Δοκιμάστε Το No1 τέχνασμα όταν έχει θανατηφόρο κρύο!

Δοκιμάστε Το No1 τέχνασμα όταν έχει θανατηφόρο κρύο!

Είμαστε στην καρδιά του χειμώνα και μερικές φορές το κρύο είναι πραγματικά πολύ δυνατό. Τόσο δυνατό, που μόνο του το παλτό μας δεν είναι αρκετό για να μας ζεστάνει. Πώς το αντιμετωπίζουμε με στιλ;

Το παλτό μας, ειδικά αν έχουμε επενδύσει σωστά και είναι από καλό μαλλί σίγουρα μας κρατά ζεστές. Να, όμως που υπάρχουν ημέρες που δεν μας φαίνεται αρκετό για να αντιμετωπίσουμε το πολύ κρύο. Ήρθε η ώρα λοιπόν να εκτιμήσουμε την τέχνη του… layering. Συνδυάστε λοιπόν, ένα δερμάτινο τζάκετ ή ένα κομψό σακάκι από μέσα και από πάνω το παλτό σας.

Ανάλογα με το στιλ σας μπορεί να είναι πιο σπορ εκδοχή, πιο «παιχνιδιάρικο», ή πάλι εντελώς κλασικό. Χωρίς να θυσιάσετε ούτε στιγμή το στιλ σας, εμπνευσθείτε για παράδειγμα και φορέστε ένα αρκετά φαρδύ παλτό που θα το συνδυάσετε με ένα σχετικά μακρύ σακάκι από σουέντ ή και δερμάτινο.

Ένα καμηλό παλτό ταιριάζει με κλασικό σακάκι και παντελόνι ή φούστα και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη και στο πιο επίσημο επαγγελματικό ραντεβού. Ή πάλι φορέστε τη γούνα σας και συνδυάστε την με ένα δερμάτινο τζάκετ.

Δείτε Επίσης
Το παλτό Penny Lane είναι η τάση του 2024

Τώρα είστε έτοιμες να βγείτε έξω και να πολεμήσετε το κρύο, αλλά πάντοτε με το ανάλογο στιλ!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.