Πώς θα νιώσετε ευτυχία ανάλογα με το ζώδιό σας!

Πώς θα νιώσετε ευτυχία ανάλογα με το ζώδιό σας!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας που θεσπίστηκε από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Μαρτίου, αναζητήσαμε και τις συμβουλές… των άστρων! Κάθε ζώδιο έχει τις δικές του ανάγκες ανάλογα με τον τρόπο που ενεργεί στη ζωή. Παρακάτω θα βρείτε μερικές συμβουλές που δεν θα πρέπει να ξεχνάτε, ώστε να βελτιώσετε το επίπεδο της… προσωπικής σας ευτυχίας!

Ο τρόπος για να έχετε μια πιο όμορφη ζωή συχνά είναι απλός, και ο δρόμος για να νιώθετε πιο χαρούμενη και ικανοποιημένη δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκος. Πολλές φορές, τα πιο συνηθισμένα κλισέ και οι μικρές αλλαγές είναι που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Κάθε ενήλικας που είναι έστω και λίγο συνειδητοποιημένος και ξέρει τι χρειάζεται στη ζωή του, γνωρίζει τι πρέπει να έχει στο μυαλό του, αλλά μπορεί να ξεχνάει εύκολα τους βασικούς κανόνες της ζωής.

Γιατί να γυμνάζεστε ή να παίρνετε βιταμίνες; Τι διαφορά έχει; Ίσως είστε άτομο που κρατάει μέσα του όλα τα συναισθήματα και ξεσπάει απότομα, ή φοβάστε να εκφραστείτε για να μην πληγώσετε τους γύρω σας. Όταν είμαστε νέοι η ζωή φαίνεται πολύ μεγάλη, αλλά καθώς μεγαλώνουμε καταλαβαίνουμε ότι κάποια στιγμή τελειώνει, και είναι στο χέρι μας να τη βελτιώσουμε. Δεν πρέπει να πιέζετε το εαυτό σας να νιώσει χαρούμενος, αλλά ούτε και να χαθείτε σε έναν ατέρμονο κύκλο αρνητικών συναισθημάτων. Αφιερώνοντας χρόνο στην συγχώρεση, την ευγνωμοσύνη και την αγάπη, βελτιώνετε την ποιότητα ζωής όλων.

Ένας κανόνας είναι ότι προκειμένου να μάθετε πώς να γίνετε πιο ευτυχισμένη θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην καρδιά και τα συναισθήματά σας, όπως και στη σωματική σας ευεξία. Δεν πρέπει ποτέ να παραμελείτε τίποτα από τα δύο. Όταν το σώμα μας αισθάνεται καλά, συνήθως και τα συναισθήματά μας είναι ανεβασμένα και νιώθουμε ισορροπία.

