Ο απλός τρόπος που κάθε ζώδιο δείχνει την αγάπη του

Ο απλός τρόπος που κάθε ζώδιο δείχνει την αγάπη του

Ένα από τα καλύτερα συναισθήματα στον κόσμο είναι να σε αγαπούν, αλλά χρειάζεται ένας ειδικός σύντροφος για να σε κάνει να νιώσεις έτσι. Το θέμα είναι ότι η αληθινή αγάπη δεν έχει να κάνει με το πώς τη βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι εκτός της σχέσης – είναι τα μικρά πράγματα που προσθέτουν ένα συνολικό αίσθημα ζεστασιάς, προστασίας, φροντίδας και στοργής. Και το ζώδιο σας το δείχνει με όλους τους τρόπους. Ποιος είναι ο απλός τρόπος με τον οποίο το ζώδιό σας δείχνει αγάπη;

Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Ο Κριός δεν δείχνει αγάπη μόνο λέγοντάς το. Μάλλον δείχνουν αγάπη μέσα από τις πράξεις τους. Ο Κριός θα προλάβει τις ανάγκες του συντρόφου του πριν καν το ζητήσει, ανταποκρινόμενος χωρίς δεύτερη σκέψη. Ο Κριός κάνει τη ζωή του συντρόφου του ευκολότερη και καλύτερη και έχει την ανταπόκριση στις ανάγκες του στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων του.

Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ο Ταύρος κάνει τον ερωτικό του σύντροφο να αισθάνεται λατρεμένος με τις απρόσμενες χειρονομίες αγάπης του. Ο Ταύρος θα στείλει λουλούδια χωρίς κανένα λόγο ή θα προγραμματίσει ένα μασάζ ποδιών όταν ο σύντροφός του είχε μια δύσκολη μέρα. Και ακριβώς όταν το άλλο τους μισό είναι πολύ εξαντλημένο για να μαγειρέψει, ο Ταύρος θα φέρει το δείπνο στο σπίτι χωρίς καν να το αναφέρει.

Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Κάποιος πρέπει να ψιθύρισε στους Διδύμους να χρησιμοποιούν τα λόγια τους προσεκτικά γιατί το κάνουν με το πρόσωπο που αγαπούν. Κάθε φορά που οι Δίδυμοι έχουν κάτι να πουν, είτε είναι θετικό είτε αρνητικό, το λένε απαλά και από καρδιάς. Ο Δίδυμος γνωρίζει ότι τα λόγια είναι ισχυρά και δείχνει αγάπη επικοινωνώντας με τρυφερότητα.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ο Καρκίνος δείχνει αγάπη με την εστιασμένη και αμέριστη προσοχή του. Ο σύντροφός του δεν έχει ποτέ την αίσθηση ότι το μυαλό του Καρκίνου περιπλανιέται όταν τους μιλάνε. Μάλλον, ο Καρκίνος είναι πλήρως δεσμευμένος και εμπλεκόμενος. Το… Καβούρι κάνει το άλλο του μισό να νιώθει ότι θα έχει πάντα ένα σύστημα υποστήριξης στο οποίο θα στηριχθεί σε κάθε περίσταση.

Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Αν και ο Λέων θέλει να είναι ανάμεσα σε ανθρώπους και να είναι το επίκεντρο της προσοχής, κάνει τον σύντροφό του να νιώθει πολύ αγαπητός, εκφράζοντας τους επαίνους δημόσια. Όλοι θέλουν να αισθάνονται αναγνώριση από καιρό σε καιρό, και είναι διπλό θέμα για τον σύντροφο της ζωής του που συχνά πρέπει να ανταγωνίζεται για την προσοχή. Φροντίζοντας να υπάρχουν μάρτυρες της λατρείας του, ο Λέων εκφράζει τα αληθινά του συναισθήματα.

Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Ο Παρθένος δείχνει αγάπη στον ερωτικό σύντροφό του δίνοντας ένα χέρι βοηθείας στις δουλειές ή στο νοικοκυριό. Τίποτα δεν λέει «σε νοιάζομαι», όπως κάποιος που αντιμετωπίζει έναν νεροχύτη γεμάτο βρώμικα πιάτα ή που καθαρίζει το αυτοκίνητο, χωρίς να του ζητηθεί. Ο Παρθένος δεν είναι το είδος του ζωδίου που κάνει κομπλιμέντα γλυκά… σαν καραμέλα. Μάλλον προτιμούν να το δείχνουν με μικρές πρακτικές κινήσεις.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Οι Ζυγοί δείχνουν την αγάπη και τη λατρεία τους για τον σύντροφό τους υπερασπιζόμενοι τους. Οι Ζυγοί δεν ενδιαφέρονται για το πόσο ανόητοι μπορεί να φαίνονται κάνοντας μεγαλειώδεις χειρονομίες, αλλά όταν νοιάζονται βαθιά για κάποιον, όλα αυτά πηγαίνουν στην άκρη. Θέλουν να προστατεύσουν τον σύντροφό τους με όποιον τρόπο μπορούν.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Για τον Σκορπιό, η αγάπη και η εμπιστοσύνη πάνε πολύ καλά μαζί και θα δείξουν την αγάπη τους εκφράζοντας πόσο πολύ εμπιστεύονται και εκτιμούν τον σύντροφό τους. Ο Σκορπιός θέλει να γνωρίζει ο ερωτικός του σύντροφος πόσο χαρούμενος είναι και θα κάνει τα πάντα για να τον κάνει να νιώσει αυτή την αγάπη. Ο Σκορπιός δεν θέλει ποτέ να αμφιβάλλουν για τα συναισθήματά τους ή τη δέσμευση που έχουν αναλάβει.

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ο Τοξότης είναι το πιο διασκεδαστικό, χαρούμενο και αισιόδοξο άτομο και δείχνει αγάπη στον σύντροφό του συμπεριλαμβάνοντάς τον σε όλες τις αυθόρμητες στιγμές και τις περιπέτειές του. Ο Τοξότης δείχνει στον σύντροφό του πόσο πολύ μπορεί να διασκεδάσει, όταν τον αφήνει λίγο. Και παρόλο που απολαμβάνει να είναι η ψυχή του πάρτι, δεν τον πειράζει να μοιραστεί αυτόν τον χώρο με την αγάπη του.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Ο Αιγόκερως κάνει το άλλο του μισό να νιώθει ότι τον αγαπούν με μικρούς αλλά πολύ αποτελεσματικούς τρόπους. Θα μιλήσουν απαλά, θα χρησιμοποιήσουν λέξεις κατανόησης και ο σύντροφός τους μπορεί ακόμη και να πιάσει τον Αιγόκερω να τον κοιτάζει με αγάπη στα μάτια όταν δεν το περιμένει. Όλες αυτές οι μικρές εκφράσεις αγάπης κάνουν τον σύντροφό τους να αισθάνεται απόλυτα αγαπητός και λατρεμένος.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Οι Υδροχόοι δεν νιώθουν άνετα να δείχνουν τα συναισθήματά τους και τείνουν να είναι λίγο απόμακροι και αποστασιοποιημένοι, ακόμα και όταν είναι ερωτευμένοι. Ωστόσο, ο Υδροχόος δείχνει αγάπη καλώντας τον σύντροφό του για μία βόλτα, όντας ειλικρινής και ζητώντας του να αναγνωρίσει την αγάπη στη σχέση. Μπορεί να είναι λίγο σκληρός έρωτας, αλλά όποιος είναι με τον Υδροχόο ξέρει από δυσκολίες.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Οι Ιχθύες δίνουν πάντα στους άλλους, αλλά τείνουν να είναι κάπως άχρωμοι στις σχέσεις. Ωστόσο, έχουν τους δικούς τους μοναδικούς τρόπους να δείχνουν αγάπη στο άτομο που τους ενδιαφέρει. Θα είναι εκεί, όταν ο σύντροφός τους τους χρειάζεται, ακόμα κι αν υπάρχουν ένα εκατομμύριο άλλα πράγματα που θέλουν να κάνουν. Οι Ιχθύες θα φροντίσουν ώστε ο σύντροφός τους να ξέρει θα είναι πάντα εκεί για αυτόν.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.