Ζaxaropolis: Όνομα και πράγμα!

Ζaxaropolis: Όνομα και πράγμα!

Ένα μικρό μαγαζάκι με μία τεράστια ποικιλία ζαχαρωτών και διακοσμητικών για ζαχαροπλαστική από ζάχαρη, κατασκευάζονται στο δικό τους εργαστήριο και μας λύνουν τα χέρια!

Από την Μαρία Καλοπούλου

Η Μαρία Φαρσαράκη ασχολείται με την παρασκευή διακοσμητικών στοιχείων από ζάχαρη εδώ και πολλά χρόνια. Το 2000 ξεκίνησε την οικογενειακή της επιχείρηση κάνοντας μόνο χονδρική. Μέχρι που αποφάσισε να ανοίξει και ένα μαγαζί για λιανική στο Ίλιον για να δώσει λύσεις σε επίδοξους οικιακούς ζαχαροπλάστες. Τα χειροποίητα ζαχαρωτά είναι σε πολύ μεγάλη ποικιλία: λουλούδια, καρδούλες, ήλιους, αστέρια και ψαράκια, κοχυλάκια, αστερίες, γατάκια και σκυλάκια. Αλλά εκείνα που πραγματικά εντυπωσιάζουν είναι τα χειροποίητα τριαντάφυλλά τους τα οποία διαθέτουν σε διάφορα μεγέθη και χρώματα και «υπόσχονται» να κάνουν τις τούρτες και τα cupcakes σας απλά… ονειρεμένα.

Εκτός όμως από διακοσμητικά, μπορείτε να αγοράσετε είτε επιτόπου είτε κατόπιν παραγγελίας τούρτες, cupcakes, μπισκότα και popcakes που έχουν φτιαχτεί την ίδια μέρα και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές. Ενώ επίσης, θα βρείτε χρώματα ζαχαροπλαστικής, θήκες για κεκάκια, ζαχαρόπαστες σε όλα τα χρώματα, τρουφίτσες και ζάχαρες χρωματιστές και σε διάφορα σχήματα, σοκολάτες σε διάφορες γεύσεις και χρώματα, βάσεις για ταρτάκια, πουράκια και χωνάκια για να τα γεμίσετε όπως θέλετε εσείς. Θα βρείτε επίσης, κουφέτα σε μεγάλη ποικιλία, σκέτα, χρωματιστά ή διακοσμημένα, πολύχρωμα ζελεδάκια φρούτων και marshmallows.

Δείτε Επίσης
Dominique Ansel: ο chef ζαχαροπλαστικής που άλλαξε τους κανόνες

Zaxaropolis: Πατρόκλου 75, Ίλιον Αττική, τηλ.: 210 2470204 και www.zaxaropolis.gr για ηλεκτρονικές παραγγελίες.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.