIA
      [imgid] => 13964
      [cattitle] => Hair & Make Up
      [catid] => 028004
    )

  [2] => Array
    (
      [id] => 4059
      [title] => Η τελευταία συλλογή εσωρούχων της Ριάνα αποδείχτηκε μία νέα εμπειρία! 
      [clicks] => 
      [short_descr] => Η Rihanna άφησε άφωνους κοινό και αγοραστές στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης…
      [caption3] => I_teleutaia_sullogi_esorouchon_tis_Riana_apodeichtike_mia_nea_empeiria_
      [caption2] => News_etc
      [caption] => MODA
      [imgid] => 13970
      [cattitle] => News etc.
      [catid] => 034001
    )

  [3] => Array
    (
      [id] => 4060
      [title] => 1905 Boutique Hotel: Η Μπελ Επόκ στην… Ξάνθη! 
      [clicks] => 
      [short_descr] => Το άρωμα και την ατμόσφαιρα της παλιάς Ξάνθης αναβιώνει στο art boutique ξενοδοχείο «1905».
      [caption3] => 1905_Boutique_Hotel_I_Mpel_Epok_stinison_Xanthi_
      [caption2] => Domatio_me_thea
      [caption] => TAXIDI
      [imgid] => 13979
      [cattitle] => Δωμάτιο με θέα
      [catid] => 031003
    )

)
  

Δημοφιλή Θέματα

Αγάπες υπάρχουν πολλές! Ποια είναι τα 6 είδη αγάπης σύμφωνα με τους αρχαίους Έλληνες;

Διαβάστε πώς διαχώριζαν οι αρχαίοι Έλληνες τα είδη της αγάπης και ανοίξτε τον δρόμο για την αληθινή ευτυχία!

Σεξ & Σχέσεις περισσότερα...

Φθινοπωρινά χτενίσματα: 6 στιλ από τις διάσημες πασαρέλες!

Αναρωτιέστε ποιες είναι οι πιο hot προτάσεις στα μαλλιά για το φθινόπωρο που μόλις ξεκίνησε; Οι προτάσεις είναι εδώ!

Hair & Make Up περισσότερα...

Η τελευταία συλλογή εσωρούχων της Ριάνα αποδείχτηκε μία νέα εμπειρία!

Η Rihanna άφησε άφωνους κοινό και αγοραστές στην Εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης…

News etc. περισσότερα...

1905 Boutique Hotel: Η Μπελ Επόκ στην… Ξάνθη!

Το άρωμα και την ατμόσφαιρα της παλιάς Ξάνθης αναβιώνει στο art boutique ξενοδοχείο «1905».

Δωμάτιο με θέα περισσότερα...
all rights reserved © 2013-2018 womanidol.gr
created byInternet Business Hellas