WomanIdol - Τι τον εκνευρίζει περισσότερο σε μια σχέση, ανάλογα με το ζώδιό του; Open Lightbox

Τι τον εκνευρίζει περισσότερο σε μια σχέση, ανάλογα με το ζώδιό του;

Τι τον εκνευρίζει περισσότερο σε μια σχέση, ανάλογα με το ζώδιό του;

Όλοι έχουμε κάποια πράγματα που μας ανάβουν τα λαμπάκια σε μια σχέση και δεν μπορούμε να τα ανεχτούμε. Και για τον εαυτό μας, τα ξέρουμε πολύ καλά. Αλλά τι ισχύει για το έτερον μας ήμισυ; Τι είναι αυτό που τον κάνει να μοιάζει με ταύρο σε υαλοπωλείο και ορκίζεται ότι δεν θα ξανακάνει σχέση; Διαβάστε παρακάτω… και φυλαχτείτε!

Κριός

Κριός 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Ο Κριός σιχαίνεται τη ρουτίνα. Γι’ αυτό και δεν θέλει να νιώθει ότι κάνει συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Φυσικά και ξέρει ότι έχει κάποιες ευθύνες και ότι εσείς περιμένετε από αυτόν κάποια πράγματα, αλλά χωρίς αυτά να γίνουν καθημερινή συνήθεια. Ο Κριός θέλει να σπάει τη μονοτονία, γι’ αυτό και αν δεν καταφέρει μια μέρα να πάρει άδεια για να κάνει το αγαπημένο του χόμπι, μπορεί ακόμα και να κάνει μια φάρσα στους συναδέλφους του ή να κάνει κάτι αυθόρμητο που ίσως αργότερα μετανιώσει. Αλλά τουλάχιστον θα έχει βάλει τέλος στη βαρεμάρα.

Ταύρος

Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Για τον Ταύρο υπάρχει μόνο ένας τρόπος να γίνουν τα πράγματα. Ο δικός του. Όλοι ξέρουν ότι οι Ταύροι είναι πεισματάρηδες, αλλά κάποιες φορές το παρατραβάνε και κάνουν σαν παιδιά, αν τους αρνηθείτε κάτι. Αφού δεν μπορούν να δουν τα πράγματα από την οπτική κάποιου άλλου, τους είναι αδύνατον να συμβιβαστούν με άλλες προτάσεις. Εάν κάτι δεν ταιριάζει με τον τρόπο που σκέφτονται, είναι εύκολο να εκνευριστούν στη στιγμή, ακόμα και να φύγουν από μια καλή σχέση.

Δίδυμοι

Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Ό,τι και να συμβεί, μην σταματήσετε να τους μιλάτε! Υπάρχουν φορές σε έναν τσακωμό που μπορεί να είστε τόσο εκνευρισμένη ή μπερδεμένη ώστε να μην θέλετε να του μιλήσετε. Αλλά αυτό για έναν Δίδυμο είναι καταστροφικό. Η σιωπή τον αναστατώνει τόσο που δεν ξέρει τι να κάνει. Αν δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με έναν Δίδυμο, θα του δημιουργήσετε σοβαρές αμφιβολίες για τη σχέση σας.

Καρκίνος

Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ένας Καρκίνος δεν θα ανεχτεί την αδιαφορία. Εάν η συμπεριφορά σας του δείξει ότι δεν νοιάζεστε αρκετά, θα νιώσει αδύναμος και πελαγωμένος. Είναι πάνω από τις δυνάμεις του, άλλωστε, να αντιμετωπίσει κάποια που δεν ανταποκρίνεται στα συναισθήματά του, γιατί του κόβει τα φτερά. Δείξτε του τι νιώθετε για να ηρεμήσει!

Λέων

Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Οι Λέοντες χρειάζονται έναν σύντροφο θερμό και δοτικό. Λατρεύουν να έχουν όλη την προσοχή πάνω τους, ενώ χρειάζονται και θετική ενίσχυση. Αν η σύντροφός του είναι ψυχρή και αδιάφορη, δεν θα το αντέξει. Ένας Λέων νομίζει ότι είναι τόσο ζεστός όσο και ο ήλιος, και μία γυναίκα που είναι υπολογίστρια, εγωίστρια και ψυχρή δεν του κάνει. Αν δει ότι δεν σας ζεσταίνει με τη γοητεία του, μπορεί να εξαγριωθεί.

