Τα πιο χειριστικά ζώδια, με σειρά κατάταξης

Κάποια ζώδια είναι ικανά για τα πάντα! Όλοι μπορούν να χειριστούν τους γύρω τους για να πάρουν αυτό που θέλουν. Απλά κάποιοι μπορούν να το κάνουν με μεγαλύτερη επιτυχία! Ποιοι είναι αυτοί; Διαβάστε παρακάτω τι υποστηρίζει η αστρολογία, αν και σίγουρα, έχει να κάνει με τον χαρακτήρα κάθε ατόμου ξεχωριστά, οπότε εδώ πρόκειται για τις γενικές γραμμές.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Το πιο χειριστικό χαρακτηριστικό του Δίδυμου είναι το πόσο μπορεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια. Με λίγα λόγια, ξέρει να λέει ψέματα. Ένας Δίδυμος είναι ικανός να εκλογικεύσει το ψέμα, πείθοντας τους άλλους ότι είναι για το καλό τους, και πως δεν έχουν άλλη επιλογή. Και έτσι τους κάνει ό,τι θέλει.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα ικανός στο να πείθει τους άλλους ότι θα ήταν μεγάλο λάθος να του πάνε κόντρα και να κερδίζει έτσι την αφοσίωσή τους. Κάτι σαν συναισθηματικός εκφοβισμός δηλαδή. Αν δεν πάτε με τα νερά τού Σκορπιού το πιο πιθανό είναι να τον χάσετε, και όλα όσα του έχετε εμπιστευτεί να φτάσουν στα αυτιά του οποιουδήποτε.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Ο Αιγόκερως χειρίζεται τους γύρω τους κάνοντάς τους να νιώθουν χαζοί, με όπλο τη γνώση και τις ικανότητές του. Με αυτόν τον τρόπο, οι Αιγόκεροι μπορούν αν πείσουν οποιονδήποτε να ακολουθήσει τα σχέδιά τους. Οι δυνατοί χαρακτήρες είναι οι μόνοι που μπορούν να αντισταθούν στη χειραγώγηση του Αιγόκερου και να τον αποδυναμώσουν.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Το όπλο του Λέοντα για να χειρίζεται τους πάντες είναι η υποτιθέμενη αθωότητά του. Έχει αυτοπεποίθηση, αλλά κάποιες φορές ο εγωισμός του τον οδηγεί σε πράξεις με αρνητικές συνέπειες για τους υπόλοιπους. Αν λοιπόν κάνει κάτι που είναι επικερδές για αυτόν αλλά όχι για κάποιον άλλον, θα διαστρεβλώσει έτσι τα πράγματα, ώστε να φανεί πως και οι δύο θα επωφεληθούν από μια κατάσταση.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Το πιο χειριστικό στοιχείο του Ιχθύ είναι ότι δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες των πράξεών του. Ποτέ δεν φταίει αυτός για κάτι που έγινε ή αν κάποιος ενοχλήθηκε. Ο Ιχθύς απλά έκανε τα δικά του και ήταν χαμένος στον κόσμο του. Κάποιες φορές είναι λες και πιστεύει ότι δεν πρέπει να του καταλογίζουν τίποτα γιατί είναι ένα δημιουργικό και ιδιαίτερο πλάσμα.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Ο Ζυγός ξέρει να χειρίζεται τους γύρω του μέσω της υποτιθέμενης αθωότητάς του. Όταν θέλει να πάει τα πράγματα εκεί ακριβώς που θέλει, υποκρίνεται πως δεν ξέρει κάτι ή ότι δεν έχει τις απαραίτητες ικανότητες, ώστε να βγάλει κάποιος άλλος το φίδι από την τρύπα. Κάποιες φορές ο Ζυγός επίσης χρησιμοποιεί τη γοητεία του για να έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Αν κάποιος τον κατηγορήσει θα ισχυριστεί ότι δεν ξέρει τίποτα.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Αυτό που χαρακτηρίζει έναν χειριστικό Υδροχόο είναι η ικανότητά του να εξαφανίζεται. Τη μια στιγμή είναι παρών, απαντάει στα μηνύματα και τις κλήσεις σου στο λεπτό, και την άλλη δεν μπορείς να τον βρεις. Αυτό μπορεί να κρατήσει αρκετά, μέχρι να νιώσεις απελπισία και να του προσφέρεις οτιδήποτε για να τον φέρεις πίσω. Ο Υδροχόος μπορεί να οδηγεί τους ανθρώπους στο να κάνουν αυτό ακριβώς που θέλει, χωρίς καν να νιώθουν ότι τους χειρίζεται.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Το χειριστικό χαρακτηριστικό του Παρθένου είναι η παθητική επιθετικότητά του. Είναι ένα ζώδιο που δεν εκφράζεται ποτέ ευθέως σχετικά με αυτά που θέλει αλλά προτιμά να αφήνει υπονοούμενα και να κάνει γενικές κι αόριστες δηλώσεις. Έτσι οι γύρω του νομίζουν ότι σκέφτηκαν μόνοι τους μια ιδέα, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι προήρθε από τη χειραγώγηση του Παρθένου.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ο τρόπος του Τοξότη για να χειρίζεται τους άλλους είναι με το να παραείναι καλός. Μπορεί να αναρωτιέστε βέβαια πώς γίνεται κάποιος να χειραγωγεί με την καλοσύνη του αλλά η μέθοδος αυτή φέρνει αποτελέσματα. Αν πρέπει να σας βομβαρδίσει με σύνεση και γλύκα για να κάνετε αυτό που θέλει, τότε θα το κάνει με επιτυχία. Η αληθινή ευγένεια είναι κάτι που πηγάζει από την ανιδιοτέλεια, ενώ η καλοσύνη πολλές φορές ζητά ανταλλάγματα.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ειδικότητα του Καρκίνου για χειριστικές συμπεριφορές είναι η καταστροφή. Δεν είναι ότι λέει ψέματα ή κάνει το θύμα. Απλώς κάνει τα πράγματα να δείχνουν χειρότερα απ’ ό,τι είναι πραγματικά. Για παράδειγμα, με έναν χωρισμό δεν στεναχωριέται απλώς. Είναι συντετριμμένος και πεπεισμένος ότι δεν θα βρει ποτέ ξανά την αγάπη. Και όποιος γίνεται μάρτυρας της πληγωμένης του καρδιάς θα κάνει τα πάντα για να νιώσει καλύτερα ένας Καρκίνος.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ο Ταύρος χειρίζεται τους γύρω του δημιουργώντας τύψεις. Αυτό το καταφέρνει παίρνοντας τον ρόλο του θύματος, λέγοντας λυπητερές ιστορίες ή χωρίς να λέει καν τίποτα. Απλώς παίρνει το ύφος του χτυπημένου από τη μοίρα. Ο Ταύρος είναι από τα πιο δυνατά ζώδια του κύκλου και ξέρει πώς να στέκεται στα πόδια του. Αν λοιπόν κάνει το θύμα, μάλλον το κάνει για να σας χειριστεί.

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Το πιο χειριστικό γνώρισμα του Κριού είναι το να έχει τους άλλους από κοντά. Είναι χειριστικός με την έννοια του ότι ποτέ δεν τα παρατάει, είναι επίμονος και έτσι δεν τον νοιάζει αν γίνεται πιεστικός, αρκεί να πάρει αυτό που θέλει. Μπορεί να καμουφλάρει την πίεση με χαμόγελα αλλά μην ξεγελιέστε, δεν θα σταματήσει μέχρι να πάρει αυτό που θέλει.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.