Τα πιο ρομαντικά ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Τα πιο ρομαντικά ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Ο ρομαντισμός έχει πολλές μορφές. Άλλες φορές εκδηλώνεται με χειρονομίες, όπως ένα μπουκέτο λουλούδια ή ένα δώρο, και άλλες φορές μπορεί να πρόκειται για κάτι τόσο απλό όπως να σας πάει στο σημείο όπου συναντηθήκατε για πρώτη φορά ή ένα ετοιμάσει ένα όμορφο σπιτικό γεύμα. Πόσο ρόλο παίζει για εσάς ο ρομαντισμός; Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τα έξι πιο ρομαντικά ζώδια, από ελαφρώς γοητευτικά έως εντελώς παθιασμένα με τα ειδύλλια!

Οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές ανάγκες όσον αφορά το πώς θέλουν ο σύντροφός τους να εκφράσει πόσο ενδιαφέρεται. Αν ο ρομαντισμός είναι κάτι που θα δημιουργήσει ή θα διακόψει μια σχέση για εσάς, η αστρολογία μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε ποιοι τύποι προσωπικότητας είναι οι καταλληλότεροι για να είναι ο σύντροφός σας.

Καρκίνος
6. Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Οι Καρκίνοι αισθάνονται τα πράγματα βαθιά και αγαπούν ένα καλό «παλιομοδίτικο» ειδύλλιο. Βαθιά μέσα τους είναι σπιτόγατοι που λατρεύουν τον ρομαντισμό και τη νοσταλγία», λένε οι αστρολόγοι. «Ξέρεις ότι ένας Καρκίνος έχει ρομαντική διάθεση, όταν θέλει να μείνει στο σπίτι μαζί σου».

Σου δίνουν την αίσθηση ότι ανήκεις, ακόμη και στους πιο ιδιωτικούς τους χώρους, συμπεριλαμβανομένης της κρεβατοκάμαρας. Όταν ένας Καρκίνος ανοίγεται και κάνει προφανείς προσπάθειες να είναι ευάλωτος μαζί σου, είναι εκείνος που δείχνει ρομαντικό ενδιαφέρον.

Ο Καρκίνος είναι επαγγελματίας στην ανάπτυξη μιας κοινής συναισθηματικής εμπειρίας όταν είναι ερωτευμένος με εσάς. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι Καρκίνοι μπορούν να προσκολληθούν συναισθηματικά σε κάποιον πολύ γρήγορα. Σε κάνουν να σκέφτεσαι και να νιώθεις με τρόπους που είναι αγνοί και ασφαλείς. Αλλά μερικές φορές μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε «ασφυκτικά», αν δεν θέτουν υγιή όρια.

Δίδυμοι
5. Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Οι Δίδυμοι θα ονειρευτούν μερικούς μαγικούς τρόπους για να σας κερδίσουν. «Επιθυμώντας πάντα κάτι νέο και διαφορετικό, θα κρατούν τα πράγματα ενδιαφέροντα και θα λατρεύουν να ανακαλύπτουν νέους τρόπους για να κατακτήσουν την καρδιά σας», λένε οι αστρολόγοι.

Αυτό το ζώδιο μπορεί να αναβιώσει μία όμορφη στιγμή που διαβάσατε μαζί  ένα βιβλίο, είδατε μια ταινία ή βρεθήκατε σε ένα ονειρεμένο μέρος. Είναι επίσης πολύ καλοί στα λόγια και μπορεί να αναφέρουν στίχους από ένα ποίημα ή ένα τραγούδι ή να σας ενθουσιάσουν με την πνευματική τους δύναμη.

Ζυγός
4. Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη του έρωτα, ο Ζυγός θα φέρει τον ρομαντισμό στη ζωή σας ακόμα και στις πιο ρεαλιστικές στιγμές. Ο Ζυγός είναι το ζώδιο που θέλει να στείλει τυχαία μια χαριτωμένη κάρτα και σοκολατάκια στο γραφείο σας χωρίς κανέναν λόγο. Αλλά δεν κάνει μόνο χαριτωμένα δώρα.

«Οι Ζυγοί λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τη συντροφικότητα, επομένως δίνουν μεγάλη προσοχή στις επιθυμίες και τις προθέσεις σας. Είναι πιο παραδοσιακοί με τις ρομαντικές τους αξίες και τείνουν να απολαμβάνουν λίγο παλιομοδίτικο ιπποτισμό», λένε οι αστρολόγοι.

