Γαλάζια χείλη!

Γαλάζια χείλη!

Φαίνεται ότι το γαλάζιο χρώμα θα «παίξει» πολύ την επόμενη χρονιά ακόμη και στα… χείλη μας! Κι αυτό γιατί αποτελεί ένα από τα Χρώματα της Χρονιάς 2016, όπως τα επιλέγει η Pantone.

Aπό τη Μαρία Καλοπούλου

“Rose Quartz” και “Serenity” ονομάζονται το απαλό ροζ και το ανοιχτό γαλάζιο, αντίστοιχα, που για την επόμενη χρονιά το Pantone Color Institute  προτείνει ως τα Χρώματα της Χρονιάς 2016. Οι αποχρώσεις αυτές έκαναν ήδη την εμφάνισή τους στις πασαρέλες αντικαθιστώντας το Marsala του 2015, (θυμηθείτε το σχετικό άρθρο [ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ] μας), που το είδαμε παντού καθόλη τη χρονιά που μόλις τελειώνει.

Τα χρώματα της χρονιάς είναι γαλήνια, ρομαντικά, σχεδόν παραμυθένια. Aπό τα ρούχα και τα κοσμήματα, το γαλάζιο μεταναστεύει... στα χείλη μας!
Τα χρώματα της χρονιάς είναι γαλήνια, ρομαντικά, σχεδόν παραμυθένια. Aπό τα ρούχα και τα κοσμήματα, το γαλάζιο μεταναστεύει… στα χείλη μας!

Όπως λένε οι υπεύθυνοι της Pantone: «Οι καταναλωτές αναζητούν την ευαισθησία και την καλή ζωή ως αντίδοτο στο στρες της σύγχρονης ζωής, γι’ αυτό υποδεχόμαστε  δύο απαλά χρώματα που εκπληρώνουν ψυχολογικά την προσμονή της επιβεβαίωσης και της ασφάλειας».

Από τα ρούχα και τα παπούτσια, μέχρι το μακιγιάζ αλλά και στα έπιπλα και τα αντικείμενα του σπιτιού μας θα τα δούμε σε πολλές παραλλαγές. Αλλά για τα χείλη μας;

Δείτε Επίσης
Το Χρώμα της Χρονιάς 2024 της Pantone συμβολίζει την ανθρώπινη συμπόνια και τη σύνδεση

“Rose Quartz” και “Serenity” είναι τα Χρώματα της Χρονιάς 2016 από την Pantone

Ναι, λένε οι τολμηρές! Γιατί το ροζ είναι all time classic, αλλά κραγιόν στις αποχρώσεις του γαλάζιου, όσο να το πεις, είναι μία ανατροπή! Κι όμως, από όσο φαίνεται, οι εταιρείες καλλυντικών ετοιμάζονται να λανσάρουν κραγιόν και λιπγκλός σε γαλάζιες αλλά και πιο σκούρες μπλε αποχρώσεις και τρόπους για να τα εντάξουμε στο… οπλοστάσιό μας. Μάλιστα, από ό,τι φαίνεται η πιο ενδιαφέρουσα επιλογή θα είναι γαλάζια κραγιόν με ματ υφή.

Τι λέτε; Θα το υιοθετήσουμε;

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.