Παρθένος

Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Σιχαίνεται τις δημόσιες διαχύσεις. Αν είστε με Παρθένο, καλό είναι να μην είστε ιδιαίτερα εκδηλωτική όταν είστε έξω μαζί του, καθώς είναι κάτι που απεχθάνεται. Εάν συνεχώς του δείχνετε την αγάπη σας ενώ έχετε πάει απλά για έναν καφέ, το αποτέλεσμα θα είναι να κλειστεί στο καβούκι του. Μπορείτε να εκδηλώνεστε φυσικά, αλλά χωρίς υπερβολές. Μην ξεχνάτε ότι το κύριο χαρακτηριστικό ενός Παρθένου είναι η διακριτικότητα, όσα χρόνια κι αν είστε μαζί.

Ζυγός

Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ο άνδρας που απεχθάνεται τους τσακωμούς και τις συγκρούσεις. Και πόσο μάλιστα μπροστά σε κόσμο. Ο Ζυγός δεν αντέχει μία σύντροφο που στο μέσον ενός δείπνου σε ένα εστιατόρια ξεκινά καυγά. Δεν τους αρέσουν οι διενέξεις γενικά, αντιπαθεί να του ανεβάσει κάποιος τον τόνο της φωνής του, πόσο μάλλον να τον στριμώχνουν στη γωνία. Εάν του επιτεθείτε θα νιώσει ότι τον ευνουχίζετε!

Σκορπιός

Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Δεν του αρέσει να απολογείται χωρίς να το θέλει. Δεν λέει ψέματα, αλλά υπάρχουν κάποιες φορές που πρέπει να απολογηθεί απλά για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Αλλά αυτό είναι αντίθετο στην ηθική του και στον τρόπο σκέψης του. Γι΄ αυτό και προτιμά να ξεκαθαρίσει την αλήθεια με κάθε κόστος, παρά να κάνει κάτι που θεωρεί λάθος. Αποφύγετε να τον φέρνετε σε θέση απολογούμενου και ειδικά με το παραμικρό.

Τοξότης

Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Μην το λογοκρίνετε, ποτέ! Οι Τοξότες θέλουν να λένε ό,τι σκέφτονται, και καμιά φορά μιλάνε ακατάπαυστα, κυριολεκτικά, για ό,τι τους έρθει στο κεφάλι. Παρόλα αυτά, καμιά φορά αυτό δεν είναι καλό μέσα σε μία σχέση, γιατί χρειάζεται να σκεφτείς πριν μιλήσεις για το καλό και των δύο. Για τον Τοξότη αυτό είναι φυλακή, και πάντα θα λέει αυτό που θέλει μπροστά σας.

Αιγόκερως

Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Μπορεί να ανεχτεί πολλά, αλλά όχι το να μην σέβεστε τα όριά του. Ζώδιο της τάξης και της οργάνωσης, αν σας δανείσει ένα βιβλίο καλό είναι να του το επιστρέψετε, και μάλιστα στη θέση του! Η αμέλεια σε ό,τι τον αφορά, δεν συγχωρείται! Ένας Αιγόκερως θέλει να τον σέβεστε σε όλα τα θέματα της ζωής του, γιατί διαφορετικά αισθάνεται ότι δεν τον νοιάζεστε αρκετά. Το να ξεπερνάτε τα όριά του στην καθημερινότητά του μπορεί να τον οδηγήσει σε μεγάλο εκνευρισμό.

Υδροχόος

Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Απεχθάνεται τις συναισθηματικές υπερβολές. Καθώς δεν είναι οι ίδιοι εκφραστικοί και διαχυτικοί,  προσπαθούν να αποφύγουν και τις παρόμοιες εκδηλώσεις προς το πρόσωπό τους. Οι συναισθηματισμοί τούς φέρνουν σε αμηχανία, κι αν η σύντροφός τους ξεσπά με νεύρα ή… με κλάματα με το παραμικρό, μπορεί να αρρωστήσουν. Αν δεν αισθάνεται ένα επίπεδο άνεσης στη σχέση του, το πιθανότερο είναι να το βάλει στα πόδια.

