Το ερωτικό ωροσκόπιο του Αυγούστου: Αφεθείτε σε πελάγη απόλαυσης!

Το ερωτικό ωροσκόπιο του Αυγούστου: Αφεθείτε σε πελάγη απόλαυσης!

Ο ρομαντισμός και η ερωτική διάθεση ετοιμάζονται… για βουτιά στα βαθιά! Και η αγάπη έρχεται… κατά κύματα! Η αστρολογία μας προτρέπει να «βουτήξουμε» στο ζώδιό μας και να δούμε τι μας φέρνει ο φετινός Αύγουστος στην ερωτική μας ζωή, στο συναίσθημα και στις προσδοκίες μας!

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Μετά τις 11 Αυγούστου, ο Δίας (ο πλανήτης της τύχης) μετακινείτε στον 9ο οίκο σας, κάνοντας σας πιο περιπετειώδεις αλλά και διευκολύνοντας τα όνειρά σας.

Είτε είστε σε διακοπές με τον αγαπημένο σας είτε μόνη αναζητώντας κάποιον που θα σας μαγέψει, έχετε τον κόσμο στα δάχτυλά σας… και κάθε σενάριο του ονείρου μπορεί να σας συμβεί!

Ενώ μέχρι τις 29/8 οι πλανήτες συνωμοτούν για ρομάντζα, θα είστε έτοιμες για φλερτ και ανοιχτές να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Κι ακριβώς, βάζοντας όλες τις αγαπησιάρικες (αλλά και σέξι) σκέψεις σας σε λόγια, είναι βέβαιο ότι θα ανάψετε μεγάλες φωτιές στο αντικείμενο του πόθου σας.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ήδη από τις αρχές του μήνα, η Αφροδίτη σας γεμίζει με όρεξη και πάθος για ερωτικές στιγμές. Και όλα μοιάζουν πιο εύκολα πραγματοποιήσιμα.

Θα βγείτε από το κουτί σας και τα καθιερωμένα και ίσως να είναι η φάση που θα διερευνήσετε τα φετίχ τα δικά σας και του συντρόφου σας.

Από τις 21 Αυγούστου και για έναν ολόκληρο μήνα, η Αφροδίτη ταξιδεύει στον 5ο οίκο σας που σχετίζεται με τον ρομαντισμό κάνοντάς σας να αισθάνεστε πιο ελκυστική, να μαγνητίζετε τους γύρω σας και να λάμπετε κυριολεκτικά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη ενέργεια για να εκφράσετε και να εκπληρώσετε τους πιο ρομαντικούς σας πόθους.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Γύρω στις 15 Αυγούστου, η πανσέληνος φωτίζει τον 9ο οίκο της περιπέτειας και θα αισθανθείτε την ανάγκη για να ζήσετε νέες εμπειρίες. Πάρτε τον αγαπημένο σας από το χέρι αλλά αν είστε μόνες, κάντε κάτι διαφορετικό, πηγαίνετε κάπου που δεν έχετε ξαναπάει και ίσως εκεί βρείτε το άλλο σας μισό!

Η περίοδος από τις 29/8 έως τις 14/9 είναι εξαιρετική για να έχετε συναισθηματικές συζητήσεις σε βάθος με τον σύντροφό σας κάτι που θα δυναμώσει τον δεσμό ανάμεσά σας.

Τώρα θα αισθανθείτε πιο ξεκάθαρα πώς το παρελθόν αντανακλάται στο παρόν και μορφοποιεί το μέλλον της ρομαντικής σας ζωής…

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Θα στραφείτε προς τα μοτίβα και τις σχέσεις που σας κάνουν να αισθάνεστε ασφάλεια, σιγουριά και πληρότητα. Ιδιαίτερα γύρω στις 15 Αυγούστου με την πανσέληνο θα τονισθεί η ανάγκη σας για σεξουαλική οικειότητα αλλά και η ισορροπία ανάμεσα στις προσωπικές σας ανάγκες και αυτές του συντρόφου σας.

Από τις 21 Αυγούστου και μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου η ρομαντική Αφροδίτη θα σας κάνει να δεθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας (ή τον δυνητικό σύντροφο) σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο που θα είναι πιο σέξι από ό,τι νομίζετε!

