«Η Μαγεία του Κριθαρότο» ή όταν το κριθαράκι γίνεται πηγή έμπνευσης!

«Η Μαγεία του Κριθαρότο» ή όταν το κριθαράκι γίνεται πηγή έμπνευσης!

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ παρουσιάζει την ολοκαίνουρια ιστοσελίδα www.kritharoto.gr με συνταγές από τη Ντίνα Νικολάου και προσκαλεί το κοινό σε ένα δημιουργικό ταξίδι παρασκευής συνταγών, έχοντας ως βάση το αγαπημένο ζυμαρικό κριθαράκι.

Η ΗΛΙΟΣ θέλοντας να συνδέσει απόλυτα το όνομά της με το καθιερωμένο ζυμαρικό της ελληνικής γαστρονομίας “κριθαράκι”, παρουσιάζει στη νέα της ιστοσελίδα την ποικιλία των 8 διαφορετικών κωδικών που διαθέτει, μέσα από εμπνευσμένες συνταγές της διακεκριμένης σεφ Ντίνας Νικολάου.

Στόχος της με τη νέα ιστοσελίδα, είναι η ανάδειξη του ξεχωριστού ζυμαρικού στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Μεταξύ των κλασικών επιλογών σε κριθαράκι ΗΛΙΟΣ συγκαταλέγονται το Κριθαράκι Μέτριο, το Κριθαράκι Χονδρό καθώς και η Χρυσή Μανέστρα. Στις πιο ‘’ιδιαίτερες’’ επιλογές βρίσκουμε το Βιολογικό Κριθαράκι, το Κριθαράκι Ολικής Άλεσης, το Βιολογικό Κριθαράκι Ζείδωρος Γης Ολικής Άλεσης με δίκοκκο σιτάρι, το  Κριθαράκι Λαχανικών και το Κριθαράκι Χωρίς Γλουτένη.

Το λανσάρισμα της νέας ιστοσελίδας, είναι αποτέλεσμα της συνέργειας της ΗΛΙΟΣ με τη σεφ Ντίνα Νικολάου, πρέσβειρα της ελληνικής γαστρονομίας και στενή συνεργάτιδα της εταιρείας.

Με την πληθώρα επιλογών σε συνταγές που θα παρουσιάζονται κάθε μήνα από τα social media της σεφ, της ΗΛΙΟΣ και φυσικά από το kritharoto.gr, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει ιδιαίτερες τεχνικές παρασκευής κριθαρότο αλλά και πολλές διαφορετικές  συνταγές για κριθαράκι στον φούρνο.

Δείτε Επίσης
Νέα Heinz Mayomust: Το πιο απολαυστικό sequel!

«Η Μαγεία του Κριθαρότο», η νέα ιστοσελίδα της ΗΛΙΟΣ, αναμένεται να αποτελέσει έμπνευση για τους απανταχού επιδόξους δημιουργούς και να προσφέρει μια νέα διάσταση γεύσεων σε κάθε κουζίνα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας ως βάση τα μοναδικά κριθαράκια ΗΛΙΟΣ και την εγγύηση της εμπειρίας της σεφ Ντίνας Νικολάου.

Ακολουθήστε μας στο https://www.facebook.com/heliospasta και στο https://www.instagram.com/heliospasta/

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.