Όραμα αισθητικής: Εκπαίδευση για επιτυχία!

Όραμα αισθητικής: Εκπαίδευση για επιτυχία!
Όραμα αισθητικής: Εκπαίδευση για επιτυχία!
Αν θέλετε να αποκτήσετε απόλυτα εξειδικευμένες γνώσεις και να εξασκήσετε ένα αποδοτικό επάγγελμα στον χώρο του μανικιούρ, εκπαιδευτείτε στα C-Marso
Το μυστικό είναι η εξειδίκευση! Μάθετε τα πάντα γύρα από την τεχνική των νυχιών από έμπειρους καθηγητές
Όραμα αισθητικής: Εκπαίδευση για επιτυχία! +2
Προβολή Φωτογραφιών
Όραμα αισθητικής: Εκπαίδευση για επιτυχία!

Γιορτάζοντας 23 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον χώρο της αισθητικής και ιδιαίτερα στην περιποίηση των άκρων, η CMarso εξακολουθεί να εμπνέει με απόλυτα εξειδικευμένες υπηρεσίες και αποτελεί μια νέα επαγγελματική πνοή, την οποία καλούμαστε να γνωρίσουμε και γιατί όχι; – να συμμετάσχουμε! 

Aπό την Άντζελα Μολφέτα

Ειδικά αυτήν την εποχή, όπου η οικονομική ανασφάλεια κτυπά την πόρτα όλο και περισσοτέρων γυναικών, ίσως ήρθε η στιγμή να ασχοληθούμε με κάτι πιο αποδοτικό, αλλά και εποικοδομητικό. Η γυναικεία μας φύση μάς κάνει να ασχολούμαστε καθημερινά με το μακιγιάζ και τα νύχια μας. Πώς θα μας φαινόταν, λοιπόν, εάν αυτήν μας την αγάπη την μετατρέπαμε σε επαγγελματική δραστηριότητα; Μια υπέροχη ιδέα, φυσικά!

Τα 14 εκπαιδευτικά κέντρα CMarso μέσα από σεμινάρια και τμήματα ταχύρρυθμης εκμάθησης, προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλες μας να γίνουμε επιτυχημένες επαγγελματίες και να κατοχυρώσουμε μια αξιόλογη θέση στην αγορά εργασίας. Οι διαρκείς αναζητήσεις της C-Marso στις παγκόσμιες αγορές και η 23ετή αφοσίωση της στον χώρο της αισθητικής, φέρνουν την εταιρεία στην πρώτη γραμμή, δημιουργώντας:

  • Δίκτυο κέντρων ειδική φροντίδας και αισθητικής
  • Εισαγωγή και εμπορία επαγγελματικού εξοπλισμού και υλικών
  • Εκπαίδευση / παρουσίαση ειδικών δεξιοτήτων και επαγγελματικών εφαρμογών

Πέρα από αυτά τα 3 βασικά σημεία δράσης, οι έμπειροι καθηγητές και οι υψηλές προδιαγραφές του εξοπλισμού και των προϊόντων, εξασφαλίζουν τις καλύτερες προοπτικές σε όποιο κλάδο μας ενδιαφέρει.

Η υπεύθυνη εκπαίδευσης της C Marso Μαριέττα Σερπετίνη  μοιράζεται μαζί μας τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και τις πιο trendy τάσεις της νέας σεζόν.

– Τι χρειάζεται ώστε να θεωρηθεί μια γυναίκα επαγγελματίας τεχνίτρια νυχιών απόλυτα επιτυχημένη; 

Η C-Marso είναι μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις στον χώρο της αισθητικής. Οι πολυάριθμες σπουδάστριές μας τόσο στα σεμινάρια, όσο και στα ειδικά μαθήματα είναι περιζήτητες από τους σοβαρότερους επιχειρηματίες του κλάδου σε όλη την Ελλάδα. Οι σπουδές στην C-Marso αποτελούν εγγύηση στην αγορά εργασίας και αυτό αποδεικνύεται.

