Κραγιόν: Χρησιμοποιήστε το έξυπνα και για άλλες… δουλειές!

Κραγιόν: Χρησιμοποιήστε το έξυπνα και για άλλες… δουλειές!

Αποτελεί αγαπημένο μας καλλυντικό όλες τις εποχές του χρόνου και έχει την δυναμική να απογειώνει την τελική μας εμφάνιση. Το κραγιόν είναι η αγαπημένη μας συνήθεια από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ιδιαίτερα αυτήν την εποχή που το δροσερό μακιγιάζ κυριαρχεί, μπορούμε να εφαρμόσουμε ειδικά το ροδακινί και το κόκκινο κραγιόν μας, εκτός από τα χείλη μας, και σε άλλα σημεία του προσώπου μας! Με ένα σμπάρο… πολλά τρυγόνια και δείτε πώς!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Ως κρεμώδες ρουζ

Αποτελεί την κίνηση ματ της απαλής, φυσικής «βάσης» του μακιγιάζ! Χρησιμοποιούμε το κραγιόν στην ιδανική καλοκαιρινή ροδακινί ή κόκκινη-ροζ απόχρωση ως ρουζ.

Με ταμποναριστές μαλακές κινήσεις χρησιμοποιούμε τα δάχτυλά μας για να απλώσουμε. Εκτός από τα μάγουλά μας, τοποθετούμε το κραγιόν και στο κόκκαλο των φρυδιών, ώστε να κάνουμε το βλέμμα μας να φαίνεται πιο φωτεινό και ξεκούραστο!

Ως κρεμώδη σκιά ματιών

Ένας ενδιαφέρον, απλός και κομψός τρόπος είναι να εφαρμόσουμε το κραγιόν μας ως μια κρεμώδη σκιά ματιών. Χρησιμοποιώντας τις παραπάνω αποχρώσεις και με προσεγμένες ταμποναριστές κινήσεις πάνω στα βλέφαρά μας, δημιουργούμε βάθος για ένα αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές.

Σε συνδυασμό και με το creamy blush είμαστε έτοιμες για την έξοδό μας έχοντας δημιουργήσει την ιδανική μονόχρωμη εμφάνιση!

Ως κονσίλερ

Το επαναστατικό βήμα μας! Πριν εφαρμόσουμε το κανονικό μας κονσίλερ, αν επιθυμούμε να «σβήσουμε» άμεσα και την παραμικρή ένδειξη μαύρου κύκλου και κούρασης, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να απλώσουμε προσεκτικά με την άκρη του δαχτύλου μας κόκκινο κραγιόν!

Κι αυτό γιατί τα κόκκινα ή πορτοκαλί χρώματα εξουδετερώνουν τους μαύρους κύκλους και τις κηλίδες.

Δείτε Επίσης
5 εύκολες οδηγίες για να κάνετε οποιοδήποτε κραγιόν έτοιμο… για φιλί!

Εφαρμόζουμε μια μικρή ποσότητα από αυτά τα χρώματα κραγιόν στην περιοχή κάτω από τα μάτια ή σε οποιοδήποτε σημείο του προσώπου, στο οποίο φαίνεται κάποια δυσχρωμία ή σημάδι. Τα μαύρα στίγματα και οι κύκλοι κάτω από τα μάτια θα καλυφθούν πολύ καλύτερα από ό,τι με τα βασικά προϊόντα μακιγιάζ σας!

Colour Contouring

Το ροδακινί χρώμα του κραγιόν μας αποτελεί την ιδανική επιλογή για να χαρίσουμε φως και να δημιουργήσουμε το τέλειο καλοκαιρινό λουκ. Με τις ίδιες κινήσεις με τα δάχτυλα ή με το κατάλληλο πινέλο θα προσχωρήσουμε στην εφαρμογή.

Θα δείτε ότι το θαμπό δέρμα θα βελτιωθεί αμέσως και θα δώσετε φωτεινότητα σε περιοχές που θεωρούμε «σκιερές» στο πρόσωπο. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για highlight, για την περιοχή Τ και για τα πλάγια του στόματος και του προσώπου.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.