Άρης στον Κριό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Ετοιμαστείτε για αισθηματικές περιπέτειες!

Άρης στον Κριό σημαίνει μόνο ένα πράγμα: Ετοιμαστείτε για αισθηματικές περιπέτειες!

Είστε έτοιμες να ανεβάσετε τους ρυθμούς της ερωτικής σας ζωής; Ο παθιασμένος και ατρόμητος Άρης μπήκε στον Κριό ήδη από τις 27 Ιουνίου και αυτό αρκεί για να ανάψει φωτιές σε όλα τα ζώδια! Δείτε πώς η αλλαγή αυτή επηρεάζει τα συναισθηματικά σας, ανάλογα με το ζώδιό σας για όλη την υπόλοιπη χρονιά του 2020.

Ο Άρης είναι ο κοσμικός εκκινητής των πλανητών στην αστρολογία. Κυριαρχεί στα  βασικά ένστικτά μας όλων των ειδών (συμπεριλαμβανομένου του σεξ, φυσικά) και μας βοηθά να δράσουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε.

Αυτός ο πλανήτης είναι γεμάτος δράση και καθόλου παθητικότητα. Έχει μια «καυτή» ιδιοσυγκρασία και ισχυρή θέληση. Και όταν ο Άρης μπαίνει στο βασικό ζώδιο της φωτιάς, τον Κριό, είναι σχεδόν ασταμάτητος, καθώς είναι ο κυβερνήτης του ζωδίου.

Έτσι, όταν ο Άρης βρίσκεται στον Κριό, όλοι μπορούμε να περιμένουμε να αισθανθούμε πιο τολμηροί και γενναίοι, ώστε να κάνουμε μία νέα αρχή, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες στη ζωή μας και να αφήσουμε τα πάθη να μας οδηγήσουν…

Αυτή η απίστευτη πλανητική διέλευση μπορεί να μας δίνει τη δύναμη να πάρουμε τα ηνία στον έρωτα, και σίγουρα μπορεί να αναθερμάνει τα πράγματα και… στην κρεβατοκάμαρά μας.

Ωστόσο, ο Άρης στον Κριό μπορεί επίσης να μας κάνει να αισθανόμαστε πιο παρορμητικοί, επιθετικοί και «θερμοκέφαλοι», οπότε θα πρέπει να προσέχουμε αισθήματα οργής και εκρηκτικές καταστάσεις.

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Με τον Άρη στο ζώδιό σας για τους επόμενους μήνες, ετοιμαστείτε για… υψηλές θερμοκρασίες! Οι σχέσεις σας αποκτούν πολύ μεγαλύτερη ενέργεια, και ανεβαίνετε “επίπεδο” τόσο στο σεξ όσο και στο ρομάντζο.

Παράλληλα όμως μπορείτε να εκνευριστείτε το ίδιο εύκολα, γι’ αυτό προσπαθήστε να παραμένετε ήρεμη και να ελέγχετε τις αντιδράσεις σας.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Μερικές φορές τα όνειρά μας, μας βοηθάνε να θέσουμε τους επόμενους στόχους μας. Και αυτή τη στιγμή πρέπει να αφήσετε τη φαντασία σας να καλπάσει ελεύθερη και να ονειρευτεί την τέλεια, ρομαντική σχέση που επιθυμείτε.

Τους επόμενους μήνες φροντίστε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και τα καθημερινά μοτίβα και να αναζητήσετε στην ψυχή σας την έμπνευση για όσα ονειρεύεστε αλλά και για να φτιάξετε πιο γερά θεμέλια.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Είστε τόσο απασχολημένη με το να έχετε τον έλεγχο σε όλα που ίσως σας είναι δύσκολο να αφιερώσετε τον απαιτούμενο χρόνο σε μια ερωτική σχέση. Προτιμάτε να βγαίνετε ραντεβού και να γνωρίζετε διαφορετικούς ανθρώπους αντί να δεσμευτείτε.

Αν όμως, είστε σε σχέση θα πρέπει να δώσετε περισσότερη προσοχή και να αποκτήσετε ένα πνεύμα… ομαδικότητας, ώστε να διοχετεύσετε την αγάπη σας σε έναν κοινό σκοπό μαζί του.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Είστε δοσμένη στην καριέρα σας και έτοιμη να κάνετε όποια αλλαγή χρειαστεί, ώστε να ξεκινήσετε μία εξολοκλήρου νέα δυναμική πορεία. Είτε είστε ελεύθερη είτε σε σχέση, ψάχνετε κάποιον που να μπορεί να κατανοήσει και να υποστηρίξει αυτό το πάθος σας και που θα σας κάνει να νιώσετε ξεχωριστή. Αφεθείτε στην ανάγκη σας να σας φροντίζουν και μην συμβιβαστείτε με κανέναν για οτιδήποτε λιγότερο.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Ψάχνετε μια νέα περιπέτεια γι’ αυτό και σας ελκύουν άνθρωποι ιδιαίτεροι, με διαφορετική οπτική και ευκαιρίες για να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Αφήστε τον εαυτό σας να πειραματιστεί, είτε στα ραντεβού είτε στο σεξ.

