Πιστεύετε στον έρωτα; Τα δύσπιστα και τα ρομαντικά ζώδια

Πιστεύετε στον έρωτα; Τα δύσπιστα και τα ρομαντικά ζώδια

Υπάρχουν αυτοί που θεωρούν τον έρωτα ως το ομορφότερο πράγμα που μπορεί να σου συμβεί, αλλά δεν είναι και λίγοι αυτοί που λένε πώς δεν πιστεύουν στον έρωτα. Ίσως οι πρώτοι είναι υπερβολικά ρομαντικοί και αισιόδοξοι, ή ίσως οι δεύτεροι είναι υπερβολικά ρεαλιστές και καχύποπτοι. Αν δεν ξέρετε ακριβώς πού ανήκετε, εμείς βάλαμε τα ζώδια στη σειρά, από αυτό που πιστεύει περισσότερο μέχρι αυτό που πιστεύει λιγότερο για να σας βοηθήσουμε. Εσείς πού ανήκετε τελικά;

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Τα ψάρια δεν πιστεύουν απλώς στον έρωτα. Πιστεύουν στον αληθινό έρωτα! Και δεν τους νοιάζει πώς ακούγεται αυτό. Όποτε κουβεντιάζουν για το θέμα τα μάτια τους λάμπουν και η καρδιά τους χτυπάει πιο δυνατά. Μάλιστα, πιστεύουν και σε όλα τα είδη του έρωτα: στον έρωτα με την πρώτη ματιά, στις αδερφές ψυχές και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

Οι Ιχθύς πιστεύουν βέβαια στον έρωτα επειδή τον έχουν ζήσει πολλές φορές. Και τον βλέπουν όταν κάποιος ανοίγει την πόρτα στη σύντροφό του, όταν μοιράζονται τις τελευταίες τους τηγανιτές πατάτες και όταν ανταλλάζουν τρυφερά μηνύματα. Ο έρωτας για αυτό το ζώδιο υπάρχει παντού και δύσκολα θα τους πείσετε για το αντίθετο.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Οι Ταύροι πιστεύουν πολύ στον έρωτα γιατί πάντα προσπαθούν να περιβάλλονται από ανθρώπους που προσπαθούν να μιμηθούν αυτό το συναίσθημα στην πιο αγνή μορφή του. Υπάρχει πιθανότητα ένας Ταύρος να μεγάλωσε μέσα σε οικογένεια που ξεχείλιζε από αγάπη, είτε μεταξύ των δύο γονιών είτε ανάμεσα στα παιδιά.

Τώρα που ενηλικιώθηκε πιστεύει ότι μπορεί να μοιραστεί την αγάπη αυτή με αυτούς που νοιάζεται γιατί έχει δει από πρώτο χέρι πόσο όμορφο είναι κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό και πάντα προσπαθεί να βάζει τους αγαπημένους του πάνω απ’ όλα και είναι ιδιαίτερα περιποιητικός και τρυφερός και στην κρεβατοκάμαρα!

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Οι Καρκίνοι ονειρεύονται να βρουν το άλλο τους μισό από όταν ήταν παιδιά. Θέλουν κάποιον για να μοιραστούν τη ζωή τους, αλλά και να φτιάξουν μια οικογένεια για να μεταδώσουν στα μέλη της τη σπουδαιότητα της αγάπης. Είναι ζώδιο που ξέρει πώς να βάλει λίγη αγάπη σε ό,τι κι αν κάνει.

Για τους Καρκίνους ο έρωτας δεν είναι κάτι που συμβαίνει μία φορά στη ζωή. Ξέρουν ότι πάντα υπάρχει μια επόμενη ευκαιρία να βρουν αυτό που ψάχνουν. Δεν τους αρέσει να περιορίζονται γιατί δεν πιστεύουν ότι τα όρια ταιριάζουν σε κάποιον που πιστεύει πραγματικά στον έρωτα. Είναι το είδος ανθρώπου που εμπνέει τους γύρω του με τα μεγάλα αποθέματα αγάπης που έχει στην καρδιά του.