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Μιας και ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας είναι για δεύτερη φορά στο ζώδιό σας, από τις 11 έως τις 29 Αυγούστου, θα είστε ακόμη πιο εκφραστικές κάτι που κάνει την περίοδο τέλεια για να μιλήσετε για όσα έχετε στην καρδιά σας με τον αγαπημένο σας ή και τη νέα σας γνωριμία.

Πιθανόν, να εμπνευσθείτε πέρα από τα συνηθισμένα και να γράψετε ένα πιο τολμηρό μήνυμα, ή πάλι ένα ποίημα, ένα μακροσκελές ερωτικό γράμμα ή να τον γεμίσετε με δώρα!

Είναι μία περίοδος που έχετε μία ανάλαφρη συμπεριφορά όσο και ειλικρινή, κάτι που σας κάνει ακόμη πιο γοητευτικές. Στις 14 του μήνα ο Ήλιος συναντά την Αφροδίτη στο ζώδιό σας και σας χαρίζει ζεστασιά και γοητεία.

Αν μάλιστα είστε μόνη, τότε είναι ιδανική στιγμή για να συναντήσετε τον μεγάλο και αληθινό έρωτα!

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Αισθάνεστε γοητευτική με έναν αυθόρμητο και φυσικό τρόπο, ιδιαίτερα από τις 21 Αυγούστου και μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.

Παρά το γεγονός ότι έχετε την τάση να προγραμματίζετε τα πάντα, αυτή τη φορά θα αφεθείτε με έναν τρόπο στο τυχαίο.

Έχετε την πεποίθηση ότι το σύμπαν είναι στο πλευρό σας και θα σας χαρίσει τις γλυκές και χαρούμενες στιγμές που έχετε ονειρευτεί από το να σας στέλνει το αντικείμενο του πόθου σας μηνύματα λατρείας μέχρι να σας ζητήσει αυτός που θέλετε το πολυπόθητο πρώτο ραντεβού!

Ακολουθήστε το ρεύμα… αυτό είναι το κλειδί! Και μάλιστα από τις 24/8 θα νιώστε έντονο τον πόθο για φυσική επαφή και σεξουαλική ικανοποίηση.

Μη διστάσετε να το πείτε ξεκάθαρα και το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό!

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Αν εδώ και καιρό έχετε παραμελήσει τη ρομαντική σας πλευρά και έχετε γυρίσει την πλάτη στα συναισθήματά σας, τότε με την πανσέληνο του Αυγούστου στις 15, θα νιώσετε ότι κάτι αλλάζει.

Μία έκρηξη εμπιστοσύνης θα σας κάνει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και τις ανάγκες σας στον σύντροφό σας αλλά και θα σας ωθήσει να αναζητήσετε κάτι νέο αν είστε μόνες.

Από εκεί και μετά, αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν και θα περάσετε μία χαρούμενη περίοδο! Από τις 21/8 και έως τις 14/9, θα ζήσετε μία πιο ιδιωτική ή και μυστική ζωή ή πάλι θα νιώσετε ότι πρέπει να σκεφθείτε πριν μιλήσετε για τα συναισθήματά σας με τον αγαπημένο σας.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Μάλλον είστε εξουθενωμένη και αισθάνεστε την έντονη ανάγκη να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τη δουλειά σας. Να τα κλείσετε όλα και να εξαφανιστείτε!

Δείτε Επίσης

Γιατί η πανσέληνος ξεδιπλώνει τον αισθησιασμό μας;

Με την πανσέληνο στις 15-8 κάνετε ένα βήμα πίσω και σκέφτεστε τις πνευματικές και τις φυσικές ανάγκες, κάτι που θα σας κάνει πολύ καλό. Την ίδια στιγμή ο σύντροφός σας θα είναι πολύ υποστηρικτικός και θα δυναμώσει τη σχέση σας.

Από τις 21 Αυγούστου και για ένα μήνα περίπου, οι πλατωνικές σας σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, και ίσως να σκεφθείτε ότι θέλετε πλέον κάτι παραπάνω από τη φιλία του..