– Ως ειδικοί, κατά πόσο επενδύετε στην εξειδίκευση;

Είναι αλήθεια, πως το μεγαλύτερο μυστικό της επαγγελματικής επιτυχίας είναι η εξειδίκευση. Οι έμπειροι καθηγητές μας, χάρη στην πολυετή τους πείρα και τη συνεχή τους επιμόρφωση προσφέρουν τη δυνατότητα εξειδίκευσης από το απλό μανικιούρ και το γαλλικό πεντικιούρ, μέχρι την τεχνική 3d vitro, το πεντικιούρ διαρκείας, το νυφικό μακιγιάζ, τη χρωματολογία, το body painting και πολλά – πολλά ακόμα. Πραγματικά, η λίστα εξειδικευμένων υπηρεσιών είναι ατελείωτη!

– Στην ταχύρρυθμη εκμάθηση παρουσιάζεται κάθε τεχνική στην πράξη;

Τα πάντα για το μανικιούρ, πεντικιούρ, το επαγγελματικό μακιγιάζ, καθώς και όλες τις σύγχρονες τάσεις της ομορφιάς στα νύχια, παρουσιάζονται και δουλεύονται στην πράξη, ακόμα και στα στούντιο ταχύρρυθμης παρουσίασης. Με αυτόν τον τρόπο, κάθε σπουδάστρια έχει προσωπική άποψη και έχει την ευκαιρία να λύνει κάθε της απορία στη στιγμή.

–  Απαιτείται κάποιο επιπλέον κόστος, όσον αφορά τα εργαλεία και τα προϊόντα που χρειάζονται κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης;

Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκμάθησης και της πρακτικής εξάσκησης, οποιαδήποτε χρήση εργαλείων προσφέρεται δωρεάν από την C-Marso, ενώ χρησιμοποιούνται οι πιο σύγχρονοι τύποι. Επίσης, και τα προϊόντα δίνονται χωρίς καμιά επιπλέον επιβάρυνση, προσφέροντας τη δυνατότητα σε κάθε σπουδάστρια να πειραματιστεί και να μετρήσει τις δυνατότητές της με τις πιο αποτελεσματικές συνθέσεις της αγοράς.

Δείτε Επίσης
Τάση: Τα «βουτυρένια νύχια» είναι το μανικιούρ της άνοιξης

– Πέρα από την εκμάθηση των τεχνικών, πόσο σημαντική είναι η επαγγελματική κατάρτιση και τι προτείνετε σε αυτό το επίπεδο;

Το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο της εταιρείας C-Marso υπογραμμίζεται από την ευρύτητα των προγραμμάτων της, στα οποία για πρώτη φορά περιλαμβάνεται ειδικό σεμινάριο επαγγελματικότητας. Στόχος του είναι να ενημερώσει πλήρως τις σπουδάστριες για την εμπορική τους δραστηριότητα,  οικονομικές/ λογιστικές προτάσεις, στρατηγικές μάρκετινγκ, πώς θα διασφαλίσουν τις σχέσεις τους με τις πελάτισσες και πολλά ακόμα θέματα που εξασφαλίζουν μια πετυχημένη σταδιοδρομία.

– Η διατήρηση των κανόνων υγιεινής στους χώρους αισθητικής, απασχολεί όλο και περισσότερες  γυναίκες.  Ποια είναι η προσωπική σας άποψη;

Η σωστή οργάνωση του χώρου, οι κανόνες υγιεινής και η αποστείρωση κάθε εργαλείου είναι από τα βασικά κεφάλαια εκπαίδευσης για την C-Marso. Ανεξάρτητα από τον κλάδο και σε κάθε ειδικότητα, υπάρχουν ειδικά μαθήματα για αυτά τα θέματα, καθώς πιστεύουμε πως η φήμη κάθε επαγγελματία εξαρτάται όχι μόνο από το αποτέλεσμα, αλλά και από το πώς κινείται στον επαγγελματικό του χώρο,  ο οποίος και πρέπει να ακολουθεί με ευλάβεια κανόνες υγιεινής και αυστηρή αποστείρωση.

Ενημερωθείτε για όλη την Ελλάδα τηλ.: 210 6752920

Δηλώστε συμμετοχή, εκπαιδευτείτε άριστα και κερδίστε όλον τον επαγγελματικό εξοπλισμό!

CMarso: Βασ. Γεωργίου 8, 15233 Χαλάνδρι, τηλ. 210 6752920, 210 6858042, www.c-marso.grwww.facebook.com/cmarso.nail.company, email:

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.