Ζώδια: Θέλετε πραγματικά να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή; Δώστε προσοχή στην… Αφροδίτη!

Ζώδια: Θέλετε πραγματικά να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή; Δώστε προσοχή στην… Αφροδίτη!

Πιθανότατα γνωρίζετε ποιο είναι το ζώδιο σας και μπορεί να έχετε ακούσει και για τον ρόλο της Σελήνης σας. Ξέρετε όμως σε ποιο ζώδιο έχετε την Αφροδίτη και τι σημαίνει; Για να μάθετε τι μπορεί να σας πει το ζώδιο της Αφροδίτης σας για την ερωτική σας ζωή, διαβάστε παρακάτω τη δική σας (και ρίξτε μια ματιά στο ζώδιο της Αφροδίτης… εκείνου που σας ενδιαφέρει).

Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης του έρωτα και της ομορφιάς, επομένως το ζώδιο της Αφροδίτης στον γενέθλιο χάρτη σας μπορεί να σας δώσει μια εικόνα για το τι βρίσκετε αισθητικά ευχάριστο, τι αναζητάτε σε έναν πιθανό σύντροφο και πώς είστε σε μια σχέση.

Επειδή έχει να κάνει τόσα με τον έρωτα, είναι ένα σημαντικό μέρος της συμβατότητας (οπότε αν σας αρέσει να κοιτάτε πώς το ζώδιό σας ταιριάζει με εκείνο του συντρόφου σας, τότε θα πρέπει πραγματικά να κοιτάτε το ζώδιο στο οποίο είναι η Αφροδίτης σας).

Εάν δεν ξέρετε σε ποιο ζώδιο έχετε την Αφροδίτη σας, εισαγάγετε τις πληροφορίες γέννησής σας σε έναν μάθε σε έναν
«Αστρολογικό χάρτη» και δείτε σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Αφροδίτη στο γενέθλιο ωροσκόπιο, το δικό σας ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

Κριός
Αφροδίτη στον Κριό
Δεν φοβούνται να κάνουν την πρώτη κίνηση.

Αν τους αρέσεις, θα ξέρεις, θα σου πουν σίγουρα τι σκέφτονται και πώς νιώθουν. Τα άτομα με Αφροδίτη στον Κριό μπορεί επίσης να ζηλέψουν εύκολα.

Μπορεί ακόμη και να αισθάνονται ανταγωνιστικά με άλλες γυναίκες όταν πρόκειται για ερωτικά ραντεβού, οπότε αν αυτό είναι το ζώδιο της Αφροδίτης σας, απλά θυμηθείτε το.

Μπορεί να σας ελκύουν άτομα που είναι αθλητικά ή μια από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες που κάνουν με το αγαπημένο τους πρόσωπο μπορεί να είναι η προπόνηση ή κάποιο άθλημα.

Ταύρος
Αφροδίτη στον Ταύρο
Λατρεύουν τα ιδιαίτερα δώρα τις ήρεμες στιγμές

Η αγαπημένη τους βραδινή δραστηριότητα είναι πιθανώς απλώς να παρακολουθούν τηλεόραση στο σπίτι και να παραγγέλνουν φαγητό σε πακέτο. Ή από την άλλη, μπορεί να βρεθείτε να κάνετε πεζοπορία ή κάμπινγκ μαζί τους ή απλώς να περνάτε πολύ χρόνο έξω στη φύση.

Τα άτομα με Αφροδίτη στον Ταύρο μπορεί να είναι πεισματάρηδες και να χαράζουν πορεία χωρίς να παρεκκλίνουν, ενώ μπορεί να δυσκολεύονται να παραδεχτούν ότι κάνουν λάθος. Μπορεί επίσης να δυσκολεύονται να μετακινηθούν έξω από τη ζώνη άνεσής τους, επομένως συχνά έχουν έναν «τύπο» στον οποίο μένουν όταν βγαίνουν ραντεβού. Προτιμούν να είναι σε σχέση παρά να τρέχουν σε περιστασιακά ραντεβού γιατί λαχταρούν τη σταθερότητα.

Δίδυμοι
Αφροδίτη στου Διδύμους
Αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο είναι νοημοσύνη.  

Θυμάστε που είχαμε μιλήσει για τους sapiosexulas (αν όχι διαβάστε εδώ!) Έ λοιπόν, εδώ έχουμε ακριβώς τους τύπους που βρίσκουν ελκυστική τη νοημοσύνη. Χρειάζονται μια πνευματική σύνδεση για να μπορούν να έχουν καλές συνομιλίες και να γίνονται κατανοητά τα αστεία τους.

Τα άτομα με την Αφροδίτη τους στους Διδύμους θα χρειαστούν κάποιον που να είναι εξίσου περίεργος και να ενδιαφέρεται να μάθει τα… πάντα. Δυσκολεύονται να εστιάσουν σε ένα πράγμα (ή άτομο), επομένως θα χρειαστούν επίσης κάποιον που να μπορεί να ακολουθήσει τη ροή.

