Δώστε μια «ανάσα» ενυδάτωσης στον οργανισμό σας!

Δώστε μια «ανάσα» ενυδάτωσης στον οργανισμό σας!

Μπορεί οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού να αποτελούν παρελθόν, αλλά η ενυδάτωση είναι το μεγαλύτερο μέλημά μας και αυτή την εποχή. Πώς μπορούμε να ενυδατώσουμε αποτελεσματικά τον οργανισμό μας και τι ρόλο παίζουν οι ηλεκτρολύτες;

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Η θερμοκρασία του περιβάλλοντος τουλάχιστον ολόκληρο τον Σεπτέμβριο παραμένει στη χώρα μας αρκετά υψηλή. Το αποτέλεσμα είναι να δυσκολεύει την καθημερινότητά μας και ενδεχομένως να ταλαιπωρεί τον οργανισμό μας.

Και επειδή η ζέστη εξακολουθεί να είναι παρούσα, το σώμα μας με την  έντονη εφίδρωση, αποβάλλει περισσότερο νερό αλλά και ηλεκτρολύτες, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυξημένος κίνδυνος αφυδάτωσης.

Νερό και ηλεκτρολύτες για καλή ενυδάτωση

Το νερό αποτελεί αναμφισβήτητα τη βασική πηγή ενυδάτωσης του οργανισμού. Είναι όμως αρκετό για να πετύχουμε τα καλύτερα επίπεδα ενυδάτωσης στο σώμα μας;

Εξίσου σημαντικός είναι και ο ρόλος των ηλεκτρολυτών. Όταν διαταράσσεται η ισορροπία στο ισοζύγιο πρόσληψης και απώλειας υγρών στο σώμα, τότε μπορεί να υπάρξουν επιπτώσεις στην υγεία μας, καθώς αυξάνεται η πιθανότητα αφυδάτωσης. Οι ηλεκτρολύτες είναι αυτοί που ρυθμίζουν την κατανομή του νερού στο σώμα και τη λειτουργία του μυϊκού και του νευρικού μας συστήματος.

Η σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) προς τους ταξιδιώτες είναι να περιλαμβάνουν στο φορητό φαρμακείο τους πόσιμο διάλυμα ενυδάτωσης με ηλεκτρολύτες.

Ενυδατώσου! Βάλε ένα almora στο νερό σου!

Ενυδατώσου! Βάλε ένα almora στο νερό σου!

Η επίτευξη των καλύτερα δυνατών αποτελεσμάτων ενυδάτωσης με τη χρήση συμπληρωμάτων ηλεκτρολυτών εξαρτάται πάνω από όλα από την επιλογή του κατάλληλου και πρωτίστως αξιόπιστου σκευάσματος. Με περισσότερα από 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Ελληνικό Φαρμακείο, το almora PLUS® από την ELPEN είναι ο Νο 1 σε προτίμηση ηλεκτρολύτης στην ελληνική αγορά.

Δείτε Επίσης
Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε Body Conditioner στο ντους

To almora PLUS® Effervescent είναι συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή με συνδυασμό Ηλεκτρολυτών (Na, K, Cl), Ψευδαργύρου (Zn), Μαγνησίου (Mg) και Δεξτρόζης. Η δράση του στοχεύει στην ενυδάτωση του οργανισμού και την ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η ποσότητα ψευδαργύρου που περιέχει ισοδυναμεί με το 100% της απαιτούμενης ημερήσιας πρόσληψης ενός υγιούς οργανισμού σύμφωνα με τις οδηγίες και τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφάλειας Τροφίμων.

Η σύνθεσή του περιλαμβάνει και μαγνήσιο, το οποίο συμβάλλει στην παραγωγή ενέργειας και στη φυσιολογική λειτουργία των μυών.

To almora PLUS® Effervescent λαμβάνεται σε περιπτώσεις ήπιας αφυδάτωσης, αφυδάτωσης μετά από πυρετό, καθώς και μετά από ταξιδιωτική ναυτία. Διατίθεται σε αναβράζοντα δισκία με ευχάριστη γεύση λεμόνι.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.