Τολμηρή πολυτέλεια και επαναστατική γοητεία

Τολμηρή πολυτέλεια και επαναστατική γοητεία

Η Η&Μ παρουσιάζει τη συλλογή Studio AW20, «Η Εκλεπτυσμένη Επαναστάτρια», η οποία είναι εμπνευσμένη από εκείνους των οποίων το στιλ είναι τόσο τολμηρό, όσο και η στάση ζωής τους.

Η συλλογή παίρνει στοιχεία από τη γενναία συγγραφέα του 19ου αιώνα Violet Paget (ψευδώνυμο Vernon Lee) και την κατοικία της στην ανακτορική Φλωρεντία, και εκφράζει το ατρόμητο στιλ της.

H καμπάνια H&M Studio AW20 θα σπάσει το κατεστημένο προσκαλώντας τους πρωταγωνιστές της συλλογής, Barbie Ferreira, Veronika Heilbrunner, Celeste, Alton Mason, Young Emperors and Mia Kong να την συνδημιουργήσουν από τις διάφορες γωνίες της υφηλίου.

Κάθε ένας θα ερμηνεύσει μοναδικά τη συλλογή, καθώς το στιλ και η ατομικότητα θα είναι στο επίκεντρο. H συλλογή θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο hm.com από τις 24 Σεπτεμβρίου.

Με επιρροές από τη ροκ μουσική των 70s, τη ντίσκο και την πανκ, η συλλογή AW20 προσφέρει μια εναλλακτική μίξη από γιορτινά κομμάτια που μπορούν να φορεθούν παντού και από ξεχωριστά tailored σχέδια. Το mood board της συλλογής έχει αναφορές από το gender-fluid στιλ του David Bowie. Συνεπώς, βασικά κομμάτια της αποτελούν το tailored κοστούμι σε έντονο μπλε με το μεσάτο σακάκι, το γκρι παλτό με έντονους ώμους από ανακυκλωμένο ιταλικό μαλλί και οι μπλούζες με βολάν από ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Η πολυτελής χρωματική παλέτα από γαλάζιο και πράσινο του μαλαχίτη εξισορροπείται από στοιχεία του ροζ της σαμπάνιας, και μαρμάρινα μοτίβα εμπνευσμένα από τα ιταλικά παλάτια.

Δείτε Επίσης
Κορίτσια… από το Διάστημα: Η αισθητική του Space Girl καταλαμβάνει το TikTok

Το αποκλειστικό social media φίλτρο προτρέπει το κοινό της H&M να συμμετέχει στην καμπάνια. Τόσο οι πελάτες όσο και οι πρωταγωνιστές της καμπάνιας καλούνται να μοιραστούν το δικό τους προσωπικό, μοναδικό τρόπο με τον οποίο θα συνδύαζαν τα κομμάτια της συλλογής. Επιπλέον, τα giphy stickers θα προσφέρουν μια παιχνιδιάρικη νότα στα posts του κοινού.

«Η μούσα της συλλογής AW20 δεν φοβάται να προκαλέσει το κατεστημένο. Η συλλογή δημιουργήθηκε για εκείνους που γιορτάζουν το να είναι ο εαυτός τους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ελπίζουμε να εμπνεύσουμε τους πελάτες μας να ντυθούν με μια ξέγνοιαστη και επαναστατική διάθεση,» λέει η Ann-Sofie Johansson, Καλλιτεχνική Σύμβουλος της H&M.

«Η διαρκής προσπάθεια της H&M να παραμένει καινοτόμα οδήγησε την ομάδα της H&M Studio να πειραματιστεί δημιουργώντας μια συναρπαστική, νέα μορφή καμπάνιας για τη συλλογή AW20. Προσαρμοσμένη στο σήμερα και στον νέο τρόπο εργασίας, δίνει στο παγκόσμιο καστ μια δημιουργική ελευθερία να κάνει το styling, να φωτογραφήσει και να εκφραστεί από την άνεση του προσωπικού του χώρου. Ελπίζουμε η νέα συλλογή και η καμπάνια να ενθαρρύνουν όλους μας να γιορτάσουμε το προσωπικό μας στιλ,» λέει η Kattis Bahrke, Υπεύθυνη του Τμήματος Δημιουργικού Marketing και Επικοινωνίας της H&M.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.