Μπορεί να είναι επιρρεπείς σε υπερβολική σκέψη και άγχος. Εάν αυτό είναι το ζώδιο της Αφροδίτης σας, μπορεί να είναι χρήσιμο να αφήσετε το τηλέφωνό σας μακριά, ώστε να μην περιμένετε απάντηση και προσπαθήστε να μην «ξεσκονίζετε» πολύ τα πράγματα.

Καρκίνος
Αφροδίτη στον Καρκίνο
Είναι άτομα με ένταση, επομένως χρειάζονται κάποιον που μπορεί να τους χειριστεί και να καταλάβει τα συναισθήματά τους.

Μπορεί επίσης να είναι πολύ ευαίσθητα άτομα, και αν νιώσουν ότι απειλούνται, μπορεί να κλειστούν στο καβούκι τους και να μην θέλουν να σας μιλήσουν (ο Καρκίνος είναι καβούρι, άρα είναι σαν ένα καβούρι που υποχωρεί στο καβούκι του).

Τείνουν να είναι σπιτόγατοι και μπορεί να προτιμούν να σας έχουν στο δικό τους σπίτι, αντί να έρθουν στο δικό σας. Τα άτομα με την Αφροδίτη τους στον Καρκίνο λατρεύουν να φροντίζουν τους συντρόφους τους.

Λέων
Αφροδίτη στον Λέοντα
Χρειάζονται τον σύντροφό τους να τους συμπεριφέρεται σαν τη βασίλισσα που είναι.

Μπορεί να ενοχλούνται ή να ζηλεύουν όταν εκείνος που τους ενδιαφέρει περνά χρόνο με κάποιον άλλο ή δεν τους δίνει σημασία. Μερικές φορές, μπορεί επίσης να είναι ανασφαλείς για τη σχέση τους.

Ένα άτομο με την Αφροδίτη του στον Λέοντα θα είναι ο πιο πιστός σύντροφος που θα μπορούσατε να ζητήσετε. Πιθανότατα θα λατρέψουν να κεράσουν τον σύντροφό τους ή να κάνουν δώρα ή εκπλήξεις. Μπορεί να έλκονται από άτομα που είναι δημιουργικά ή έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ.

Παρθένος
Αφροδίτη στην Παρθένο
Έχουν εξαιρετικά υψηλές προσδοκίες, επομένως μπορεί να απογοητευτούν όταν ο σύντροφός τους δεν ανταποκρίνεται σε αυτές.

Μπορεί να είναι μόνοι τις περισσότερες φορές επειδή δεν θέλουν να συμβιβαστούν σε αυτό που αναζητούν (κάτι που είναι καλό-έχουν πρότυπα). Αλλά από την άλλη πλευρά, μπορεί μερικές φορές να γίνουν πολύ επιλεκτικοί και να πιστεύουν ότι κανείς δεν είναι αρκετά καλός.

Όπως συμβαίνει και με τα άτομα που έχουν Αφροδίτη στους Διδύμους, οι άνθρωποι με την Αφροδίτη τους στην Παρθένο μπορεί να είναι επιρρεπείς σε υπερβολικές σκέψεις και να αγχώνονται όταν πρόκειται για ερωτικά ραντεβού, καθώς τείνουν να είναι περισσότερο λογικοί παρά συναισθηματικοί.

Ζυγός
Αφροδίτη στον Ζυγό
Είναι συχνά μονογαμικοί. Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, γι’ αυτό αγαπούν τον έρωτα και θέλουν πάντα να είναι με έναν σύντροφο.

Θα μπορούσαν να δυσκολευτούν να χωρίσουν με κάποιον επειδή μισούν τις συγκρούσεις. Τείνουν επίσης να είναι αναποφάσιστοι, οπότε ενώ θέλουν μια σχέση, μπορεί να δυσκολεύονται να ηρεμήσουν και να επιλέξουν ανάμεσα σε ανθρώπους.

Δείτε Επίσης

6 ζωδιακά ζευγάρια που δεν ταιριάζουν, αλλά είναι μαζί!

Τα άτομα με την Αφροδίτη τους στον Ζυγό μπορεί να θεωρηθούν ρηχά και πολύ εστιασμένα στην εξωτερική εμφάνιση ή θα μπορούσαν να έλκονται από άτομα που είναι καλλιτεχνικά ή έχουν καλή αίσθηση του στιλ.

Σκορπιός
Αφροδίτη στον Σκορπιό
Φαίνονται άτομα μυστηριώδη, οπότε μπορεί να δυσκολευτείτε να τα γνωρίσετε ή να μπερδευτείτε για το πώς νιώθουν.