Ιχθύες

Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Δώστε του χρόνο! Οι Ιχθύες λατρεύουν να κάνουν όνειρα και να δημιουργούν, γι’ αυτό αν η σύντροφός τους, τους έχει συνέχεια στο τρέξιμο, δεν θα είναι ποτέ χαρούμενοι. Χρειάζονται χρόνο για χαλάρωση και αποσυμπίεση, και αν τους το στερήσετε, μπορεί και να κάνουν υπομονή για κάποιο διάστημα, αλλά τελικά, το πιθανότερο είναι αργά ή γρήγορα να εκραγούν!Σχετικά άρθρα

Ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες του ζωδίου μας και του δικού του

Ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες του ζωδίου μας και του δικού του

Με ένα άγγιγμα σε αυτά τα σημεία μπορούν να μας κοπούν τα πόδια ή ...

Ποια πράγματα νομίζουμε ότι είναι σέξι, ενώ οι άντρες όχι!

Ποια πράγματα νομίζουμε ότι είναι σέξι, ενώ οι άντρες όχι!

Νομίζουμε ότι είναι κινήσεις… ματ! Μήπως όμως, εκείνοι απλά τις ...

Γιατί δεν κάνει το... βήμα;

Γιατί δεν κάνει το... βήμα;

Βασικοί λόγοι όπως τους εξηγούν οι ίδιοι οι άνδρες, για να ...

Τα καλύτερα χειμερινά ραντεβού ανάλογα με το ζώδιο σας

Τα καλύτερα χειμερινά ραντεβού ανάλογα με το ζώδιο σας

Φορέστε τα πιο ζεστά σας ρούχα και ετοιμαστείτε για ραντεβού που ...

Σημάδια ότι δεν είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο

Σημάδια ότι δεν είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο

Πώς μπορούμε να καταλάβουμε ότι δεν ταιριάζουμε, για να μην ...

Tι μας έμαθε η επιστήμη για τους αδέσμευτους το 2017

Tι μας έμαθε η επιστήμη για τους αδέσμευτους το 2017

Πλέον, όλο και περισσότερες μελέτες μας κάνουν να αναθεωρήσουμε ...

Γιατί περιμένουμε περισσότερα από τις σχέσεις μας από ποτέ;

Γιατί περιμένουμε περισσότερα από τις σχέσεις μας από ποτέ;

Αν αναζητάτε τον ιδανικό σύντροφο που θα καλύπτει όλες τις ...Δημοφιλή Θέματα

Αλλάξτε το ύφος των παπουτσιών σας!

Βαρεθήκατε τα κλασικά σας παπούτσια και θέλετε να τους δώσετε ένα διαφορετικό ύφος και να μοιάζουν σαν καινούργια; Σας δίνουμε τον τρόπο!

Ολα του σπιτιού περισσότερα...

Δύσκολα τα πράγματα για τις κόκκινες σόλες του Christian Louboutin

Ο διάσημος υποδηματοποιός φαίνεται ότι συναντά εμπόδια στην κατοχύρωση της χαρακτηριστικής κατακόκκινης σόλας του...

Αυτό το ξέρετε; περισσότερα...

Barbarossa Athens: Από την Πάρο στην Αθήνα!

Η χειμερινή, νέα και φρέσκια εκδοχή του διάσημου εστιατορίου της Πάρου, εδώ και μερικές εβδομάδες άνοιξε τις πόρτες του στο Χαλάνδρι.

Όρεξη να\'χεις περισσότερα...

Οι 10 πιο ερωτικές σκηνές του κινηματογράφου

Ο κινηματογράφος μας έχει χαρίσει απίστευτα ερωτικές στιγμές που πολύ θα θέλαμε να ζήσουμε κι εμείς. Ποιές είναι οι πιο σέξι σκηνές;

Urban life περισσότερα...
all rights reserved © 2013-2018 womanidol.gr
created byInternet Business Hellas