Ισχυρή ενυδάτωση για όμορφο δέρμα

Ισχυρή ενυδάτωση για όμορφο δέρμα

Το ξηρό, εύθραυστο δέρμα χρειάζεται πιο εντατική ενυδάτωση. Ακριβώς σε αυτή την ανάγκη απαντά η νέα κρέμα Vinosource Cream S.O.S Intense Moisturizing της Caudalie, μία κρέμα αποτελεσματική και ταυτόχρονα με απολαυστική αίσθηση, η οποία αντλεί την ισχυρή ενυδατική της δύναμη από τον φυτικό κόσμο και πιο συγκεκριμένα από τα αμπέλια και τα σταφύλια.

από τη Μαρία Καλοπούλου

Δέρμα που «τραβάει», που παρουσιάζει κοκκινίλες, ερεθισμούς, είναι θαμπό… Συχνά τα ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα υποφέρουν από ταυτόσημα ορατά σημάδια. Το ξηρό δέρμα, αποδυναμώνεται από την αλλοίωση της υδρολιπιδικής μεμβράνης, στερείται λιπιδίων και υγρασίας- με άλλα λόγια λίπους και νερού.

Στο αφυδατωμένο δέρμα, από την άλλη μεριά, λείπει μόνο η υγρασία. Αλλά τελικά και στις δύο περιπτώσεις, χρειάζεται μία ισχυρή ρουτίνα ενυδάτωσης, που αποτελείται από τη διπλή φροντίδα ενυδατικών συστατικών για να χαρίζει άνεση και προστασία, και προστατευτικών συστατικών, ώστε να υποκατασταθεί η λειτουργία του υδρολιπιδικού ιστού της επιδερμίδας.

Ενυδάτωση: Το μυστικό ενός όμορφου και λαμπερού δέρματος

Δυο υπέροχα προϊόντα συνθέτουν τη ρουτίνα της Vinosource για να δράσουν στο δέρμα ως ένα κύμα ενυδάτωσης: Ο καταπραϋντικός ορός: S.O.S Thirst-Quenching Serum και η κρέμα εντατικής ενυδάτωσης S.O.S Intense Moisturizing Cream. Αυτό είναι το κλειδί για ένα δέρμα απαλό, αναζωογονημένο και με αίσθηση άνεσης που ξαναβρίσκει μέρα με τη μέρα τη λάμψη και την απαλότητά του.

Τι περιέχουν: Το Οργανικό νερό σταφυλιών που παράγεται από 100% βιολογικά σταφύλια, αιχμαλωτίζεται στην καρδιά της επιδερμίδας χαρίζοντας μία διαρκή και απρόσκοπτη ενυδάτωση.

Χάρη στα απαλυντικά ιχνοστοιχεία, τους ενυδατικούς πολυσακχαρίτες και τα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει (κάλιο, μαγνήσιο και ασβέστιο), το Οργανικό νερό σταφυλιών διεγείρει το φυσικό σύστημα υδάτωσης του δέρματος. Αποτέλεσμα; Είναι απαλό, ανανεωμένο, ενυδατωμένο και ακτινοβολεί.

Οι πολυφαινόλες από σπόρους σταφυλιών είναι από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά στον κόσμο των φυτών. Η δύναμή τους: προστατεύουν το δέρμα από οξειδωτικές επιθέσεις, εμποδίζοντας τις ελεύθερες ρίζες, που
ευθύνονται για το 80% της γήρανσης του δέρματος.

Η Vinolevure πλούσια σε β-γλυκάνη, διεγείρει τη δραστηριότητα των κυττάρων της επιδερμίδας για την ενίσχυση του “αμυντικού” κεφαλαίου και την πρόληψη της αφυδάτωσης. Με την πάροδο των ημερών, αποκαθίσταται
η λειτουργία του υδρολιπιδικού ιστού του δέρματος και είναι σαφώς λιγότερο αντιδραστική.

Δείτε Επίσης
Aφυδατωμένο δέρμα μετά τις διακοπές; Το φθινόπωρο απαιτεί τις κατάλληλες κινήσεις

Πώς χρησιμοποιούνται: S.O.S Thirst-Quenching Serum (Καταπραϋντικός ορός): Εξαιρετικά συμπυκνωμένο ορός σε ενυδατικά και καταπραϋντικά δραστικά
συστατικά, ο ορός αυτός ανακουφίζει όλα τα δέρματα, ακόμη και τα πιο ευαίσθητα.

Μια γνήσια “ένεση φυτικής ενυδάτωσης”, ο καταπραϋντικός ορός χρησιμοποιείται όλο τον χρόνο, ως μέρος της καθημερινής φροντίδας,
έτσι ώστε το δέρμα να ενυδατώνεται συνεχώς.

S.O.S Intense Moisturizing Cream: Απαλή και φυσική, αυτή η πλούσια κρέμα καταπραΰνει ακόμη και το πιο ευαίσθητο ξηρό δέρμα που ανακτά την απαλότητα και την ακτινοβολία του. Οι κοκκινίλες, και το αίσθημα “τραβήγματος” εξαφανίζονται αφήνοντας μία άμεση αίσθηση ανακούφισης.

Η μεταξένια υφή της S.O.S Intense Moisturizing Cream εφαρμόζεται πρωί και βράδυ στο πρόσωπο και τον λαιμό μετά το serum. Εξαιρετικά απολαυστική, λειτουργεί ως αναζωογονητικό κύμα: Καθημερινά για ένα δέρμα αναζωογονημένο και γεμάτο, ή σαν μία κίνηση S.O.S για την αποκατάσταση των φθορών που προκαλούνται από τους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.