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Οι Κριοί είναι ζώδια που πιστεύουν στον έρωτα. Αλλά όχι απαραίτητα στη γλυκιά και τρυφερή πλευρά του. Γι’ αυτό και δεν είναι γνωστοί για τον ρομαντισμό τους αλλά για το πόσο καυτοί και παθιασμένοι είναι στο κρεβάτι!

Ψάχνουν για έναν έρωτα δυναμικό και ειλικρινή που θα τους ενθουσιάσει, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Ευτυχώς για αυτούς είναι άτομα ιδιαίτερα θετικά που πιστεύουν ότι ποτέ δεν είναι αργά για να ερωτευτείς.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Οι Σκορπιοί είναι ένα ακόμη ζώδιο που πιστεύει στον παθιασμένο, έντονο έρωτα. Φυσικά, μόνο και μόνο το ότι κάποιος είναι ανοιχτός στην αγάπη με την ευρύτερη έννοια δεν σημαίνει ότι ανοίγεται εύκολα στους γύρω του για να πάρει τελικά αυτό που ψάχνει.

Είναι άτομα που σιχαίνονται την απαισιοδοξία, αλλά σίγουρα είναι ρεαλιστές. Ξέρουν ότι ο έρωτας υπάρχει αλλά κρατάνε την καρδιά τους καλά προστατευμένη. Θέλουν να είναι σίγουροι ότι αυτός που θα βάλουν στη ζωή τους θα μείνει για πάντα, γι’ αυτό και είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα συναισθήματά τους.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Τα λιοντάρια σίγουρα πιστεύουν στον έρωτα, αλλά όχι στην «δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εσένα» μορφή του. Τα καταφέρνουν μια χαρά και μόνοι τους και δεν χρειάζονται απαραίτητα κάποιον στη ζωή τους. Αλλά θα τους άρεσε να ερωτευτούν κάποιον, αν τους δοθεί η ευκαιρία.

Οι Λέοντες είναι ζώδια ανεξάρτητα που εκτιμούν να αγαπάνε τον εαυτό τους. Και ως ένθερμοι υποστηρικτές της «αυτο-αγάπης» ξέρουν πώς να μεταφράζουν την αγάπη για τον εαυτό τους και στους γύρω τους. Θέλουν τον μεγάλο έρωτα για τον οποίο όλοι μιλάνε, αλλά τον θέλουν ώριμο και με διάρκεια, όχι πεζό και αφελή.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Οι Ζυγοί πιστεύουν στον έρωτα. Αλλά πρέπει πρώτα να δουλέψουν το να αγαπούν τον εαυτό τους προτού δοθούν σε κάποιον άλλο. Επειδή τους αρέσει να προσέχουν τον εαυτό τους και να τον κακομαθαίνουν ξέρουν τι σημαίνει να βάζουν τους ίδιους ως προτεραιότητα όταν είναι μόνοι τους.

Όταν όμως είναι σε σχέση συνήθως ξεχνούν ότι έχουν ανάγκες ακριβώς όπως και ο σύντροφός τους. Είναι άτομα που πιστεύουν στον παραμυθένιο έρωτα και ξέρουν ότι αυτά που ζητούν από μια σχέση δεν είναι πάντα εφικτά. Πρέπει όμως να υπενθυμίζουν στον εαυτό στους ότι ακόμα κι αν δεν μοιάζει με τα ρομάντζα του Χόλιγουντ, ο έρωτας υπάρχει. Όταν μαθαίνουν πώς να πιστεύουν σε έναν ρεαλιστικό έρωτα τότε βρίσκουν ακριβώς αυτό που ψάχνουν.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Τι πιστεύουν τελικά οι Τοξότες; Μάλλον πιστεύουν… στην πραγματικότητα! Μπορεί να ξέρουν την έννοια του ελεύθερου έρωτα, αλλά όχι και την έννοια της έντονης, αφοσιωμένης αγάπης. Δεν είναι τόσο ότι πιστεύουν πως όλα αυτά είναι ένας μύθος, αλλά θεωρούν μη ρεαλιστικό να περιμένεις τα πάντα από έναν άνθρωπο.

