Koυίζ: Είστε σεξουαλικά συμβατοί;

Koυίζ: Είστε σεξουαλικά συμβατοί;

Καμιά εξίσωση δεν θα μπορέσει να λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα. Το σεξ είναι μοναδικό, περίπλοκο, δυναμικό υφίσταται αλλαγές, επηρεάζεται από επιθυμίες και τινάζει τα πάντα στον αέρα. Ένα ενδιαφέρον τεστ δοκιμάζει τα όρια της σεξουαλικής σας ταύτισης και διερευνά το μέλλον της σχέσης σας.

Eπιμέλεια: Δέσποινα Σάμψων

Έχουν η ταύτιση και το πάθος της πρώτης φοράς ισχυρά θεμέλια; Υπάρχει γερή βάση στο σεξουαλικό οικοδόμημα που χτίζετε με εσώρουχα και κεριά; Πόσο συμβατοί είστε με τον σύντροφό σας;

1. Υπήρξε έλξη από την πρώτη στιγμή που αντικρίσατε τον σύντροφό σας;

Αυτό το πρώτο αίσθημα ηλεκτρισμού κρατάει μια σχέση ζωντανή και σκεπάζει τα πάντα – δεύτερες σκέψεις, συμφέροντα, ανάγκη για βόλεμα… Είναι ο πιο σοβαρός «αριθμός» για να ποντάρεις τα συναισθήματά σου.

1.
2.
3.

Ερώτηση 1 από 9

2. Του αρέσει η μυρωδιά σας;

Πολλοί επιστήμονες ισχυρίζονται ότι η μυρωδιά αποτελεί σημαντικό παράγοντα έλξης, αφού μεταφέρει αρχέγονες πληροφορίες ζωτικής σημασίας για τα γονίδια του ανοσοποιητικού συστήματος, τη συμμετρία του προσώπου ή ακόμα και το είδος της συμπεριφοράς. Δεν αγνοούμε το σημάδι αν και τίποτα δεν στηρίζεται ακόμα σε ισχυρά ιατρικά θεμέλια.

1.
2.
3.

Ερώτηση 2 από 9

3. Πόσο καλά τα πάτε εκτός κρεβατοκάμαρας;

Η σεξουαλική συμβατότητα δεν έχει καμία σχέση με τη συμβατότητα στο επίπεδο της ανθρώπινης επαφής. Ακόμα κι αν δεν απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου, το σεξ μπορεί να ενώνει γη και ουρανό! Μακροπρόθεσμα όμως αυτές οι διαφορές θα παίξουν τον ρόλο τους, αλλά η αρχική έλξη θα είναι πάντα ισχυρή εμπειρία.

1.
2.
3.

Ερώτηση 3 από 9

4. Τι σκέφτεστε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής;

Για πολλούς ανθρώπους χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση ώστε να μην ξεφύγουν από το ζητούμενο και να μην παρασυρθούν από ζητήματα δουλειάς. Η παραμικρή απόσταση που δημιουργείται γίνεται αντιληπτή και καταστρέφει τη χημεία.

1.
2.
3.

Ερώτηση 4 από 9

5. Έχει το ίδιο πάθος με εσάς;

Η έλλειψη πάθους είναι ακόμα μία σημαντική απόδειξη ασυμβατότητας. Αν μάλιστα αυτό συμβαίνει επειδή ένας από τους δύο δεν θέλει να θεωρηθεί σεξουαλικό τέρας ή να παρεξηγηθεί στην αρένα της πολιτικής ορθότητας, τότε οι πιθανότητες είναι να δίνονται λάθος μηνύματα που σβήνουν το σεξουαλικό ενδιαφέρον.

1.
2.
3.

Ερώτηση 5 από 9

6. Αισθάνεστε άνεση να συζητήσετε τι σας αρέσει στη σεξουαλική επαφή;

Επικοινωνία και κατανόηση κάνουν πολύ καλό στο σεξ. Αν λείπει αυτή η πολύτιμη γνώση από την ερωτική ατζέντα, ο δρόμος για την απόλαυση στενεύει. Πώς γνωρίζουμε τι θέλει πραγματικά ο άλλος; Πώς θα ανακαλύψουμε τι ευχαριστεί εμάς; Και πώς θα αποφύγουμε εκπλήξεις στο τέλος μιας σχέσης; Για πολλά ζευγάρια ήρθε απότομη ρήξη όταν διαπίστωσαν κρυφές επιθυμίες που θεωρήθηκαν εκτός προσωπικών ορίων, οι οποίες όμως δεν είχαν εκφραστεί ποτέ ούτε είχαν τοποθετηθεί σε πλαίσιο συζήτησης.

1.
2.
3.

Ερώτηση 6 από 9

7. Πόσο καλά ταιριάζετε από ανατομική άποψη;

Μπορεί το μέγεθος να έχει… σηκώσει πάνω του από πλάκα μέχρι σοβαρές αναλύσεις αλλά στην πραγματικότητα ένα υπερβολικά μεγάλο μέγεθος δεν είναι πάντα επιθυμητό. Αν αυτό δημιουργεί πόνο κατά τη διάρκεια της επαφής, κανένα τρικ δεν διορθώνει ουσιαστικά τα πράγματα. Δεν είναι η πιο συνηθισμένη περίπτωση αλλά τέτοιες ανατομικές διαφορές περιορίζουν τις πιθανότητες ερωτικής συμβατότητας.

1.
2.
3.

Ερώτηση 7 από 9

8. Πόσο συχνά έχει την ίδια διάθεση για σεξ με εσάς;

Αν η διάθεση για ερωτικό παιχνίδι θολώνει σταδιακά, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Μπορεί πράγματι ένας από τους δύο να μην είναι πάντα τόσο θερμός και είναι φυσιολογικό. Αλλά ο σεξουαλισμός που απαιτεί αυτή η προκαταρκτική διαδικασία θα έπρεπε να προκύπτει αβίαστα μέσα από τις καθημερινές κινήσεις. Την ώρα που κάνετε μαζί κάποιες δουλειές στο σπίτι ή βυθίζεστε στον καναπέ πριν επιλέξετε ποια σειρά θα κατεβάσετε, ένα φιλί ή και μασάζ θα έπρεπε να διακόπτουν αυθόρμητα τη ρουτίνα. Αν όχι, όλοι οι ειδικοί συμφωνούν ότι τα κουραστικά προγράμματα της καθημερινότητας με διαφορετικά ωράρια είναι υπεύθυνα για τη μείωση του ερωτισμού.

1.
2.
3.

Ερώτηση 8 από 9

9. Τι κάνετε ακριβώς για τονώσετε τη σεξουαλική σας ζωή;

Για να μην καταλήξει μια σεξουαλική σχέση σε ρουτίνα, θέλει δουλειά. Ακριβώς όπως φροντίζουμε τη διατροφή, τους χώρους του σπιτιού, τους λογαριασμούς και τα παιδιά μας, πρέπει να ασχολούμαστε πιο σοβαρά και με αυτό το κομμάτι για να μην καταλήξει ως πράξη ρουτίνας που εκτελείται σπάνια.

1.
2.
3.

Ερώτηση 9 από 9


 

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.