Νέες φρυγανιές με Κριθάρι, Χαρούπι ή Προζύμι

Νέες φρυγανιές με Κριθάρι, Χαρούπι ή Προζύμι

Οι νέες φρυγανιές από κριθάρι, χαρούπι ή προζύμι είναι ζυμωμένες με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χανίων και αποτελούν μία καινοτομία από την Elite. Αυθεντικές γεύσεις με έμπνευση από τη μεσογειακή διατροφή και κάθε στιγμή της ημέρας.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Πριν λίγο καιρό, δοκίμασα τις νέες φρυγανιές και πραγματικά (αν και γενικά δεν συνηθίζω να τρώω πολύ φρυγανιές), με ενθουσίασαν. Σίγουρα, ξεχώρισα μακράν τις φρυγανιές από χαρούπι. Με μεστή γεύση σχεδόν… αρωματικές αποτελούν κάτι ξεχωριστό και εκτός από τα συνηθισμένα. Ταιριάζουν τέλεια με τυριά και αλλαντικά αλλά τις δοκίμασα και με μέλι και έκαναν άψογη «παρέα».

Όχι ότι οι άλλες δύο γεύσεις από κριθάρι και προζύμι πάνε πίσω. Άλλωστε, όλη η νέα σειρά ανταποκρίνεται στις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες και στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Πρόκειται για μία «φυσική» εξέλιξη, αφού η Elite εδώ και 50 χρόνια δημιουργεί με φροντίδα και αγάπη, ό,τι πιο νόστιμο και θρεπτικό για την ελληνική οικογένεια. Και η καινούργια πρόταση αποτελεί μία καινοτομία που βασίζεται στις αξίες της μεσογειακής διατροφής.

Οι Elite Φρυγανιές με Κριθάρι, Χαρούπι ή Προζύμι ζυμωμένες με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Χανίων (Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης) είναι φτιαγμένες με απλές και αυθεντικές πρώτες ύλες, με μακρά διατροφική παράδοση, όπως το χαρούπι, το κριθάρι και το προζύμι και αποτελούν μια ισορροπημένη διατροφική επιλογή, με ξεχωριστή γεύση και αίσθηση για την καθημερινή διατροφή.

Συνοδεύουν όλα τα γεύματα της ημέρας, γίνονται ένα εξαιρετικά απολαυστικό σνακ συνδυασμένες με τυριά, αλλαντικά, στη σαλάτα και ό,τι άλλο σας εμπνέει, ή καταναλώνονται σκέτες.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.