«Παγωμένα» τριαντάφυλλα!

«Παγωμένα» τριαντάφυλλα!

Τα λουλούδια είναι ένα κλασικό δώρο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και πολύ περισσότερο ένα μπουκέτο από κόκκινα ή ροζ τριαντάφυλλα. Αλλά η φαεινή ιδέα έρχεται από ένα σούπερ παγωτατζίδικο που δημιούργησε παγωτά σε σχήμα τριαντάφυλλου και ξετρελαίνει κόσμο. Το πρόβλημα; Μας πέφτει λίγο μακριά… μόλις στην Καλιφόρνια!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Το Cauldron Ice Cream στη Santa Clara της Καλιφόρνιας κατάφερε να ενώσει τις δύο ιδέες που μπορούν να πουν «σε αγαπώ», τριαντάφυλλα και παγωτό ή πολύ απλά λουλούδια που τρώγονται… απολαυστικά! Είναι αρωματικά, όμορφα, και πάνω από όλα πεντανόστιμα!

Το Cauldron Ice Cream έχει γίνει διάσημο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού από το φετινό καλοκαίρι, δημιουργώντας περίφημες γεύσεις παγωτού και σερβίροντάς τις με ευφάνταστους τρόπους. Το μεγάλο του hit είναι σίγουρα τα παγωτά σε ένα τεράστιο χωνάκι με γεύσεις που αλλάζουν ανά μήνα. Η μεγάλη του επιτυχία αυτή τη στιγμή είναι οι γεύσεις τριαντάφυλλο και λεβάντα με τσάι Earl Grey που κάνουν θραύση και σερβίρονται σε σχήμα λουλουδιού με μαρέγκες, μπισκοτάκια, σιρόπια και άλλα πολλά.

Δείτε Επίσης
Τι είδους παγωτό είστε;

Τώρα θα μου πείτε, τι μας τα δείχνετε αφού δεν μπορούμε να τα δοκιμάσουμε; Από τη μία για να σας ενημερώνουμε για όποια ωραία ιδέα κυκλοφορεί στον κόσμο και από την άλλη… γιατί ίσως θα λέγατε στον καλό σας πως αν σας αγαπά… τόσο πολύ, θα «πεταχτείτε» για ένα ταξιδάκι!!!!!!!!!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.