Οι παραδοσιακοί Λουκουμάδες

Οι παραδοσιακοί Λουκουμάδες

Λίγοι είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν το Αιγαίον! Και όσοι δεν το ξέρουν, συνιστούμε… να το μάθουν για να γλυκαθούν δεόντως…

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Σας προτείνουμε λοιπόν να δοκιμάστε τους «απόλυτους» λουκουμάδες που ταυτόχρονα για όσους τηρούν και το έθιμο της νηστείας είναι μία εξαιρετική επιλογή. Γιατί είπαμε νηστεία… ας μην στερηθούμε όμως για ένα γλυκάκι! Οι παραδοσιακοί λουκουμάδες του Αιγαίον είναι ένας απόλυτος γλυκός νηστίσιμος πειρασμός για την περίοδο της Σαρακοστής, μια γεύση αυθεντική που δίνει την εναλλακτική λύση, ώστε να κάνουμε στροφή στη γευστική παράδοση, να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, αλλά έχει και ένα ακόμη πλεονέκτημα: ανταποκρίνεται και με το παραπάνω στις επιταγές της υγιεινής διατροφής! Τι άλλο θέλετε λοιπόν;

Λουκουμάδες Αιγαίον

Και όμως υπάρχει και κάτι ακόμη: Καθ’ όλη την περίοδο της Σαρακοστής το κατάστημα Λουκουμάδες Αιγαίον προσφέρει το βασικό νηστίσιμο προϊόν του σε μειωμένες τιμές! Έτσι, οι πελάτες του μπορούν να γευτούν την κάθε μερίδα λουκουμάδες από 3,5 ευρώ, στα 3 ευρώ (για κατανάλωση στο κατάστημα ή σε κουτί για το σπίτι) ή στα 2,5 ευρώ (για κουτί 3 μερίδων ή μεγαλύτερο).

Λουκουμάδες Αιγαίον

Άλλες προτάσεις, όπως τα χειροποίητα ζελέ φρεσκοστυμμένων φρούτων καλύπτουν τις ανάγκες του νηστίσιμου γλυκού ενώ προσφέρουν μια γευστική δροσιστική απόλαυση τις ηλιόλουστες ανοιξιάτικες μέρες του Απρίλη. Προτείνουμε να συνδυάσετε αυτό το Πάσχα μʼ ένα πέρασμα από το παραδοσιακό περιώνυμο αθηναϊκό στέκι που γλυκαίνει ακατάπαυστα την πρωτεύουσα εδώ και έναν σχεδόν αιώνα!

Δείτε Επίσης
Λουκουμάδες με μπανάνες

Λουκουμάδες Αιγαίον

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι οι Λουκουμάδες Αιγαίον διαθέτουν και υπηρεσία delivery, ενώ διατίθενται και σε κατεψυγμένη μορφή για μια νηστίσιμη λαχταριστή μυρωδάτη λύση, ανά πάσα στιγμή στο σπίτι!

Λουκουμάδες Αιγαίον: Πανεπιστημίου 46, Αθήνα, τηλ : 210 3814621-2

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.