Sweatshirts: Θα κατακλύσουν την καθημερινότητά μας το 2019!

Sweatshirts: Θα κατακλύσουν την καθημερινότητά μας το 2019!
Sweatshirts: Θα κατακλύσουν την καθημερινότητά μας το 2019!
Οι εκδοχές του sweatshirt είναι πολλές… για να μην γίνεται βαρετό!
Ένα παριζιάνικο λουκ: Φορέστε ένα μακρύ sweatshirt πάνω από ένα οπάκ καλσόν ή κολάν σαν μίνι φόρεμα // Φορέστε ένα απλό πουλοβεράκι με ένα χαριτωμένο πουκάμισο με μικρούς γιακάδες και μία λουλουδάτη ή ριγέ φούστα
Η πιο πολυτελής εκδοχή του, στολισμένο με στρας ή κρύσταλλα συνδυάζεται με φούστα ή ίσιο παντελόνι +1
Προβολή Φωτογραφιών
Sweatshirts: Θα κατακλύσουν την καθημερινότητά μας το 2019!

Τα λεπτά πουλοβεράκια δεν είναι μόνο πλέον ένα ρούχο που φοράμε μετά το γυμναστήριο ή σε μία εκδρομή. Έχουν γίνει ένα βασικό κομμάτι για τα κορίτσια της μόδας. Ψάχνετε να προσθέσετε κάτι φρέσκο στο ντύσιμο σας; Εύκολο! Διαλέξτε ένα sweatshirt ή ένα φούτερ. Τώρα, τα αγαπημένα μας έχουν διασκεδαστικά γραφικά ή ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες και είναι κάτι που θα φορέσουμε ολόκληρο το 2019. Δείτε και κάποιες ιδέες για το πώς θα το φορέσετε ή τι να διαλέξετε.

από τη Μαρία Καλοπούλου

Είναι άνετα, ευκολοφόρετα και συνήθως απαλά στην αφή. Μπορούν να φορεθούν για αθλητικές εμφανίσεις αλλά ανάλογα με το είδος, το χρώμα και τους συνδυασμούς γίνονται κατάλληλα για casual εμφανίσεις στη δουλειά ή στη βόλτα μας.

Δείτε Επίσης
Σακάκι-φόρεμα: Πώς θα φορέσετε το σέξι blazer dress;

Αυτή τη σεζόν βλέπουμε εξελιγμένες και πιο κομψές εκδόσεις που ολοκληρώνονται με κομψές λεπτομέρειες και prints. Ποιοι είναι οι  καλύτεροι τρόποι για να φορέσετε τα πουλοβεράκια;

  • Μία από τις φετινές εκδοχές είναι να φορέσετε ένα sweatshirt πάνω από ένα πουκάμισο βγάζοντας έξω τα γιακαδάκια θυμίζοντας τις σχολικές μας ημέρες.
  • Συνδυάστε το ελεύθερα με ό,τι θέλετε, ξεκινώντας από φούστες, τζιν παντελόνια και φορέματα. Υπάρχουν δεκάδες υπέροχα στιλ για να δοκιμάσετε.
  • Αναζητήστε αυτό που ταιριάζει με την προσωπικότητά σας και το γενικότερο λουκ σας.
  • Φορέστε ένα απλό πουλοβεράκι με ένα χαριτωμένο πουκάμισο με μικρούς γιακάδες και μία λουλουδάτη ή ριγέ φούστα. Συμπληρώστε το λουκ με παπούτσια με τετράγωνα τακούνια ή μπαλαρίνες
  • Μπορείτε να επιλέξετε ένα διακοσμημένο με στρας, κρυσταλλάκια ή πέρλες. Είναι μία κομψή επιλογή που ταιριάζει και στις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις και συνδυάζεται με μία pencil φούστα ή ένα στενό ή ίσιο παντελόνι.
  • Μπορείτε να διαλέξετε ένα πουλοβεράκι με κουκούλα για τις αθλητικές δραστηριότητες ή για μία απλή βόλτα για ψώνια. Φορέστε το με φόρμα ή με το τζιν σας.
  • Με μία πνοή από το Παρίσι… φορέστε ένα πολύ μακρύ sweatshirt με οπάκ καλσόν σαν μίνι φόρεμα.
  • Φυσικά, μπορείτε να το συνδυάσετε με δερμάτινο παντελόνι ή φούστα.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.