Ποια είναι η φιλική συμβουλή που χρειάζεστε, σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Ποια είναι η φιλική συμβουλή που χρειάζεστε, σύμφωνα με το ζώδιό σας;

Πολλές φορές δεν έχουμε τη διάθεση να ακούσουμε συμβουλές από γνωστούς και φίλους. Εάν, όμως, μερικές φιλικές συμβουλές αποκαλύπτονται σύμφωνα με το ζώδιό μας, τότε τα πράγματα αλλάζουν! Γιατί μία καλή συμβουλή μπορεί να κάνει ζωή μας ευκολότερη και τις σχέσεις μας καλύτερες. Δεν είναι έτσι;

Είναι αλήθεια πως αρκετές φορές αντιδρούμε αρνητικά στο άκουσμα μίας συμβουλής. Να όμως, που η το αστρολογικό μας προφίλ, μπορεί να μας δώσει το έναυσμα για να βελτιώσουμε την ερωτική μας ζωή, τις προσωπικές μας σχέσεις ή απλά, την καθημερινότητά μας. Ας ξεκινήσουμε αναγνωρίζοντας μέσα από τις μυστικές διαδρομές κάθε ζωδίου τις πιο ευαίσθητες χορδές μας και πώς μπορούμε να βάλουμε τα θέματά μας σε τάξη. Η κατάλληλη συμβουλή για κάθε ζώδιο που δεν θα μετανιώσετε ότι την ακούσατε!

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Αρκετά ανταγωνιστικές δεν αφήνετε εύκολα τις μάχες και φυσικά, δεν τα βάφετε με τίποτα μαύρα! Αυτή η υπέροχη ιδιοσυγκρασία προβληματίζει τους γύρω σας σε σημείο που νιώθουν ενοχλημένοι από την άνεση με την οποία αντιμετωπίζετε τα γεγονότα.

Η φιλική συμβουλή:  Τους αγνοείτε, χαρακτηριστικά! Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που είστε καταπληκτικές και αυτός είναι και ο λόγος που θέλουν να σας μοιάσουν!

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Δίνετε τις μικρές και μεγαλύτερες μάχες σας καθημερινά, αλλά είναι πολύ εύκολο ακόμα και με μία μικρή αποτυχία σας να γίνετε… ένα με το δάπεδο!

Η φιλική συμβουλή:  Αυτό που χρειάζεται να ακούσετε τώρα, αλλά και κάθε στιγμή, είναι πως μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα και δεν πρέπει να το βάζετε κάτω, με κανέναν τρόπο. Αφού μέσα σας γνωρίζετε καλά, πως μπορείτε να πετύχετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας αρκεί να προσπαθήσετε, προς τι η απογοήτευση;

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Γενικά, θέλετε να είστε ευχάριστες και ακόμα περισσότερο να ικανοποιείτε και να καθησυχάζετε τους γύρω σας. Μακροπρόθεσμα, όμως, μήπως θα ήταν καλύτερο να είστε και πιο ειλικρινείς;

Η φιλική συμβουλή: Αντί να τους μιλάτε με διπλωματικό τρόπο, ας τους πείτε την αλήθεια! Ενδέχεται να το εκλάβουν με ελαφρύ εκνευρισμό, αλλά σύντομα θα διαπιστώσετε πως θα σας σέβονται περισσότερο, ακριβώς για αυτόν τον λόγο.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Μυστικοπαθείς εκ φύσεως, κρατάτε ό,τι σας προβληματίζει μέσα σας. Έτσι, σας κυριεύει έντονος θυμός, ενώ μπορεί να στρέφετε τα πυρά σας ειδικά, σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Αυτή η κατάσταση δεν είναι υγιής.

Η φιλική συμβουλή:  Είναι απαραίτητο να λέτε τι σας ενοχλεί ή πώς αισθάνεστε. Εάν μάλιστα, το άτομο αυτό αποτελεί σημαντικό μέρος της ζωής σας, τότε οι αποκαλύψεις σας θα βοηθήσουν να χτίσετε μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση μαζί του. Σε περίπτωση πάλι, που δεν αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι σας, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το απομακρύνετε από τη ζωή σας!

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Ως γνήσιες Λιονταρίνες ξέρετε καλά πώς να ελίσσεστε και πώς να φέρνετε το παιχνίδι στα μέτρα σας. Βέβαια, αυτά τα επιτεύγματα είναι αποτέλεσμα σκληρής, προσωπικής σας δουλειάς και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τις προσπάθειές σας.

Η φιλική συμβουλή: Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν, είναι να συνεχίσετε την καλή δουλειά, ώστε να νιώθετε υπερήφανες για τα αποτελέσματα, όλη μέρα, κάθε μέρα!

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Ας χαλαρώσετε λιγάκι, διότι είστε τόσο επικεντρωμένες στην καθημερινότητα και προσπαθείτε τόσο πολύ να κάνετε τα πάντα αγγίζοντας την τελειότητα, ώστε στην πραγματικότητα ξεχνάτε τι σημαίνει να ζεις.