Δείτε Επίσης

Ο Νο 1 τρόπος να προσελκύσετε κάθε ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Αλλά πάντα τους βγαίνει με φυσικότητα. Τους αρέσει να ντύνονται όμορφα, να φορούν το αγαπημένο τους άρωμα και να σου συμπεριφέρονται με τις συνθήκες μίας μοντέρνας ερωτικής ιστορίας με ακαταμάχητο τρόπο. Αυτό το ζώδιο είναι πολύ προσανατολισμένο στον σύντροφο και του αρέσει να προσφέρει υπέροχες στιγμές. Οι Ζυγοί αγαπούν ένα κλασικό παραμυθένιο ειδύλλιο!

Λέων
3. Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

«Στους Λέοντες αρέσει να δείχνουν την αγάπη τους με μεγαλειώδεις κινήσεις. Το να δημιουργείς τη σωστή διάθεση, να σχεδιάζεις το τέλειο ντύσιμο και να σε κάνει να νιώθεις το πιο σημαντικό άτομο στον κόσμο είναι όλα δεξιότητες του Λέοντα», λένε οι αστρολόγοι.  Τους αρέσει να νιώθουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους και θέλουν να νιώθετε και εσείς το κέντρο της προσοχής.

Ο Λέων μπορεί να είναι λίγο δραματικός με τις χειρονομίες, όπως να οργανώσει τη στιγμή που θα σας δώσει ένα συγκλονιστικό φιλί στην αγαπημένη σας συναυλία ή σκορπίζοντας ροδοπέταλα σε όλο το κρεβάτι περιμένοντάς σας να γυρίσετε στο σπίτι. Αλλά μην ξεχάσετε να τους κάνετε επίσης να νιώθουν ξεχωριστοί. Τους αρέσει να τους περιποιούνται και να τους ερωτεύονται και συχνά «δίνουν» αυτό που θέλουν να «πάρουν».

Ταύρος
2. Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ο Ταύρος είναι πολύ συναισθηματικός, παθιασμένος και πρόθυμος να κάνει το επιπλέον βήμα για τον έρωτά του. «Κανείς δεν μπορεί να κάνει τον εραστή του πιο ευτυχισμένο και πιο άνετο από τον Ταύρο. Είναι αφοσιωμένοι πραγματικά», λένε οι αστρολόγοι.

Αλλά ο Ταύρος συνήθως κινείται αργά στις συναισθηματικές του σχέσεις. Όταν ο Ταύρος είναι ερωτευμένος, θα νιώθει τόσο φυσικός, αβίαστος και προσγειωμένος. Οι ρομαντικοί σύντροφοι του Ταύρου εκτιμούν την απλότητα και τη σωματική οργανική χημεία που ανάβει ο Ταύρος, οπότε ο πιο αργός ρυθμός συχνά κερδίζει στο τέλος.

Ιχθύες
1. Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ο Ιχθύς είναι το πιο ρομαντικό ζώδιο και ταιριάζει στην κλασική, γοητευτική χολιγουντιανή αγάπη. Τους αρέσει να παρασύρονται και να προσφέρουν αυτό το συναίσθημα με πολύ λίγη προσπάθεια. «Οι Ιχθείς έχουν μια απόκοσμη αύρα, η οποία μαγνητίζει και υπνωτίζει τους συντρόφους τους. Μπορεί να είναι σαν ένα τέλειο παραμύθι. Σου δίνουν την αίσθηση ότι η αγάπη μπορεί να είναι σαν τις ταινίες», λένε οι αστρολόγοι.

Ακόμα κι αν το ραντεβού πάει πολύ στραβά, ο Ιχθύς ξέρει πώς να γοητεύει. Οι Ιχθείς δεν νοιάζονται τόσο πολύ να ακολουθήσουν ένα σχέδιο, αναζητούν μόνο οικειότητα και ένα αίσθημα ενότητας με το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει ερωτικά. Όταν είστε στην ίδια πλευρά με τους Ιχθύες, θα το δείτε στα μάτια τους! Οι Ιχθύες δημιουργούν μία αίσθηση ότι ακόμη κι αν ο κόσμος  καταρρέει, είστε μόνο εσείς οι δύο, που αιωρούνται πάνω από το χάος της ζωής.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.