Γιορτάζοντας την Ημέρα του Κραγιόν!

Γιορτάζοντας την Ημέρα του Κραγιόν!

Αν δεν το ξέρατε, στις ΗΠΑ έχει θεσπιστεί η Εθνική Ημέρα του Κραγιόν που γιορτάζεται στις 29 Ιουλίου! Και η MAC για να την τιμήσει δημιούργησε στα καταστήματά της ένα «εργαστήρι» ώστε να πειραματιστούμε με τις πάνω από 150 αποχρώσεις!

Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη κατηγορία προϊόντων μακιγιάζ της, η ΜΑC έχει δώσει έμφαση στα κραγιόν της. Με μία απίθανη γκάμα χρωμάτων, συνθέσεων και στιλ, τα κραγιόν της καθόλου τυχαία βρίσκονται στην κορυφή.

Αρκεί να γνωρίζουμε ότι η παλέτα της MAC περιλαμβάνει 150 αποχρώσεις κραγιόν και ότι πωλείται 1 κραγιόν ανά 1 δευτερόλεπτο στον κόσμο,! Μάλιστα, η αγαπημένη παγκοσμίως απόχρωση Ruby Woo κάνει 6 πωλήσεις ανά ένα λεπτό στον πλανήτη!

Από την ίδρυσή της, η MAC έχει διακριθεί για την ποικιλομορφία της που απαντά σε καθεμία μας ξεχωριστά, ενώ το Workshop MAC προσφέρει την ευκαιρία σε όλες, ανεξάρτητα από την ηλικία, τη φυλή ή το φύλο τους, να εξερευνήσουν διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν με έναν διασκεδαστικό τρόπο.

«Επενδύουμε άπειρο χρόνο, έρευνες και κεφάλαια στη δημιουργία των κραγιόν μας για να βεβαιωθούμε ότι παρέχουμε κάτι για όλες. Θέλουμε οι ανθρώποι που έρχονται στα καταστήματά μας ή επισκέπτονται τα social media μας να εμπνέονται και να εκφράζουν τον εαυτό τους, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι ή πώς θέλουν να είναι », δήλωσε ο Philippe Pinatel, Senior Vice President/General Manager, της MAC Cosmetics.

Και φέτος  γιορτάζοντας την National Lipstick Day, που είναι στις 29/7, τα MAC στην Ελλάδα χαρίζουν 1 full size lipstick με κάθε αγορά από 35€!

Δείτε Επίσης
Κραγιόν: Χρησιμοποιήστε το έξυπνα και για άλλες… δουλειές!

Στα καταστήματα καλλυντικών μπορεί κανείς να επιλέξει όποια απόχρωση επιθυμεί.

Μπείτε επίσης στο www.maccosmetics.gr, βάλτε τον κωδικό που αντιστοιχεί σε μία εκ των τριών διαθέσιμων αποχρώσεων (Ruby Woo, Kinda Sexy & Burning Love) για να το λάβετε ως δώρο.

Η προσφορά ισχύει από τις 22-29 Ιουλίου 2019

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.