Τι είναι τα cheek oils;

Τι είναι τα cheek oils;

Το νέο gadget στο μακιγιάζ έχει ήδη κατακτήσει τις ΗΠΑ και την Ασία και σε λίγο καιρό και εμάς! Τα cheeks oils, ρουζ με υφή λαδιού, αγαπήθηκαν από τους επαγγελματίες make-up artists και τις σταρ. Ας πάρουμε μία μικρή γεύση από τώρα!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Η χρήση των ευεργετικών ελαίων είναι γνωστή στα προϊόντα φροντίδας προσώπου, για την περιποίηση των μαλλιών, νυχιών και στις συνθέσεις σώματος. Τελευταία, κατέκτησαν και τον χώρο του μακιγιάζ. Διότι, όσο καλά κι εάν γνωρίζουμε την τέχνη στα ρουζ σε σκόνη, είναι πιθανόν κατά τη διάρκεια της ημέρας να «σπάσουν». Τα νέα cheek oils κάνουν την έκπληξη, παραμένοντας αναλλοίωτα όσες ώρες κι εάν περάσουν, ενώ την ίδια στιγμή προσφέρουν και το πιο φυσικό μακιγιάζ. Έχουν γίνει το απόλυτο φετίχ στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ασία και το νο1 αγαπημένο καλλυντικό προϊόν για τις διάσημες σταρ.

Τα πλεονεκτήματα

  • Με υφή λαδιού ή τζελ γλιστρούν στην επιδερμίδα, κάνοντας την εφαρμογή τους παιχνιδάκι και χαρίζουν μια ελαφριά γυαλάδα, η οποία, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, είναι υπέροχη.
  • Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τις άκρες των δακτύλων μας, τόσο στα μήλα του προσώπου, όσο και στους κροτάφους, στην άκρη της μύτης ή γιατί όχι και στην επιφάνεια των χειλιών.
  • Ιδιαίτερα εύπλαστα, προσφέρουν φυσικό χρώμα υγείας, το οποίο γίνεται ένα με το δέρμα, χωρίς το παραμικρό «σπάσιμο» όσες ώρες κι εάν περάσουν.
  • Οι συνθέσεις τους ενδέχεται να συνδυάζουν ενυδατικά συστατικά για ακόμα πιο υγιή επιδερμίδα, στοιχεία αντιγήρανσης με επιλεγμένα αντιοξειδωτικά ή φυτικά στοιχεία για θρέψη του δέρματος.
  • Μπορούμε να τα αναμείξουμε ακόμα και με την ενυδατική μας κρέμα, για δροσερή λάμψη σε βάθος, σε αντίθεση με τα κλασικά ρουζ σε σκόνη,  τα οποία μένουν στην επιφάνεια του δέρματος.
  • Καλύπτουν τις ανομοιομορφίες του δέρματος κάνοντας το δέρμα απαλό και βελούδινο.
  • Τελικά, καθώς γίνονται ένα με το δέρμα, προσφέρουν την απόλυτη φυσική λάμψη υγείας, που ικανοποιεί τέλεια την τάση στο μακιγιάζ για no make-up look.

Πώς τα χρησιμοποιούμε

Η εφαρμογή τους είναι απλή. Τα προϊόντα σε μορφή τζελ αναμειγνύονται εύκολα με την ενυδατική μας για ένα λαμπερό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα που επιτυγχάνεται επειδή στην πραγματικότητα το προϊόν απορροφάται αντί να επικάθεται στο δέρμα μας, όπως ας πούμε τα ρουζ σε σκόνη. Άλλα ανάλογα ρουζ περιέχουν στη σύνθεσή τους ένα ξηρό λάδι που έχει ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

Δείτε Επίσης
Το bioten… λάμπει και μαζί και η επιδερμίδα μας!

Τα νέα αυτά ρουζ είναι ακόμη πιο χρήσιμα στην περίοδο του καλοκαιριού. Οι μακιγιέρ μας συμβουλεύουν να τα απλώνουμε χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων μας, για να απορροφηθούν καλύτερα από το δέρμα.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.