Γιατί δε σας ζητάει να βγείτε ενώ σας στέλνει μηνύματα; Επιτέλους μία απάντηση!

Γιατί δε σας ζητάει να βγείτε, ενώ σας στέλνει μηνύματα; Επιτέλους μία απάντηση!

Μήπως συνεχώς παραπονιέστε στους φίλους σας ότι σας στέλνει μηνύματα, αλλά δεν σας λέει ποτέ να βρεθείτε; Καλώς ήρθατε στον σύγχρονο  κόσμο των ραντεβού! Δεν είστε η μόνη που δεν ξέρει πώς να ερμηνεύσει τέτοιου είδους συμπεριφορές. Ας δούμε κάποια τεκμηριωμένη απάντηση!

Από τη Σοφία Κροκιδά

Μάθετε τι κρύβετε πίσω έναν άντρα που σας στέλνει μηνύματα χωρίς πρόθεση για ραντεβού. Ποιοι είναι λοιπόν, οι δύο βασικοί λόγοι που συμβαίνει αυτό;

1. Σας χρησιμοποιεί για να τονώσει το εγώ του

Ας υποθέσουμε ότι γνωρίζετε έναν ενδιαφέροντα τύπο online. Ξεκινάτε να κουβεντιάζετε μέσω μηνυμάτων και πραγματικά το διασκεδάζετε. Η συζήτηση κυλάει όμορφα και ευχάριστα και νιώθετε ότι ταιριάζετε.

Περνάνε μέρες, ακόμα και εβδομάδες με αυτόν τον τρόπο. Και σας λέει συνεχώς ότι κάποια στιγμή θα βρεθείτε από κοντά, αλλά ποτέ δεν σας το προτείνει.

Αυτό είναι προβληματικό. Το να μιλάτε στο τηλέφωνο χωρίς ποτέ να βρίσκετε είναι μόνο λόγια και τίποτα άλλο. Κάποιοι άντρες απολαμβάνουν αυτού του είδους την επαφή και παίρνουν αυτό που θέλουν από μια γυναίκα χωρίς απαραίτητα να βρεθούν μαζί της.

Πολλοί μάλιστα έχουν ολόκληρη «στρατιά» από «texting buddies», η οποία υπάρχει απλά για να τους τονώνει τον εγωισμό. Άλλοι προσπαθούν να κρατάνε πολλές γυναίκες ταυτόχρονα στο «περίμενε», ώστε να έχουν πολλές επιλογές, όταν τελικά θα αποφασίσουν να βγουν ραντεβού.

Μην πέφτετε στην παγίδα του. Αν δεν σας ζητήσει να βρεθείτε μέσα σε 10 μέρες, έχετε τις εξής επιλογές: ή σταματάτε να απαντάτε στα μηνύματά του, ή του προτείνετε εσείς η ίδια να βρεθείτε.

Μην νιώθετε άσχημα να πάρετε μια τέτοια πρωτοβουλία. Είναι μια καλή ευκαιρία να σταματήσετε τα παιχνίδια και να δείτε αν πραγματικά υπάρχει χημεία μεταξύ σας και αν ενδιαφέρετε.

Δείτε Επίσης
Μετά το πρώτο ραντεβού: Τα 5 SMS που πιθανόν... μας μπερδεύουν!

2. Δεν ξέρει πώς να σας απορρίψει

Μήπως παραπονιέστε ότι σταμάτησε να σας λέει να βγαίνετε αλλά ακόμα σας στέλνει μηνύματα; Αν σας έχει γνωρίσει από κοντά αλλά δεν σας ξαναείπε να βγείτε, τότε κάτι άλλο υπάρχει εδώ.

Πρόκειται για έναν άντρα που αποφάσισε ότι δεν του ταιριάζετε. Και πάλι, το πιο πιθανό είναι να «ταΐζετε» τον εγωισμό του, γι’ αυτό και συνεχίζει να φλερτάρει μαζί σας μέσω μηνυμάτων.

Το πρόβλημα είναι ότι εσείς αφιερώνετε πολύτιμο χρόνο σε κάποιον που δεν σκοπεύει να ξαναβγεί μαζί σας. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να σταματήσετε να απαντάτε στα μηνύματά του. Η δουλειά σας είναι να κάνετε πέρα όσους δεν σας βλέπουν σοβαρά και δεν σκοπεύουν να σας δώσουν αυτό που εσείς ψάχνετε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν κάποιος ενδιαφέρεται θα θέλει να σας δει και θα σας ζητήσει να βγείτε. Όσο δύσκολο κι αν είναι το πρόγραμμά του θα βρει χρόνο για εσάς.

Πρέπει λοιπόν να καταλάβετε ότι τα ατελείωτα μηνύματα δεν έχουν νόημα και ήρθε η ώρα να προχωρήσετε. Αν αναρωτιέστε συνεχώς γιατί δεν σας λέει να βγείτε, τότε η απάντηση είναι απλή. Ξεκολλήστε από το κινητό και βγείτε έξω!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.