Πάμε μία βόλτα στην boutique των Dolce & Gabbana στο Παρίσι;

Πάμε μία βόλτα στην boutique των Dolce & Gabbana στο Παρίσι;

Ανοίγουμε τον υπολογιστή, το tablet ή έστω το κινητό μας και από τη μία στιγμή στην άλλη… βρισκόμαστε στον δρόμο με τα ωραιότερα καταστήματα στο Παρίσι. Συγκεκριμένα, πάμε μία εικονική βόλτα στην πολυτελή boutique των Dolce & Gabbana στο 8ο διαμέρισμα του Παρισιού!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Αν δεν είναι στα σχέδια σας να… πεταχτείτε μέχρι το Παρίσι, (εντάξει χιούμορ κάνουμε!), τότε μπορείτε να περιλάβετε στο πρόγραμμά σας μία στάση στην boutique των Dolce & Gabbana στο Παρίσι. Μία εμπειρία που τώρα μπορείτε να ζήσετε χάρη στο παντοδύναμο ίντερνετ.

Ο διάσημος ιταλικός οίκος «ανοίγει» τις πόρτες του μέσω του site του σε όλους τους επίδοξους επισκέπτες ανά τον κόσμο! Ακόμη κι αν σε κάθε περίπτωση, το μόνο που θα κάνατε είναι να χαζεύατε, τις έτσι κι αλλιώς θαυμάσιες βιτρίνες του, τώρα μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα στην μπουτίκ.

Στο συγκεκριμένο βίντεο βλέπετε το εσωτερικό του καταστήματος που βρίσκεται στην Rue du Faubourg Saint-Honoré, στο 8ο διαμέρισμα του Παρισιού. Σας δίνετε η ευκαιρία να περιηγηθείτε στο πολυτελές εσωτερικό του με τα λευκά μάρμαρα και τους χρυσούς καθρέφτες, και επιπλέον μπορείτε να κάνετε κλικ στα κομμάτια που σας αρέσουν.

Κάνοντας κλικ στις λευκές κουκκίδες βλέπετε τα προϊόντα και τις τιμές τους. Κάπως έτσι μπορείτε να περάσετε μερικές ευχάριστες στιγμές, χωρίς κόστος και με μεγάλη οπτική απόλαυση. Γιατί όχι;

Δείτε Επίσης
Στο πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχείο Disneyland στο Παρίσι, το παραμύθι ξεκινά…

Στο σάιτ του οίκου θα βρείτε άλλες δύο μπουτίκ, στην Μελβούρνη και στην Ιαπωνία.

Περιηγηθείτε στις πολυτελείς boutiques εδώ: https://virtualboutique.dolcegabbana.com/virtual-tour/paris-faubourg-st-honore

Dolce & Gabana virtual tour

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.