Ποιο είναι το σημαντικό στοιχείο διακόσμησης του ζωδίου σας;

Ποιο είναι το σημαντικό στοιχείο διακόσμησης του ζωδίου σας;
Ποιο είναι το σημαντικό στοιχείο διακόσμησης του ζωδίου σας;
Αν είστε Κριός, μία σύνθεση με ταξιδιωτικές φωτογραφίες εκφράζει την αγάπη σας για ταξίδια και περιπέτειες // Μία Ταυρίνα αγαπά τη λειτουργικότητα και το στιλ, οπότε τι θα λέγατε για μία βιβλιοθήκη ως κεντρικό κομμάτι διακόσμησης
Η τέλεια ιδέα για μία Δίδυμο είναι να δημιουργήσει ένα υπέροχο τραπεζάκι συγκεντρώνοντας τα αγαπημένα της coffee table με στιλ! // Οι Καρκίνοι έχουν ισχυρή φαντασία, είναι συναισθηματικές και αγαπούν τα έργα τέχνης
Οι Λιονταρίνες αγαπούν τη διασκέδαση, τι θα λέγατε λοιπόν, να δημιουργήσετε ένα σημείο-μπαράκι στο σπίτι σας για να συγκεντρώνεστε γύρω με τους φίλους σας; +6
Προβολή Φωτογραφιών
Ποιο είναι το σημαντικό στοιχείο διακόσμησης του ζωδίου σας;

Κάθε ζώδιο έχει το δικό του ιδιαίτερο ταμπεραμέντο που εκφράζεται ακόμη και στα διακοσμητικά στοιχεία, στα χρώματα, στα σχήματα, στις υφές. Σας προτείνουμε κάποιες βασικές ιδέες που ταιριάζουν στο δικό σας άστρο… Κάθε ιδέα είναι εύκολη στην εφαρμογή της για ένα ακόμη πιο στιλάτο σπίτι που θα αντανακλά πτυχές της δικής σας προσωπικότητας!

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Κρεμάστε μία σύνθεση με ταξιδιωτικές φωτογραφίες 

Αν είστε Κριός, μάλλον αγαπάτε πολύ τα ταξίδια και την εξερεύνηση νέων τόπων και νέων εμπειριών. Γιατί να μην απολαμβάνετε τις φωτογραφίες των ταξιδιωτικών σας αναμνήσεων δημιουργώντας μία σύνθεση σε κάποιον τοίχο του σπιτιού σας με αυτές; Θα σας θυμίζουν ωραίες ή αστείες στιγμές…

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Προσθέστε μία ωραία βιβλιοθήκη

Οι Ταυρίνες είναι πρακτικοί και αξιόπιστοι τύποι! Συνδυάστε τη λειτουργικότητα με το στιλ, διαλέγοντας μία ωραία βιβλιοθήκη ή κάποιο έπιπλο αποθήκευσης που θα αποτελεί σημαντικό διακοσμητικό κομμάτι του σπιτιού σας και τοποθετήστε το σε περίοπτη θέση.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Δώστε στιλ στο αγαπημένο σας τραπεζάκι 

Οι Δίδυμοι είναι γεμάτες περιέργεια και λατρεύουν να ανταλλάσσουν ιδέες. Έχουν την τάση να έχουν βιβλία και περιοδικά παντού στο σπίτι τους. Η τέλεια ιδέα είναι να δημιουργήσετε ένα υπέροχο τραπεζάκι ή το κεντρικό τραπέζι του σαλονιού σας με στιλ, συγκεντρώνοντας τα αγαπημένα σας coffee table με στιλ!

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Στραφείτε στην Τέχνη

Οι Καρκίνοι έχουν ισχυρή φαντασία, είναι συναισθηματικές και αγαπούν τα έργα τέχνης. Ξεκινήστε να επενδύετε λοιπόν σε έργα τέχνης που θα κοσμήσουν το σπίτι σας και θα κάνουν τους φίλους σας να σας θαυμάζουν για τις συλλογές σας.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Δημιουργήστε ένα μπαράκι 

Οι Λιονταρίνες είναι κοινωνικές και τους αρέσει η διασκέδαση και οι συναναστροφές, χαρίζοντας καλή διάθεση στους γύρω τους. Τι θα λέγατε λοιπόν, να δημιουργήσετε ένα σημείο-μπαράκι στο σπίτι σας, ώστε να διασκεδάζετε τους φίλους και την οικογένεια;

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Τακτοποιήστε το γραφείο του σπιτιού

Οι εκπρόσωποι του ζωδίου έχουν μία τάση να παρατηρούν και να αγαπούν τις λεπτομέρειες, είναι έξυπνες και πρακτικές γυναίκες. Ασχοληθείτε με το γραφείο ή τον χώρο εργασίας του σπιτιού σας χαρίζοντάς του στιλ αλλά και τακτοποίηση!

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Βάλτε λίγο πράσινο 

Οι Ζυγοί δίνουν μεγάλη σημασία στην ισορροπία και αγαπούν τους εξωτερικούς χώρους. Προσθέστε λίγη αρμονία και μία αίσθηση της φύσης, βάζοντας αρκετά φυτά στους εσωτερικούς χώρους τους σπιτιού σας.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Στραφείτε προς εκλεπτυσμένα σχέδια 

Δείτε Επίσης

Τι να περιμένετε στην ερωτική σας ζωή αυτό το καλοκαίρι, με βάση το ζώδιό σας

Οι Σκορπίνες έχουν την τάση να είναι τολμηρές, γεμάτες πάθος αλλά μερικές φορές και… ξεροκέφαλες! Δείξτε τη δυνατή σας προσωπικότητα με τολμηρά και ζωηρά σχέδια στις ταπετσαρίες ή τις κουρτίνες του σπιτιού σας.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Διακοσμήστε με βιβλία

Οι Τοξότες είναι γνωστόν ότι αγαπούν πολύ τη μόρφωση και τη γνώση. Δημιουργήστε ένα σημείο στο σπίτι αφιερωμένο στα βιβλία, κάνοντάς τα τα ίδια διακοσμητικά στοιχεία. Τοποθετήστε τα σε εμφανές μέρος για να τα απολαμβάνετε κάθε στιγμή!

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Αγοράστε ένα ακριβό κομμάτι

Υπεύθυνες και λογικές, οι γυναίκες Αιγόκεροι αγαπούν και εκτιμούν πολύ την ποιότητα. Μόλις έχετε την ευκαιρία, επενδύστε σε ένα έπιπλο που θα δίνει το στίγμα του σε όλη τη διακόσμηση, π.χ. έναν ακριβό καναπέ ή πολυθρόνα που θα εκπέμπει το γούστο και το εκλεπτυσμένο σας στιλ.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Προμηθευτείτε ένα εντυπωσιακό χαλί

Οι γυναίκες του ζωδίου βαριούνται εύκολα, ενώ ταυτόχρονα είναι ανατρεπτικές. Προσθέστε λίγη ζωντάνια στο σπίτι σας, στρώνοντας ένα εντυπωσιακό και με ζωηρά χρώματα χαλί που θα τραβά επάνω του την προσοχή.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Αναβαθμίστε την κρεβατοκάμαρα 

Οι Ιχθείς αγαπούν το ρομάντζο αλλά και τη γαλήνη. Η κρεβατοκάμαρα είναι ο χώρος που μπορούν να ονειρεύονται… και αποτελεί το πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού τους. Δώστε νέα πνοή αλλάζοντας τα χρώματα του καλύμματος του κρεβατιού σας αλλά και τις λάμπες ή τα μικρά διακοσμητικά του.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.