Τσάντες πλαστικές ή ψάθινες;

Τσάντες πλαστικές ή ψάθινες;

Είναι γνωστό ότι τα αξεσουάρ παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση ενός συνόλου αλλά πλέον οι τσάντες έχουν μια ιδιαίτερη σημασία, καθώς καθορίζουν το στιλ μας. Αυτό το καλοκαίρι δύο τάσεις… κονταροχτυπιούνται! Πλαστικές και διάφανες ή κλασικές ψάθινες;

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Οι τσάντες μπορούν να απογειώσουν ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση, ενώ από την άλλη πλευρά η λάθος επιλογή μπορεί να καταστρέψει ένα πολλά, κατά τα αλλά, υποσχόμενο λουκ.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και δύο τάσεις σε ό,τι αφορά τις τσάντες είναι στο προσκήνιο! Πλαστικές ή ψάθινες;

Ψάθινες τσάντες

Έχουν κερδίσει επάξια μια από τις πιο σημαντικές θέσεις στη συλλογή μας και πραγματικά τις λατρεύουμε. Φέρνουν αμέσως την καλοκαιρινή διάθεση στην γκαρνταρόμπα μας και μάλιστα ανάλογα με το στιλ και το μέγεθός τους μπορούν να μας συνοδεύουν το πρωί και το βράδυ.

Οι ψάθινες τσάντες εδώ και δύο τουλάχιστον καλοκαίρια είναι τάση και σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως τσάντες-χαμαιλέοντες, διότι μπορείτε να τις κρατήσετε από την παραλία μέχρι μια βραδινή έξοδο σε ένα εστιατόριο ή στο μπαρ.

Σας προτείνουμε να τις συνδυάσετε με το τζιν παντελόνι σας, ένα λευκό πουκάμιστο και σανδάλια ή mules ή πάλι με μια μακριά φούστα ή φόρεμα σε ανάλαφρη γραμμή. Επιτρέψτε της να γίνει ο πρωταγωνιστής της εικόνας σας και δεν θα το μετανιώσετε.

Πλαστικές και διάφανες

Δείτε Επίσης
Ψάθινη τσάντα: Το αξεσουάρ που «κραυγάζει» καλοκαίρι!

Αν γυρίσουμε το χρόνο μερικές σεζόν πίσω θα θυμηθούμε ότι οι διάφανες τσάντες (αλλά και τα παπούτσια) είχαν τον πρώτο λόγο. Και αυτό το καλοκαίρι όχι τα παπούτσια αλλά οι τσάντες ξαναβρίσκουν τη θέση τους στις τάσεις της μόδας. Οι τσάντες από πλαστικό είναι σίγουρα must!

Ακόμη κι αν δεν τις συμπαθείτε ιδιαίτερα, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι  ότι χαρίζουν κάτι το διαφορετικό. Σε περίπτωση που είχατε ήδη μία στην κατοχή σας ήρθε η στιγμή να την ανασύρετε ή να μεγαλώσετε τη συλλογή σας αγοράζοντας μία καινούργια.

Αν επιθυμείτε να δώσετε στην εμφάνισή σας μια πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, φροντίστε να προσθέσετε μέσα στην τσάντα σας πολύχρωμα αντικείμενα, ή άλλη τσάντα (π.χ. ψάθινη, οπότε έχετε τζακ ποτ!), τα οποία θα κάνουν θα δώσουν χρώμα και στιλ.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.