Είτε βρίσκοντας κάποιον καινούργιο άνθρωπο, είτε αλλάζοντας κατά κάποιον τρόπο τη ρουτίνα στην υπάρχουσα σχέση σας, ώστε να ικανοποιήσετε τις τωρινές σας ανάγκες.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ έντονοι για εσάς καθώς θα σας απασχολήσει πολύ η σεξουαλικότητα και η τρυφερότητα, τόσο με τους συντρόφους σας όσο και με τον εαυτό σας. Και προκειμένου να μην “εκραγείτε” συναισθηματικά εξερευνώντας τα όσα νιώθετε θα πρέπει να θέσετε κάποια υγιή όρια.

Θα ήταν καλό να μην εμπλακείτε προς το παρόν σε έντονες σχέσεις που τροφοδοτούνται από τη ζήλια. Προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια αυτή για να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να δώσετε νέα ώθηση στα συναισθηματικά σας.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Συνήθως στις σχέσεις σας είστε ήρεμη και σας αρέσει να συζητάτε ό,τι προκύπτει. Αλλά αυτή την περίοδο ίσως δείτε ότι ο εγωισμός και οι προσωπικοί σας στόχοι μπαίνουν στη μέση και διαταράσσουν την αρμονία όσον αφορά τα αισθηματικά σας.

Δείτε Επίσης

Πώς θα νιώσετε ευτυχία ανάλογα με το ζώδιό σας!

Όλες οι σχέσεις χρειάζονται συμβιβασμούς, ειδικά αν έχει προκύψει ανισορροπία δυνάμεων, πράγμα που σημαίνει ότι και οι δύο πλευρές θα πρέπει να δουλέψουν μια σχέση.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Θα είστε ιδιαίτερα πολυάσχολη για το επόμενο διάστημα. Και γι’ αυτό και θα μπορείτε να βάλετε κάποιον στη ζωή σας, μόνο αν είναι διατεθειμένος να σας βοηθήσει να βρείτε την ισορροπία σας. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς τώρα να οργανωθείτε και να φτιάξετε το πρόγραμμά σας όπως το θέλετε και δεν έχετε χρόνο για ανθρώπους που δεν ξέρουν τι θέλουν.

Σκεφτείτε τι χρειάζεστε και δείξτε στον πιθανό σύντροφό σας ότι δεν θα χάσετε ενέργεια και χρόνο με κάποιον που δεν σας εμπνέει ή δεν σας βοηθά να είστε ο καλύτερος εαυτός σας.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Νιώθετε θαρραλέα και με όρεξη για φλερτ και θα εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας κάνει να περάσετε καλά στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε αδέσμευτη, να είστε έτοιμη να κάνετε την πρώτη κίνηση.

Αν είστε σε σχέση, βγείτε με τον σύντροφό σας και κάντε καινούρια πράγματα, ακόμα και νέες σεξουαλικές εμπειρίες. Είστε η κυρίαρχος της ζωής σας και θέλετε την απόλαυση στο επίκεντρό!

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Είστε τόσο αυτάρκης που σας είναι δύσκολο να δεσμευτείτε και να αποκτήσετε έναν σταθερό σύντροφο. Αλλά αυτή την περίοδο είστε έτοιμη να κάνετε το πρώτο βήμα και να έρθετε πιο κοντά με κάποιον που σας ενδιαφέρει.

Αν και θέλει θάρρος από την πλευρά σας για να ανοιχτείτε σε κάποιον, νιώθετε ότι τώρα μπορείτε να χαλαρώσετε και να δείξετε την πιο ευαίσθητη πλευρά σας.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Χρειάζεστε κάποιον με τον οποίο να συνεννοείσθε χωρίς προσπάθεια και δεν θα συμβιβαστείτε με οποιονδήποτε δεν μπορεί να ακολουθήσει τις ιδέες και τις σκέψεις σας.

Περάστε περισσότερο χρόνο κουβεντιάζοντας με τον σύντροφό σας, ή αναζητήστε ρομαντικούς εραστές, αφού βεβαιωθείτε ότι είστε συναισθηματικά και πνευματικά συμβατοί. Και μην φοβηθείτε να «κόψετε» όποιον δεν μπορεί να σας κρατήσει το ενδιαφέρον.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ως γνήσιο ζώδιο του νερού είστε πιο … μαλακή με τον έρωτα και στην πιο ήπια πλευρά του. Αλλά τώρα είναι η εποχή που θέλετε να έχετε το πάνω χέρι. Αγκαλιάστε τη μαχήτρια που κρύβετε μέσα σας και πολεμήστε για την αγάπη που αξίζετε.

Όσο περισσότερο το παλέψετε, όσο περισσότερο θέσετε τα όριά σας και όσο περισσότερο τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας, τόσο περισσότερα θα κερδίσετε από εκείνον!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.