Τρεις σωτήριες κινήσεις για λεπτά χείλη

Τρεις σωτήριες κινήσεις για λεπτά χείλη

Ίσως να μην είμαστε από τις τυχερές που έχουν όμορφα, γεμάτα και ζουμερά χείλη. Ή μπορεί να έχουν χάσει το σχήμα τους με την πάροδο του χρόνου (δυστυχώς, τα χείλη μας χάνουν όγκο με την ηλικία). Τι μπορούμε να κάνουμε;

από τη Μαρία Καλοπούλου

Ας ακολουθήσουμε τρία βασικά βήματα που οι ειδικοί στο μακιγιάζ υποστηρίζουν ότι θα μας δώσουν σπουδαία αποτελέσματα!

Βήμα 1: Ενυδάτωση

Τα ξηρά χείλη δείχνουν θαμπά και χωρίς όγκο. Κάνετε μία απαλή απολέπιση με ένα απαλό scrub και στη συνέχεια περάστε ένα ενυδατικό balm. Με αυτόν τον τρόπο απαλύνονται οι λεπτές γραμμές και η επιδερμίδα των χειλιών γίνεται ελαστική και απαλή.

Βήμα 2: Απαλές αποχρώσεις

Προτιμήστε σε κάθε περίπτωση τις πιο απαλές αποχρώσεις κραγιόν. Τα σκούρα χρώματα κάνουν τα χείλη να δείχνουν μικρότερα και λεπτότερα.

Δείτε Επίσης
Μπλόφα! Μυστικά κόλπα για να διορθώσετε ατέλειες…

Χρησιμοποιήστε ένα ουδέτερο μολύβι χειλιών και περάστε το περίγραμμα των χειλιών σας, ξεφεύγοντας ελάχιστα προς τα έξω. Στη συνέχεια, με ένα κονσίλερ και ένα λεπτό πινελάκι σταθεροποιήστε και τη γραμμή του περιγράμματος, τονίζοντάς την ελαφρά λίγο περισσότερο. Περάστε τα χείλη με το μολύβι και τέλος, απλώστε ένα κραγιόν σε απαλή απόχρωση και κατά προτίμηση με κρεμώδη υφή.

Βήμα 3: Προσθέστε λάμψημε στρατηγική

Τονίστε το κέντρο του πάνω χείλους με ένα highlighter  (ή με ελάχιστη αστραφτερή σκιά ματιών). Αυτό δίνει «βάθος» στα χείλη. Ένα λαμπερό λιπγκλός ή ένα κραγιόν με αστραφτερά μόρια θα δώσει την τελευταία πινελιά. Το εφαρμόζετε στο κέντρο του πάνω και του κάτω χείλους. Έτσι, αντανακλάται έντονα το φως και χαρίζει ένα τρισδιάστατο εφέ στα χείλη μας.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.