Ποια είναι τα πιο συναισθηματικά ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους;

Ποια είναι τα πιο συναισθηματικά ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους;

Μερικοί άνθρωποι δακρύζουν όταν βλέπουν μια αισθηματική ταινία. Κάνουν αυθόρμητα γλυκά δωράκια σε όσους αγαπάνε. Νιώθουν νοσταλγία για οτιδήποτε, από τις τελευταίες τους διακοπές μέχρι τον καλύτερο φίλο της παιδικής τους ηλικίας. Συγκινούνται με παλιές φωτογραφίες ή όταν ακούνε εκείνο το τραγούδι που τους θυμίζει τον πρώην τους. Αν έχετε αναρωτηθεί ποτέ γιατί κάποιοι άνθρωποι συγκινούνται τόσο εύκολα, σκεφτείτε το ωροσκόπιό τους. Συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε ποια ζώδια είναι τα πιο συναισθηματικά, από το λιγότερο έως το πιο συναισθηματικό από όλα, σύμφωνα με τους αστρολόγους!

Σκορπιός
6. Σκορπιός

Οι Σκορπιοί κάνουν τα πάντα με την ίδια ένταση, συμπεριλαμβανομένης της εξέτασης του παρελθόντος. Είναι το μόνο ζώδιο που έχει εμμονή με τους ανθρώπους που αγαπούν και πράγματα που τους αρέσουν, κάνοντάς τους πολύ συναισθηματικούς. Αυτά τα έντονα συναισθήματα, ωστόσο, μπορεί να οδηγήσουν σε ερωτική τρέλα αλλά σύντομης… διάρκειας.

Ο Σκορπιός έχει βαθιά συναισθήματα που διαπερνούν όλη την γκάμα και επίσης μπορεί να είναι επιρρεπής στον μηρυκασμό και την εμμονή με πράγματα από το παρελθόν. Δεν θα δακρύσουν ίσως, όπως τα άλλα ζώδια του νερού, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να σταματήσουν να έχουν εμμονή με έναν πρώην σύντροφο ή πρώην φίλο τους. Σε ακραίες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι είναι απασχολημένοι με το σχέδιο εκδίκησης.

Κριός
5. Κριός

Οι Κριοί είναι γνωστοί ως οι ανεξάρτητοι ηγέτες του ζωδιακού κύκλου. Μερικές φορές είναι άγριοι και ενεργούν «γρήγορα και παρορμητικά». Και με τον ενεργό και κοινωνικό τρόπο ζωής τους, είναι εύκολο για τον Κριό να παραμείνει σταθερός στο παρόν.

Αλλά όταν παγιδευτούν σε αναμνήσεις, νιώθουν τον συναισθηματισμό να τους κατακλύζει αρκετά έντονα. Επίσης, δεν έχουν πρόβλημα να επικοινωνήσουν τι σκέφτονται ή τι αισθάνονται. Αν είναι κάτι που τους φέρνει στο μυαλό συναισθήματα, σίγουρα θα μιλήσουν με πάθος γι’ αυτό.

Αιγόκερως
4. Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχουν μια νοοτροπία όπου «εύχονται τα πράγματα να παραμείνουν όπως ήταν. Αυτό τους κάνει να νοσταλγούν το παρελθόν και τους δυσκολεύει να προχωρήσουν.

Αυτό το ζώδιο μπορεί να πιστεύει ότι τα πράγματα φαίνονταν καλύτερα στο παρελθόν, ακόμα κι αν εξακολουθούσαν να αισθάνονται εξίσου δύσκολα. Για παράδειγμα, μπορεί να έχετε έναν φίλο Αιγόκερω που αναπολεί συνεχώς μια παλιά δουλειά, παρόλο που δεν μπορούσε να σταματήσει να παραπονιέται για αυτήν όταν εργαζόταν εκεί.

Ταύρος
3. Ταύρος

Αν είχατε ποτέ σχέση με έναν Ταύρο, ξέρετε πόσο αφοσιωμένοι και στοργικοί είναι. Αυτό το ζώδιο συχνά παγιδεύεται σε σχέσεις και δεν θέλει να τις εγκαταλείψει, κάτι που τους οδηγεί στο να «ρομαντικοποιούν» αυτό που ήταν. Είναι πιστοί, οπότε ακόμα και μετά από έναν χωρισμό, θα παραμείνουν στη ζωή σας.

Δείτε Επίσης

Η βασίλισσα που κρύβεται μέσα μας! Πώς η αστρολογία αναδεικνύει την εσωτερική μας δύναμη;

Αλλά οι Ταύροι δεν είναι μόνο αφοσιωμένοι όταν πρόκειται για τους συντρόφους τους. Είναι εξαιρετικά συναισθηματικοί, ειδικά με αντικείμενα. Μην εκπλαγείτε λοιπόν αν έχουν ακόμα φόρεμα από τον πρώτο τους χορό ή το λεκιασμένο μπλουζάκι που φόρεσαν στην αγαπημένη τους συναυλία.

Ιχθύες
2. Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι γνωστοί για το ότι απορροφούν τα συναισθήματα των άλλων ανθρώπων σαν σφουγγάρι, καθιστώντας αυτό το συμπονετικό ζώδιο του νερού επιρρεπές στον συναισθηματισμό. Οι Ιχθύες δένονται με αυτούς που αγαπούν πολύ βαθιά.

Είναι δύσκολο για αυτούς να αφήσουν τα πράγματα να στην τύχη τους, καθώς έχουν τόσο πολύ βαθιά συναισθήματα. Θα θυμούνται αυτούς που αγάπησαν δεκαετίες μετά το τέλος της σχέσης. Η ευαίσθητη, τρυφερή φύση τους σημαίνει επίσης ότι θα κλάψουν εύκολα ή θα κυριευτούν από συναισθήματα.

Καρκίνος
1. Καρκίνος

Οι ευαίσθητοι Καρκίνοι βρίσκονται στην κορυφή της λίστας επειδή είναι τόσο νοσταλγοί όσο και πολύ συναισθηματικοί. Αυτός ο συναισθηματισμός πηγάζει από τη σύνδεση του Καρκίνου με το φεγγάρι, που τους προκαλεί δυσκολία «να αφήσουν πράγματα που αγαπούν». Δεδομένου ότι αγαπούν βαθιά την οικογένεια και τους φίλους τους, αυτή η αντίσταση στην αλλαγή οδηγεί σε διαρκή λαχτάρα για το παρελθόν.

Όπως ο Ταύρος, οι συναισθηματικοί τρόποι του Καρκίνου εκτείνονται και στα υλικά αντικείμενα. Οι Καρκίνοι συχνά συλλέγουν πράγματα που έχουν κάποιο νόημα, ακόμα κι αν αυτό φθάνει σε υπερβολή. Γενικά, απεχθάνονται πετούν αντικείμενα που τους θυμίζουν κάποιον ή κάτι.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.