Τα μπισκότα Oreo στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων!

Τα μπισκότα Oreo στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων!
Τα μπισκότα Oreo στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων!
Προβολή Φωτογραφιών
Τα μπισκότα Oreo στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων!

Μία αξέχαστη παιχνιδιάρικη εμπειρία προσφέρον τα μπισκότα Oreo στο  Μουσείο των Ψευδαισθήσεων και καλούν μικρούς και μεγάλους να βιώσουν κάτι ξεχωριστό για όλη την οικογένεια!

Τα μπισκότα Oreo κατακτούν το Μουσείο των Ψευδαισθήσεων με παιχνιδιάρικες εγκαταστάσεις και δημιουργούν μία αξέχαστη οπτική εμπειρία για  μικρούς και μεγάλους μέχρι και την Κυριακή 14 Ιουλίου 2019.

Το μουσείο που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Ερμού 119 – είσοδος από Άστιγγος 12) θα είναι ανοιχτό όλη την εβδομάδα από 10πμ μέχρι 10μμ και θα ενθουσιάσει όλες τις ηλικίες με τα μοναδικά Oreo εκθέματα που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!

Το Oreo αποτυπώνεται με έναν πρωτότυπο και μοναδικό τρόπο σε περισσότερους από 10 χώρους του Μουσείου των Ψευδαισθήσεων παρουσιάζοντας την ποικιλία των διαφορετικών μπισκότων όπως τα OREO Strawberry, OREO Double Cream, OREO Mini, OREO Choco Βrownie, OREO Golden και OREO Peanut Butter με πρωταγωνιστή βέβαια τα OREO Vanilla Original.

Ο επισκέπτης θα ενθουσιαστεί με μια πρωτόγνωρη εμπειρία ψευδαισθήσεων που θα προσφέρουν «το δωμάτιο του απείρου», «το ανάποδο δωμάτιο» και «η ψευδαίσθηση της καρέκλας» μεταξύ άλλων. Όλες οι μοναδικές εμπειρίες ψευδαισθήσεων θα έχουν την απολαυστική παρουσία του Oreo.

Στo πλαίσιo της ενέργειας «Δες το … αλλιώς!», όλοι μπορούν να κερδίσουν τα αγαπημένα τους μπισκότα OREO μέσα από τον διαγωνισμό στο facebook.com/OREO.

Ανεβάζοντας κάτω από το post του διαγωνισμού το δικό τους illusion με πρωταγωνιστή το OREO θα μπαίνουν στην κλήρωση. Το OREO περιμένει τις στιγμές ψευδαίσθησης όλων από όπου κι αν βρίσκονται.

@OREO
#OREOGREECE #DESTOALLIOS

OREO x Μουσείο των Ψευδαισθήσεων
Ημερομηνία: Παρασκευή 14/06 – Κυριακή 14/07
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή: 10:00 π.μ. – 10:00 μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: Ενήλικες: 9€, Παιδιά (5 – 18 ετών): 6€, Παιδιά έως 5 χρόνων: Δωρεάν είσοδος
Οικογενειακό εισιτήριο: 23€ //αφορά 2 ενήλικες και μέχρι 2 παιδιά (5 – 18 ετών)

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.