Τσαντάκι μόλις επτά εκατοστών! Θα μας τρελάνουν τώρα;

Τσαντάκι μόλις επτά εκατοστών! Θα μας τρελάνουν τώρα;
Τσαντάκι μόλις επτά εκατοστών! Θα μας τρελάνουν τώρα;
Το τσαντάκι «Le Sac Chiquito» παρουσιάστηκε κατά την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού
Στην επίδειξη τα μοντέλα εμφανίστηκαν με τα εν λόγω τσαντάκια να περπατούν στην πασαρέλα, κρατώντας τα από τις άκρες των δαχτύλων τους
Οι τιμές εξαρτώνται από το μέγεθος και τα υλικά κατασκευής και κυμαίνονται από 300 έως 700€ +3
Προβολή Φωτογραφιών
Τσαντάκι μόλις επτά εκατοστών! Θα μας τρελάνουν τώρα;

Πόσα τελικά είμαστε διατεθειμένες να πληρώσουμε για ένα trendy τσαντάκι; Ο Jacquemus αποδεικνύει ότι το μέγεθος δεν… μετράει! Το ντεμπούτο της «Sac Le Chiquito», ένα τσαντάκι που στην πραγματικότητα έχει χώρο για ένα νόμισμα ή μία τσίχλα έγινε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και κοστίζει… γύρω στα 450 ευρώ!

από τη Μαρία Καλοπούλου

Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, για τις συλλογές του ερχόμενου φθινοπώρου,  το όνομα της επικαιρότητας φαίνεται ότι για μία ακόμη φορά είναι ο Jacquemus. Όπως την περασμένη χρονιά είχε κλέψει την παράσταση με τα τεράστια καπέλα που εν πολλοίς καθόρισαν το καλοκαίρι του 2018, έτσι φέτος εξέπληξε με τις μικροσκοπικές του τσάντες.

Η τάση των μικροσκοπικών τσαντών έκανε θραύση, και η Gigi Hadid αναδείχτηκε μία από τις… πιστές οπαδούς μαζί με την Kendall Jenner που δεν παρέλειπε να εμφανίζεται με τη «Le Sac Chiquito» σε αρκετές περιπτώσεις.

Η πρόσκληση μάλιστα για την επίδειξη του Jacquemus για το φθινόπωρο του 2019 ήταν ένα παρόμοιο τσαντάκι που στην αρχή οι καλεσμένοι πίστεψαν ότι επρόκειτο απλώς για μία ευφάνταστη πρόσκληση, και όχι για ένα προϊόν!

Στην επίδειξη, όμως, τα μοντέλα εμφανίστηκαν με τα εν λόγω τσαντάκια να περπατούν στην πασαρέλα, κρατώντας τα από τις άκρες των δαχτύλων τους και ήταν τόσο μικρά που μόνο τα «εκπαιδευμένα» μάτια μπορούσαν να τα διακρίνουν!

Δείτε Επίσης
Jacquemus: Dolce vita στο Κάπρι με μία νέα boutique και μία viral καμπάνια!

Σε  ελάχιστο χρόνο, διάσημες και λάτρεις της μόδας ξετρελάθηκαν με αυτό! Και δεν αργεί η στιγμή που η «Le Sac Chiquito» πρόκειται να αποκτήσει λίστα… αναμονής!

Τώρα, τι ακριβώς θα κάνει κάποια με το αυτό το τσαντάκι είναι ένα θέμα… Θα συμπληρώσει την γκαρνταρόμπα της παλιάς της Barbie… ή απλώς θα την κρατά για να δείχνει ότι ξέρει την τελευταία λέξη (ή τρέλα) της μόδας;

Έχει μέγεθος όσο η παλάμη μας και σίγουρα είναι για γερά πορτοφόλια… που δεν τα χωρά… με τις τιμές να κυμαίνονται από 300 έως 700€, ανάλογα με το υλικό κατασκευής!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.