Λουλούδια στο χρώμα του ήλιου!

Λουλούδια στο χρώμα του ήλιου!

Το κίτρινο είναι χρώμα θερμό, θετικό, αναζωογονητικό, φωτεινό, αέρινο, λαμπερό, ελπιδοφόρο, χαρούμενο, φιλόξενο! Φέρνει έμπνευση και  αισιοδοξία, προάγει τον  διάλογο, ερεθίζει το πνεύμα, διεγείρει την όρεξη, διευκολύνει την πέψη, οξύνει τη μνήμη, και άλλα πολλά θετικά… Eίναι το χρώμα της μόδας του φετινού καλοκαιριού και εμείς σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε και στα λουλούδια που θα στολίσουν τα βάζα σας!

από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Δημιουργήστε λοιπόν, συνθέσεις που θα στολίσουν τα βάζα του σπιτιού σας με διαφορετικά κίτρινα λουλούδια και απολαύστε τη θετική τους ενέργεια.

Κίτρινα λουλούδια

Δείτε Επίσης
Παιώνιες: Είναι η εποχή τους!

  • Μία πολύ απλή και εύκολη λύση είναι να βάλετε σε ένα απλό γυάλινο βάζο κίτρινες τουλίπες, γεμίζοντας το νερό με ροδέλες λεμονιού για απόλυτη χρωματική αρμονία.
  • Ροδέλες λεμονιού στο νερό με μία πιο εντυπωσιακή ανθοδέσμη: Επιλέξτε τριαντάφυλλα, μιμόζες, λίλιουμ και μιμόζα στις αποχρώσεις του κίτρινου και στολίστε το τραπέζι σας. Άλλωστε, το κίτρινο λέγεται ότι ανοίγει την όρεξη…
  • Κλασικός συνδυασμός του κίτρινου με το πράσινο… και η φύση μετακομίζει στο τραπέζι σας. Χαμηλό μπουκέτο με κίτρινες τουλίπες, δεμένες με πράσινα φύλλα.

Κίτρινα λουλούδια

  • Για ακόμη πιο έντονη αίσθηση του φυσικού, ντύστε με χλόη τα βάζα σας και γεμίστε τα με άγριες τουλίπες ή ασφόδελους.
  • Εντυπωσιακή σύνθεση με διαφορετικά άνθη σε κίτρινες αποχρώσεις… αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και δημιουργήστε με το δικό σας γούστο και προτιμήσεις.
  • Μια πανδαισία λευκού και κίτρινου με πινελιές πράσινων φυλλωμάτων. Διαφορετικού μεγέθους και στιλ βάζα σε λευκό και κίτρινο και τα ανάλογα άνθη. Κομψότητα και ρομαντισμός σε πλήρη σύμπλευση!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.