8 πράγματα που πρέπει μία γυναίκα να έχει στην τσάντα της

8 πράγματα που πρέπει μία γυναίκα να έχει στην τσάντα της

Ναι, πολύ συχνά, η τσάντα μίας γυναίκας είναι ολόκληρος ο κόσμος της και μάλιστα –όπως λέει η ψυχολογία- μπορεί κανείς να βγάλει πολλά συμπεράσματα για τον χαρακτήρα και τον τρόπο ζωής της. Όμως υπάρχουν κάποια αντικείμενα που πρέπει να έχετε μαζί σας, ώστε να είστε έτοιμη για οτιδήποτε σας παρουσιαστεί!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Είτε σας αρέσει να κουβαλάτε όλη σας την προίκα μαζί είτε προτιμάτε μία όσο το δυνατόν πιο απλοποιημένη και… ελαφριά κατάσταση, δείτε τι είναι καλό να βρίσκεται στην τσάντα σας για να είστε παντός καιρού!

1. Κραγιόν

Όπως κάθε γυναίκα ξέρει, το να περάσεις τα χείλη σου με το αγαπημένο σου κραγιόν μπορεί να διώξει και τη χειρότερη αναποδιά… Άλλωστε, μία στρώση κραγιόν ανανεώνει στη στιγμή την εμφάνισή μας και μας κάνει έτοιμες για το… απρόοπτο ραντεβού.

Έτσι, ακόμη και αν δεν κουβαλάτε ολόκληρο το νεσεσέρ μαζί σας ή δεν έχετε χρόνο για να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας, το κραγιόν σας κάνει λαμπερές και όμορφες στο δευτερόλεπτο.

2. Mετρητά χρήματα

Η έμφαση εδώ είναι στα μετρητά, όχι στις πιστωτικές κάρτες  ή στις τραπεζικές κάρτες ανάληψης από τον λογαριασμό σας. Κι αυτό γιατί ποτέ δεν ξέρει κανείς τι παρουσιάζεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το «πλαστικό». Γι΄ αυτό καλό είναι να έχετε μαζί σας σε ένα πορτοφόλι τουλάχιστον 20 ευρώ για το ο μη γένοιτο.

Dolce&Gabbana A/W Collection 2014-15

3. Tαμπόν ή σερβιέτα

Ας το δεχτούμε κυρίες μου, ακόμη και αν λειτουργείτε… ρολόι, μερικές φορές η Μητέρα Φύση κάνει τα δικά της! Και δεν υπάρχει μεγαλύτερος πανικός και αναστάτωση από το να βρεθείτε μπροστά σε αυτή την κατάσταση χωρίς την κατάλληλη προετοιμασία. Γι’ αυτό καλύτερα να έχετε τον ανάλογο εξοπλισμό μαζί σας.

4. Μωρομάντηλα

Μία μικρή συσκευασία ακόμη κι αν δεν κυκλοφορείτε ή δεν έχετε καν παιδιά είναι σωτήρια σε πάμπολλες περιπτώσεις –όπου καμία δεν πρόκειται να σκεφθείτε- μέχρι να παρουσιαστεί μπροστά σας.

5. Στυλό

Μπορεί όλα αυτά τα ηλεκτρονικά που πλέον κουβαλάμε μαζί μας να μας κάνουν να ξεχάσουμε το αυτονόητο. Ένα στυλό ή ένα μολύβι  που συχνά σε αυτές τις τεράστιες τσάντες που κουβαλάμε μπορεί να ψάχνουμε και να ψάχνουμε… για να καταλήξουμε να βρούμε ένα άι λάινερ! Κι όμως, ανά πάσα στιγμή μπορεί να χρειαστεί να γράψετε ή να σημειώσετε κάτι που μπορεί να είναι και επείγον.

6. Τηλέφωνα και ονόματα πρώτης ανάγκης και κάποιο προσωπικό έγγραφο

Για μία ακόμη φορά δεν το σκεφτόμαστε μέχρι να παρουσιαστεί το απρόοπτο. Από το να προκύψει πρόβλημα να πρέπει να αποδείξετε την ταυτότητά σας μέχρι να εγκλωβιστείτε σε κάποιον απομονωμένο χώρο και να πρέπει οπωσδήποτε να επικοινωνήσετε. Και βέβαια, (κάτι που απευχόμαστε), αν εμπλακείτε σε κάποιο ατύχημα και κυρίως αν τραυματιστείτε και δεν μπορείτε να μιλήσετε.

7. Αναπτήρας ή σπίρτα

Εντάξει, δεν καπνίζετε ή το κόψατε κι έτσι σκέφτεστε «τι το χρειάζομαι;». Κι όμως μία πηγή φωτιάς μπορεί να σας φανεί σωτήρια σε διάφορες καταστάσεις, από το να κλείσουν σε κάποιο σημείο τα φώτα και να βρεθείτε στο απόλυτο σκοτάδι… μέχρι να θέλετε να ανάψετε το τσιγάρο του κυρίου Τέλειου που κάθεται δίπλα σας στο μπαρ!

8. Κλειδιά

Ακόμη κι αν φεύγετε κάθε πρωί πρώτη από το σπίτι, ακόμη κι αν είστε απόλυτα σίγουρη ότι κάποιος θα είναι πριν από εσάς… δεν συνιστάται να ξεχνάτε τα κλειδιά σας. Πόσο μάλλον αν μένετε μόνες σας και δεν θέλετε να αναζητάτε κλειδαρά μέσ’ τα μαύρα μεσάνυχτα!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.