Χρειάζονται κάποιον πρόθυμο να σπάσει το σκληρό εξωτερικό τους περίβλημα. Όμως, ενώ μπορεί να φαίνονται άτομα ψυχρά, έχουν έντονα συναισθήματα και χρειάζονται απλώς έναν σύντροφο με τον οποίο να νιώθουν άνετα να τα μοιραστούν.

Τα άτομα που έχουν Αφροδίτη στον Σκορπιό είναι εξαιρετικά πιστά, εκτός και αν προδώσετε την εμπιστοσύνη τους, που αν το κάνετε, θα σας αποκόψουν εντελώς.

Τοξότης
Αφροδίτη στον Τοξότη
Βρίσκουν ελκυστικές τη φιλοδοξία και την έντονη εργασιακή ηθική. Χρειάζονται έναν σύντροφο που να είναι εξίσου εργατικός με αυτούς.

Μπορεί να βάλουν δουλειά πριν βγουν ραντεβού ή να περιμένουν μέχρι να αισθανθούν σταθερά στη ζωή τους πριν δεθούν πραγματικά με κάποιον άλλο. Όπως και οι άνθρωποι της Αφροδίτης στην Παρθένο, αυτοί με Αφροδίτη στον Αιγόκερω έχουν υψηλά πρότυπα και δεν συμβιβάζονται.

Είναι πολύ πρακτικοί και τους αρέσει να έχουν ένα σχέδιο για τα πάντα, έτσι μπορεί να ενοχληθούν στα πρώτα στάδια της σχέσης, καθώς δεν ξέρουν πού πάνε τα πράγματα. Τα άτομα με την Αφροδίτη τους στον Αιγόκερω προσπαθούν συχνά να καταπιέσουν τα συναισθήματά τους και δεν τους αρέσει να μοιράζονται τα συναισθήματά τους.

Αιγόκερως
Αφροδίτη στον Αιγόκερω
Βρίσκουν ελκυστικές τη φιλοδοξία και την έντονη εργασιακή ηθική. Χρειάζονται έναν σύντροφο που να είναι εξίσου εργατικός με αυτούς.

Μπορεί να βάλουν δουλειά πριν βγουν ραντεβού ή να περιμένουν μέχρι να αισθανθούν σταθερά στη ζωή τους πριν δεθούν πραγματικά με κάποιον άλλο. Όπως και οι άνθρωποι της Αφροδίτης στην Παρθένο, αυτοί με Αφροδίτη στον Αιγόκερω έχουν υψηλά πρότυπα και δεν συμβιβάζονται.

Είναι πολύ πρακτικοί και τους αρέσει να έχουν ένα σχέδιο για τα πάντα, έτσι μπορεί να ενοχληθούν στα πρώτα στάδια της σχέσης, καθώς δεν ξέρουν πού πάνε τα πράγματα. Τα άτομα με την Αφροδίτη τους στον Αιγόκερω προσπαθούν συχνά να καταπιέσουν τα συναισθήματά τους και δεν τους αρέσει να μοιράζονται τα συναισθήματά τους.

Υδροχόος
Αφροδίτη στον Υδροχόο
Μπορεί να προτιμούν να είναι single παρά σε σχέση επειδή είναι άτομα ανεξάρτητα.

Τους αρέσει να είναι μοναδικοί και θα χρειαστούν έναν σύντροφο που θα εκτιμά την ιδιαιτερότητά τους. Τα άτομα με Αφροδίτη στον Υδροχόο έλκονται από άτομα που έχουν σκοπούς και στόχους που τους ενδιαφέρουν και προσπαθούν γι’ αυτούς.

Επομένως το ραντεβού με κάποιον που «δεν είναι πολιτικός» δεν τους πηγαίνει πολύ! Είναι πολύ διανοούμενοι και είναι περισσότερο τύπου «η λογική είναι πάνω από την καρδιά».

Ιχθύες
Αφροδίτη στους Ιχθύες
Είναι ιδεαλιστές. Θέλουν να βλέπουν το καλύτερο στους ανθρώπους, επομένως μπορεί να έχουν παρωπίδες όταν πρόκειται για τον σύντροφό τους.

Επίσης, δυσκολεύονται να δουν την κακή πλευρά κάποιου με τον οποίο βγαίνουν ή σχετίζονται. Μπορεί να «κολλήσει» στο κεφάλι τους και να ερωτευτούν την ιδέα κάποιου και όχι αυτό που στην πραγματικότητα είναι.

Οι άνθρωποι με την Αφροδίτη τους στους Ιχθείς είναι πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί. Τους αρέσει να μοιράζονται τα συναισθήματά τους, επομένως χρειάζονται έναν σύντροφο που είναι επίσης ανοιχτός να μιλήσει για τα συναισθήματά του (ή κάποιον που δεν τον πειράζει να τους ακούσει).

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.