Success stories

Μαρία Θεμελή: Πάντα μου άρεσε η θάλασσα
Μαρία Θεμελή: Πάντα μου άρεσε η θάλασσα

Από μικρή ήταν ανήσυχο πνεύμα, διάβαζε κι έγραφε πολύ. Αγαπάει τη θάλασσα, τα ταξίδια, τα βιβλία, τα χαμόγελα. Της αρέσει να εργάζεται σκληρά, να ασχολείται με φιλανθρωπικές αλλά και καλλιτεχνικές δράσεις αλλά και να ονειρεύεται!

Μαρίκα Λάμπρου: Μία γυναίκα σε ηγετική θέση
Μαρίκα Λάμπρου: Μία γυναίκα σε ηγετική θέση

Η Μαρίκα Λάμπρου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Singular Logic, μιλά για τη θέση της γυναίκας στο επαγγελματικό περιβάλλον και επισημαίνει πως οι γυναίκες ξέρουν να μάχονται και να κατακτούν, πλέον, την κορυφή με την αξία και την αυθεντικότητά τους. 

Xρύσα Παρίση: Με γυναικεία δύναμη
Xρύσα Παρίση: Με γυναικεία δύναμη

Η μοναδική υποψήφια δήμαρχος Χολαργού-Παπάγου, μεταξύ έξι συνυποψηφίων ανδρών, μιλά με πάθος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και εξηγεί γιατί πιστεύει στη δύναμη και την τόλμη των γυναικών.

Natalie Massenet: Επιχειρηματίας με απόλυτο στιλ
Natalie Massenet: Επιχειρηματίας με απόλυτο στιλ

Η επιτυχημένη πορεία της ιδρύτριας του Net-a-porter.com Natalie Massenet.

3
Η Jocelyne Sibuet, ιδιοκτήτρια των Maisons & Hotels Sibuet, με το αψεγάδιαστο στιλ
Οι 5 καλύτερες γυναίκες ξενοδόχοι

Γνωρίστε τις 5 πιο επιτυχημένες γυναίκες στον τομέα της φιλοξενίας που ξεχωρίζουν όχι μόνο για την άψογη εξυπηρέτηση στα ξενοδοχεία τους αλλά και για τον ευφυή σχεδιασμό και τη μοναδική τους ικανότητα να προσδίδουν προσωπικότητα σε ένα απλό δωμάτιο!

10
Η Αθηνά και η Βικτώρια Μηνιώτη, ιδιοκτήτριες των Andreas Coiffures με ιστορία 46 χρόνων αλλά και εκπρόσωποι και της νέας πολυτελούς σειράς Chronologiste της K?rastase
Andreas Coiffures και Kérastase= Μία εξαίσια εμπειρία!

Φέτος τα Andreas Coiffures συμπληρώνουν 46 χρόνια λειτουργίας! Η Αθηνά και η Βικτώρια Μηνιώτη μιλούν γι’ αυτή τη μακρά και ενδιαφέρουσα πορεία, ενώ με την ιδιότητά τους ως εκπρόσωποι της Kérastase και της νέας πολυτελούς σειράς Chronologiste εξηγούν τα οφέλη και μας δίνουν τη μυστική τους συμβουλή!

5
Η Annie Féolde είναι η πρώτη γυναίκα στην Ιταλία που έχει λάβει 3 αστέρια Michelin
Annie Féolde: Έμπνευση και πάθος για τη γαστρονομία

Η chef Annie Féolde είναι η πρώτη γυναίκα στην Ιταλία που έχει λάβει 3 αστέρια Michelin. Αν και στη συνέχεια έχασε το ένα,  μόλις ένα χρόνο αργότερα το ξανακέρδισε, καθώς αγαπάει με πάθος!

10
Kelsey Falter, CEO, Poptip
Γνωρίστε γυναίκες με καινοτόμες ιδέες

Μπορεί ο χώρος της τεχνολογίας να αποτελεί κατά βάση αντρική υπόθεση, ωστόσο θα ήταν ατόπημα να παραλείψουμε τις τεχνολογικές καινοτομίες που έχουν προκύψει χάρη σε ταλαντούχες ιδρύτριες startups εταιρειών! Ακολουθούν οι σημαντικότερες.

7
Σπύρος Ντάικος, Χρύσα Χαλικιοπούλου και Στρατής Ανδρεάδης, οι εμπνευστές των Salty Bags
Τσάντες με… αέρα στα πανιά τους!

Μία συνάντηση μαθημάτων ιστιοπλοΐας στάθηκε η αφορμή για να συναντηθούν τρεις νέοι άνθρωποι και να δημιουργήσουν ένα πρωτοποριακό εγχείρημα με το όνομα Salty Bag, που ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. 

10
Lola: 45 χρόνια μόδα με ελληνική υπογραφή!
Lola: 45 χρόνια μόδα με ελληνική υπογραφή!

Η Φωτεινή και η Αναστασία Γιαλαμά είναι η δεύτερη γενιά μίας επιτυχημένης εταιρείας ένδυσης που ξεκίνησε πριν από περίπου μισό αιώνα από ένα μικρό εργαστήριο ραπτικής για να φτάσει σήμερα σε μία μεγάλη εταιρεία με αρκετά καταστήματα λιανικής πώλησης στη χώρα. Μοιραζόμαστε μαζί σας λίγη από την κομψή… ιστορία τους