Δείτε Επίσης

Πώς συνδέονται η τζαζ και η μόδα του ‘20; Τα κορίτσια Flapper ήταν αληθινές επαναστάτριες!

Οι Τοξότες προτιμούν να αγαπούν τον εαυτό τους και τη ζωή που έχουν φτιάξει παρά να ανησυχούν για το αν θα τους πληγώσει κάποιος. Αφού χρειάζονται την ελευθερία τους για να επιβιώσουν είναι λογικό το ότι προτιμούν να είναι μόνοι. Εκτιμούν τις μακροχρόνιες φιλίες περισσότερο από τις ρομαντικές σχέσεις γιατί αυτό τους κάνει να νιώθουν πιο άνετα.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Οι Αιγόκεροι θέλουν να πιστέψουν στον έρωτα. Αλλά έχουν πολλά σχέδια για το επαγγελματικό μέλλον τους και δεν θέλουν να τους κρατήσει πίσω μια σχέση.

Θα τους άρεσε να αποκτήσουν οικογένεια κάποια στιγμή, αλλά ξέρουν ότι ο έρωτας που σου φέρνει σφίξιμο στο στομάχι και δυνατούς χτύπους στην καρδιά υπάρχει μόνο στα βιβλία. Όταν νιώσει έτοιμος να βρει την αγάπη θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Αλλά μέχρι τότε πρέπει να είναι ρεαλιστής.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Οι Παρθένοι είναι άλλη μια περίπτωση ζωδίου που θέλει να πιστέψει στον έρωτα. Αλλά ο ρεαλισμός που τους χαρακτηρίζει τους θυμίζει συνεχώς ποια είναι η πραγματική ζωή. Προτιμούν να είναι single παρά να ψάχνουν μανιωδώς για το άλλο τους μισό.

Συνήθως είναι πολύ δεμένοι με την οικογένεια και τους φίλους τους και δεν βρίσκουν τον λόγο να αναζητούν κάτι που ίσως και να μην υπάρχει. Μπορεί κάποια στιγμή να αναθεωρήσουν, αλλά μέχρι τότε προτιμούν να ζουν ρεαλιστικά και να προσπαθούν για πιο χειροπιαστά πράγματα.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Στους Δίδυμους αρέσει να είναι χαλαροί χωρίς να δεσμεύονται. Αυτό συμβαίνει εν μέρει γιατί δυσκολεύονται να αφιερώσουν την προσοχή τους σε ένα μόνο άτομο και εν μέρει γιατί συνηθίζουν να ξενερώνουν εύκολα με τους συντρόφους τους.

Οι Δίδυμοι δεν πιστεύουν στον έρωτα γιατί τον βλέπουν απλώς σαν μια δικαιολογία για να κάνει κάποιος τρελά πράγματα και να τα ρίξει στο συναίσθημά του. Προτιμούν να περνάνε καλά με διαφορετικούς συντρόφους από το να περιοριστούν σε έναν και μόνο άνθρωπο για την υπόλοιπη ζωή τους.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Οι Υδροχόοι είναι το πιο «αντι-ερωτικό» ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Όχι πως προτιμούν να είναι συνεχώς μόνοι τους, αλλά έχουν τη δική τους θεωρία σχετικά με το τι είναι έρωτας. Και σίγουρα δεν έχει σχέση με τις θεωρίες των υπολοίπων! Γιατί οι Υδροχόοι πάνω απ’ όλα πιστεύουν στην πραγματικότητα και στο να βρίσκεις τον δρόμο σου στη ζωή με τις δικές σου και μόνο δυνάμεις.

Δεν βρίσκουν τον λόγο να ερωτευτούν τρελά κάποιον, και μάλλον κατά βάθος πιστεύουν ότι πίσω από όλη αυτή τη μανία με τον έρωτα κρύβεται κάποια θεωρία συνωμοσίας. Η άποψή τους είναι ότι αν θες να ερωτευτείς κάποιον μπορείς να ερωτευτείς τον εαυτό σου, τη δουλειά σου, ή την ίδια τη ζωή.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.