Η φιλική συμβουλή: Και λίγη τρέλα, δεν βλάπτει! Δεν χρειάζεται να είστε τόσο σοβαρές, όλη την ώρα! Μια δόση ανεμελιάς και μερικές νέες δραστηριότητες θα σας δώσουν την ευκαιρία να διασκεδάσετε και να ζήσετε, επιτέλους, τη ζωή σας!

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Αποστολή εξετελέσθη! Με σωστή οργάνωση, μεθοδικότητα και πολλή δουλειά καταφέρνετε να φθάνετε τους στόχους σας. Πολύ συχνά, όμως, αισθάνεστε πως οι προσπάθειές σας δεν εκτιμώνται δεόντως και απογοητεύεστε.

Η φιλική συμβουλή: Τώρα, που η δουλειά σας αποδίδει καρπούς να τα παρατήσετε; Ποτέ! Ειδικά, όταν είστε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του στόχου και όλοι σας ενθαρρύνουν, έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε τι αξίζετε!

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Με το αίσθημα της αδικίας να σας επηρεάζει, είναι πολύ εύκολο να γίνετε μνησίκακες και να κρατάτε «πόζα». Οπωσδήποτε, έπειτα από μια απογοήτευση είναι λογικό και πρέπον να πάρετε τον χρόνο σας, ώστε να ξεπεράσετε την κατάσταση.

Δείτε Επίσης

Η σχέση μας με τη μητέρα μας ανάλογα με το ζώδιό της

Η φιλική συμβουλή: Η ιδανική συμβουλή για εσάς είναι να συγχωρείτε, χωρίς να ξεχνάτε… Στη συνέχεια, όμως, είναι προς όφελός σας να αφήσετε τις δυσαρέσκειες στο παρελθόν και να προχωρήσετε μπροστά, ώστε να ζήσετε νέα πράγματα, κρατώντας τις δυσάρεστες αναμνήσεις στο πίσω μέρος του μυαλού σας.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Από φύση αισιόδοξες και θετικές, είναι πολύ πιθανόν, να αισθάνεστε μερικές φορές πως οι γύρω σας νιώθουν ένα είδος ζηλοτυπίας για τη σταθερή, θετική σας ενέργεια και τις επιτυχίες σας, συνολικά.

Η φιλική συμβουλή: Δεν είναι και τόσο δύσκολο για εσάς να ακολουθήσετε  την προτροπή: «Κρατήστε το μίσος μακριά από τη ζωή σας!». Ακόμα κι αν κάποιοι προσπαθήσουν να σας κάνουν να χάσετε τις δυνάμεις σας, δεν υπάρχει περίπτωση να τους αφήσετε να κερδίσουν το παιχνίδι!

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Δικαιωματικά όλοι χρειάζονται -κι άρα κι εσείς- να προσφέρετε στον εαυτό σας μικρές στιγμές χαλάρωσης. Και αυτό, διότι συχνά κυριεύεστε από έντονη ανησυχία για το τι συμβαίνει γύρω σας και φυσικά, για όποια θέματα σας απασχολούν. Θέλετε  να έχετε τον απόλυτο έλεγχο και τη βεβαιότητα πως όλα κυλούν, όπως τα έχετε σχεδιάσει… Και όταν τελικά, πετυχαίνετε τους στόχους σας, ακόμα και τότε δεν μπορείτε να απολαύσετε τη στιγμή, διότι είστε αρκετά απασχολημένες με νέες ανησυχίες!

Η φιλική συμβουλή:  Πάρτε μερικές βαθιές αναπνοές και συνειδητοποιήστε την κατάσταση! Πάρτε απόφαση ότι δεν περνούν όλα από το χέρι σας και ότι δεν μπορείτε να τα έχετε όλα! Ουφ!

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Η ειλικρίνεια σας κάποιες φορές «σπάει κόκαλα», αλλά αυτός είναι και ο κύριος λόγος που όλοι γύρω σας, σας θεωρούν αξιόπιστες και άτομα εμπιστοσύνης. Από την άλλη, το ανοιχτό σας πνεύμα σάς κάνει ιδιαίτερα δημοφιλείς, ώστε όλοι να σας εκμυστηρεύονται τα θέματά τους.

Η φιλική συμβουλή: Μέσα στον κύκλο των ανθρώπων σας, είναι πολύ σημαντικό να προσέξετε ποια άτομα εμπιστεύεστε. Και αυτό, διότι το πιθανότερο είναι να θελήσουν να επωφεληθούν τα μέγιστα. Εσείς, όμως, δεν πρέπει με τίποτα να πέσετε στην παγίδα τους!

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Το έμφυτο χιούμορ, η καλαισθησία και η διάθεσή σας να απολαμβάνετε τις μικρές χαρές της ζωής σάς κάνουν περιζήτητες! Η προσωπικότητα και η συμπεριφορά σας δηλώνει απερίφραστα πως είστε ελκυστικές και αξιαγάπητες!

Η φιλική συμβουλή:  Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να παραμείνετε έτσι! Και εάν μερικές γυναίκες ενοχλούνται με τον χαρακτηρισμό «χαριτωμένη», εσείς ξέρετε πως πρόκειται για μία φιλοφρόνηση που σας ταιριάζει γάντι! Όλοι ερωτεύονται τα πάντα πάνω σας, διότι είναι αδύνατον να αντισταθούν!

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.