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Μην κρατάτε στη ζωή σας ανθρώπους που δεν σας στηρίζουν. Εάν κάποιος δεν χαίρετε με τις νίκες σας, τότε θα πρέπει να τον κάνετε πέρα. Δεν χρειάζεται να λήξει με δραματικό τρόπο η σχέση σας, απλά αφήστε τους να απομακρυνθούν. Εάν ρωτήσουν, απαντήστε τους με ειλικρίνεια πως δεν θέλετε να ξοδεύετε τον χρόνο σας με κάποιον που δεν θέλει να σας βλέπει να πετυχαίνετε πράγματα στη ζωή σας.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ξέρετε καλά ότι μπορείτε να γίνετε πολύ επίμονη και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μάθετε να το αποβάλετε. Κάποια πράγματα αξίζουν περισσότερο από το να αποδείξετε ότι έχετε δίκιο. Εάν επιμένετε συνεχώς να σκαλίζετε τις λεπτομέρειες, χάνετε την ευκαιρία για νέες εμπειρίες, αλλά και κάνετε κακό στις σχέσεις σας. Εάν ένας όρος στη φιλία σας είναι ότι έχετε πάντα δίκιο, ακόμα και όταν έχετε άδικο, δεν είναι κάτι που θα το δεχτούν όλοι. Θα εκπλαγείτε με την ελευθερία που θα νιώσετε εάν χαλαρώσετε.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Αφού λατρεύετε να επικοινωνείτε με όλο τον κόσμο, πολλές φορές λέτε ναι, ενώ στην πραγματικότητα εννοείτε όχι. Πρέπει να εκτιμήσετε τη δύναμη αυτής της μικρής λέξης και το πώς η ειλικρίνεια θα σας ωφελήσει. Έχετε την επιλογή, γι αυτό αντί να λέτε ναι σε όσα δεν σας κάνουν χαρούμενη, ξεστομίστε τη μικρή λεξούλα «όχι»! Μην το λέτε, αν δεν το εννοείτε, αλλά αν το εννοείτε, πείτε το ξεκάθαρα.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Έχετε πλήρη επίγνωση των συναισθημάτων σας, και του τρόπου που αισθάνεστε, γι’ αυτό μην μπαίνετε στη διαδικασία να αναλογιστείτε τη ζωή σας όταν είστε στα κάτω σας. Πάτε γυρεύοντας. Ο αρνητισμός τροφοδοτεί τον αρνητισμό, γι αυτό όταν θέλετε να έχετε μια καθαρή εικόνα για το πού πηγαίνει η ζωή σας ή για να κάνετε αναθεωρήσεις, φροντίστε πρώτα να είστε και να νιώθετε καλά.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Ο κόσμος σάς θαυμάζει και εσείς συνεχώς καταλήγετε να είστε η αρχηγός, είτε το θέλετε είτε όχι. Πρέπει να θυμάστε να ζητάτε βοήθεια όταν τη χρειάζεστε. Με το να το κάνετε δεν γίνεστε λιγότερο δυνατή, ούτε μπαίνετε σε μειονεκτική θέση. Αντιθέτως, γίνεστε πιο δυνατή. Οι έξυπνοι άνθρωποι, οι γενναίοι και οι ηγέτες ξέρουν καλά πότε να ζητήσουν βοήθεια και πώς να την χρησιμοποιήσουν.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Προσπαθείτε συνεχώς να βελτιώσετε τα ψεγάδια και τις ατέλειές σας, αλλά το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε ο εαυτός σας και να είστε καλή μαζί του. Το να αποδέχεστε ότι δεν είστε τέλεια δεν σημαίνει ότι τα παρατάτε, σημαίνει απλώς ότι εκτιμάτε τη μοναδικότητά σας, μετατρέποντας την αρνητική ενέργεια σε θετική.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Βάλτε στόχο να κάνετε αυτόν τον κόσμο καλύτερο. Οι Ζυγοί συνήθως βλέπουν τη ζωή μόνο μέσα από τη δική τους οπτική, πώς αισθάνονται οι ίδιοι και τι τους κάνει χαρούμενους. Αλλά εάν αρχίσετε να δίνετε πράγματα, θα πάρετε το πιο σημαντικό αντάλλαγμα: σκοπό. Μπορείτε να κάνετε μικρά πράγματα όπως να μαζεύετε σκουπιδάκια από τον δρόμο, ή μεγάλα πράγματα, όπως εθελοντισμό.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Πάρτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Οι Σκορπιοί έχουν την τάση να κάνουν τα πάντα με ένταση και πάθος, αλλά κάποιες φορές πρέπει να ηρεμείτε. Δεν είναι κακό να αποσυμπιέζεστε και να χαλαρώνετε. Ο κόσμος θα συνεχίσει να γυρίζει, και εσείς σίγουρα δεν θέλετε να εξαντληθείτε γρήγορα. Θυμηθείτε, έχετε μόνο μία ζωή, απολαύστε την!

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Με την έμφυτη αγάπη σας για την αλλαγή και τα καινούρια πράγματα, είναι επίσης σημαντικό για εσάς να εξασκηθείτε στην καλοσύνη και την ευγνωμοσύνη για την κάθε ημέρα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με ανθρώπους που αγαπάτε και με ανθρώπους που γνωρίζετε στον δρόμο (αφού είστε συνέχεια σε κίνηση). Όπως υποδέχεστε την αλλαγή, νιώστε ευγνωμοσύνη για τις ευκαιρίες που σας δίνονται κάθε μέρα και ξεπληρώστε τες δείχνοντας καλοσύνη, όπου μπορείτε.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Μην σταματάτε να παλεύετε για αυτούς που αγαπάτε, για τα πράγματα που πιστεύετε και για τη ζωή που θέλετε. Έχετε την τάση να επικεντρώνεστε στη δουλειά, σε σημείο να ξεχνάτε άλλες σημαντικές πλευρές της ζωής σας. Ρίξτε βαρύτητα και σε άλλα πράγματα και δώστε τους την ίδια προσοχή που δίνετε στην καριέρα σας.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Επειδή είστε πολύ ανεξάρτητη, κάποιες φορές σηκώνετε τείχη για να εμποδίσετε τους ανθρώπους να σας πλησιάσουν. Αφήστε τους να σας αγαπήσουν και αγαπήστε τους κι εσύ. Η ζωή βασίζεται στην επαφή, και αυτό συμπεριλαμβάνει τις σχέσεις μας με τους άλλους. Είναι απλό: για να βελτιώσετε τη ζωή σας πρέπει να αφήσετε την αγάπη να σας πλησιάσει.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Είστε πολύ ευαίσθητη και συχνά προτιμάτε να μένετε στον δικό σας φανταστικό κόσμο. Αυτό είναι καλό, αρκεί να μην ξεχνάτε να ζείτε και στον πραγματικό κόσμο. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας είναι να επιδοθείτε σε πράξεις ομορφιάς. Θα αποκτήσετε μια άλλη, πιο χαρούμενη οπτική για τη ζωή, όταν προσθέσετε ομορφιά στον κόσμο, και ο κόσμος θα επωφεληθεί από αυτό.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.