Τα 4 πιο σημαντικά λάθη στο ντεμακιγιάζ

Τα 4 πιο σημαντικά λάθη στο ντεμακιγιάζ
Τα 4 πιο σημαντικά λάθη στο ντεμακιγιάζ
Τα μαντηλάκια καθαρισμού δεν καθαρίζουν σε βάθος το δέρμα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε με τα μαντιλάκια και να συνεχίσετε με ένα ήπιο καθαριστικό
Μην τρίβετε τα μάτια σας για να απομακρύνετε ένα βαρύ μακιγιάζ, θα καταλήξετε με κοκκινίλες και ερεθισμούς
Αποφεύγετε τα βαμβακάκια και προτιμήστε τα pads
Προβολή Φωτογραφιών
Τα 4 πιο σημαντικά λάθη στο ντεμακιγιάζ

Φυσικά και είναι πολύ σημαντικό το σωστό μακιγιάζ αλλά και το κατάλληλο ντεμακιγιάζ παίζει τεράστιο ρόλο στην εμφάνιση της επιδερμίδας μας. Ποια είναι εκείνα τα λάθη που δεν πρέπει να κάνουμε;

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Δεν μαζεύουμε τα μαλλιά μας

Μπορεί να σας φανεί αστείο ή ακόμη και γελοίο! Κι όμως, αν δεν μαζέψουμε τα μαλλιά από το πρόσωπό μας δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Για να  απομακρύνουμε καλά το μέικαπ σου και από τη γραμμή των μαλλιών που συνήθως ξεχνάμε, είναι σημαντικό βήμα!

Η προσεχτική χρήση στο βαμβακάκι

Αν ρίξετε λίγες σταγόνες από το γαλάκτωμα ή τη λοσιόν στο βαμβάκι και το τρίψετε έντονα – ιδιαίτερα στην περιοχή των ματιών – τότε το αποτέλεσμα θα είναι ίσως να ερεθίσετε και τα μάτια σας με τις λεπτές του ίνες. Χρησιμοποιήστε καλύτερα pads ή μαντιλάκια καθαρισμού για το ντεμακιγιάζ σας.

Δείτε Επίσης
Απαλός και αποτελεσματικός καθαρισμός, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας!

Έντονο τρίψιμο στα μάτια

Μπορεί να προσπαθείτε με επιμονή και… μανία να αφαιρέσετε ένα βαρύ μακιγιάζ από τα μάτια ή την αδιάβροχη μάσκαρα από τα βλέφαρα, αλλά μάταια. Αυτή όμως, η … προσπάθεια σου δεν αποκλείεται καταλήξει σε ερεθισμένα μάτια ή στην απώλεια των πολύτιμων βλεφαρίδων μας. Οπότε φροντίστε για το κατάλληλο προϊόν. Εδώ θα σας φανούν πολύτιμα τα μαντιλάκια καθαρισμού.

Πώς να χρησιμοποιείτε τα μαντιλάκια καθαρισμού

Kαλά τα μαντηλάκια καθαρισμού, αλλά συχνά δεν αφήνουν την επιδερμίδα μας απαλή και απαλλαγμένη από κοκκινίλες και ερεθισμούς, ούτε καθαρίζουν σε βάθος το δέρμα. Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να ξεκινήσετε με τα μαντιλάκια και να συνεχίσετε με ένα ήπιο καθαριστικό. Ένας ενυδατικός αφρός είναι μία καλή επιλογή για το ντεμακιγιάζ, ώστε το δέρμα να είναι έτοιμο για την ενυδατική κρέμα που θα ακολουθήσει.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.