Αν πάλι είστε μόνη, τότε βγείτε έξω γιατί είναι μία καλή περίοδος για νέες γνωριμίες που θα σας φανούν δελεαστικές…

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ίσως νιώσετε μία έκρηξη ενέργειας με τολμηρά σχέδια και φιλόδοξους στόχους! Είτε σκέφτεστε ένα σέξι ραντεβού ή μία  παθιασμένη απόδραση να ξέρετε ότι… έχετε ούριο άνεμο.

Γύρω στις 15 του μήνα με την πανσέληνο ίσως να νιώσετε καταβεβλημένη από τα βάρη της καθημερινότητας και τα πρέπει της ζωής σας και θα αισθανθείτε ότι θέλετε να σπάσετε τα δεσμά σας και να γευθείτε την ελευθερία.

Κάντε κάτι καινούργιο με το αγαπημένο σας πρόσωπο ή αναζητήστε έναν νέο δεσμό για να γευθείτε νέες εμπειρίες! Σε κάθε περίπτωση, ακούστε την ανάγκη σας για διασκέδαση γιατί ίσως αποδειχτεί μία τέλεια συγκυρία για αξέχαστες στιγμές.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Ενώ ο Ερμής επισκέπτεται ξανά τον 8ο οίκο σας  που αφορά τη σεξουαλική οικειότητα, από τις 11 έως τις 29 Αυγούστου, η παρόρμησή σας είναι να ζήσετε τους πόθους και τα πάθη που είχατε αρνηθεί στο παρελθόν.

Ανοιχτείτε στον αγαπημένο σας, μιλήστε του και θα αποδειχτεί ότι θα μπει ένα νέο λιθαράκι στη σχέση που θα την κάνει πιο ουσιαστική και βαθιά. Ή πάλι εξομολογηθείτε τον έρωτά σας σε κάποιον που σας ενδιαφέρει πολύ. Όλα αυτά από τις 21 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου.

Μαγειρέψτε ένα εξωτικό φαγητό, πηγαίνετε σε μέρη που δεν έχετε ξαναπάει, κάντε γενικά κάτι που θα σας βγάλει από τα τετριμμένα και θα σας φέρει πιο κοντά με αυτόν που επιθυμείτε.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Γύρω στις 15 Αυγούστου, που η πανσέληνος είναι στον Υδροχόο, θα αισθανθείτε ότι δεν παίρνετε την πρέπουσα προσοχή από τον σύντροφό σας ή από κάποιον για τον οποίο τρέφετε συναισθήματα.

Αντί να θυμώσετε, κάντε κάτι πιο θετικό. Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε μία ώθηση στη μεταξύ σας κατανόηση και θα επέλθει η αρμονία ανάμεσα σε εσάς και τον αγαπημένο σας. Η συζήτηση θα σας χαρίσει σωματική και συναισθηματική πλήρωση.

Από τις 24 του μήνα, η ρομαντική Αφροδίτη συναντά τον Άρη στον 8ο οίκο σας  και η διάθεσή σας για ένταση στη σεξουαλική σας ζωή περνά σε… άλλο επίπεδο! Όποιο σενάριο ή φετίχ είχατε φαντασιωθεί είστε έτοιμες να το πραγματοποιήσετε είτε με τον σύντροφό σας είτε με εκείνον τον καινούργιο εραστή που εξάπτει τη φαντασία σας!

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Την περίοδο που η Αφροδίτη περνά στον 7ο οίκο της συντροφικότητας από τις 21 Αυγούστου έως τις 14 Σεπτεμβρίου, το μόνο που θέλετε είναι να περάσετε μαζί με τον αγαπημένο σας ή να βρείτε κάποιον που θα μοιραστείτε μαζί του τα πάντα με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Όχι, ότι και τον υπόλοιπο καιρό δεν ξεχειλίζετε από συναίσθημα, αλλά αυτή την περίοδο γίνεται ακόμη πιο έντονο! Στις 26/8 ετοιμαστείτε να νιώσετε αληθινή έκσταση… αφού ο ονειρικός Ποσειδώνας σας ωθεί να ζήσετε μία καυτή νύχτα. Πάρτε τον αγαπημένο σας αγκαλιά και αφεθείτε στη μαγεία!

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.