Πόσο καλά ξέρετε το ζώδιό σας; Μάθετε όλα τα βασικά χαρακτηριστικά!

Πόσο καλά ξέρετε το ζώδιό σας; Μάθετε όλα τα βασικά χαρακτηριστικά!

Τι σημαίνει να είσαι Υδροχόος και τι πρέπει να προσέξει ένας Ιχθύς; Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, θετικά και αρνητικά που το καθορίζουν. Και μπορεί η αστρολογία να έχει πολλές πλευρές που δεν ξέρουμε, αλλά όλοι γνωρίζουμε τι αντιπροσωπεύει το ζώδιό μας. Ή μήπως όχι; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε!

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Το ζώδιο αυτό είναι το πρώτο του κύκλου. Διοικεί και οδηγεί με το κεφάλι, μπλέκοντας τον εαυτό του σε περιπέτειες, αναβαίνοντας την κοινωνική σκάλα με ευκολία και κυνηγώντας την ανεξαρτησία του.

Οι Κριοί είναι άνθρωποι γεμάτοι ενέργεια, παθιασμένοι, γενναίοι και ελεύθερα πνεύματα. Για κάθε θετικό στοιχείο τους υπάρχει και μια σκοτεινή πλευρά.

Η ζήλεια, η ανυπομονησία, ο παρορμητισμός και η εναλλαγή των διαθέσεών τους είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν. Όταν όμως τα ελέγχουν, έχουν τη δύναμη να καταφέρουν μεγάλα πράγματα και να οδηγηθούν στην επιτυχία.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ζώδιο αποφασιστικό, υπεύθυνο και πρακτικό, ο Ταύρος απεχθάνεται τις αλλαγές και την ανασφάλεια. Τα γνωρίσματά του αυτά μπορεί να τον κάνουν ξεροκέφαλο, τόσο στις σχέσεις του όσο και σε όλα τα άλλα επίπεδα.

Από την άλλη, τους βοηθάνε να μείνουν πιστοί στους φίλους, τους συντρόφους τους και στη δουλειά τους. Χειρίζονται εξαιρετικά τα οικονομικά και προτιμούν να δουλεύουν σκληρά για να εξασφαλίζουν τα απαραίτητα παρά να ζουν στην αβεβαιότητα. Είναι ζώδια υπομονετικά και από τα πιο αξιόπιστα του ζωδιακού κύκλου.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Ζώδιο του αέρα, χαρακτηρίζεται από περιέργεια, κοινωνικότητα και τάσεις φυγής. Όπως υποδηλώνει το όνομα του ζωδίου τους, οι Δίδυμοι έχουν δύο πλευρές.

Από τη μία είναι εξωστρεφείς και κεφάτοι, από την άλλη σοβαροί και ανήσυχοι. Νιώθουν συνεχώς ότι δεν τους φτάνει ο χρόνος για να κάνουν όλα όσα θέλουν στη ζωή τους και πολλές φορές είναι αναποφάσιστοι.

Τους αρέσει να περνάνε καλά και είναι πολύ καλή παρέα. Δυσκολεύονται όμως να δεσμευτούν, είτε στη δουλειά είτε σε μια σχέση, κι αυτό γιατί αποζητούν συνεχώς την περιπέτεια, νέες εμπειρίες και νέες πληροφορίες.

Ιδανικό περιβάλλον για τους κοινωνικούς Δίδυμους είναι αυτό μέσα στο οποίο μπορούν να είναι δημιουργικοί και να φιλοσοφούν με τους γύρω τους. Και φυσικά να νιώθουν ελευθερία και ευελιξία.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού που κυβερνάται από το φεγγάρι. Το γεγονός αυτό ευθύνεται για το ότι τα ευαίσθητα αυτά πλάσματα επηρεάζονται από τον σεληνιακό κύκλο είτε το θέλουν είτε όχι.

Συναισθηματικοί και με μεγάλη φαντασία, οι Καρκίνοι πολλές φορές φαίνονται απόμακροι και μυστηριώδεις και ανοίγονται μόνο στους πολύ κοντινούς τους.

Δεν ενδιαφέρονται για τυπικές σχέσεις ούτε για τις τυχαίες ερωτικές περιπέτειες. Προσέχουν πολύ ποιον θα εμπιστευθούν, αλλά αν κερδίσετε την καρδιά τους να ξέρετε ότι έχετε βρει έναν πιστό και αφοσιωμένο φίλο ή σύντροφο για πάντα.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Ο Λέων είναι μάλλον το πιο φλογερό ζώδιο του κύκλου. Του αρέσει να έχει όλη την προσοχή στραμμένη πάνω του και αγαπάει τις υπερβολές, ενώ ταυτόχρονα έχει την ικανότητα να ενώνει τους γύρω του με το χιούμορ και την ελκυστική προσωπικότητά του.

Γεννημένος ηγέτης, ο Λέων μπορεί να πάρει τον έλεγχο όποια κι αν είναι η κατάσταση. Πρέπει όμως να προσέχουν να μην ελέγχουν πράγματα που δεν τους ζητήθηκαν, όπως τη ζωή και τις επιλογές κάποιου άλλου.

Οι Λέοντες είναι ζεστοί, δυναμικοί και έχουν πλήρη επίγνωση του εαυτού τους. Τα πάνε καλά με όσους μοιράζονται την ίδια ενέργεια και το ίδιο πάθος με αυτούς.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Το ζώδιο αυτό συνηθίζει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να αναλύει τα πάντα. Ο Παρθένος θεωρείται συντηρητικός, δουλευταράς και βαθιά ανθρωπιστής.

Μπορεί να δείχνουν αδιάφοροι, αλλά δίνονται με όλη τους την ψυχή στους ανθρώπους που οι ίδιοι έχουν επιλέξει με μεγάλη προσοχή. Προσέχουν κάθε λεπτομέρεια και επιτυγχάνουν σε περιβάλλοντα που μπορούν να αξιοποιήσουν το πρακτικό μυαλό και την οργανωτικότητά τους.

Αυτό καμία φορά οδηγεί σε υπερβολική σκέψη και άγχος. Δεν είναι υλιστές. Αντιθέτως προτιμούν έναν πιο απλό τρόπο ζωής που αντανακλά την πρακτικότητα ενάντια στην υπερβολή.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Διανοούμενοι και διπλωμάτες, οι Ζυγοί εκτιμούν το δίκαιο και τη συνεργατικότητα. Κάνουν τα πάντα για να έχουν γύρω τους ειρήνη και αρμονία.

Αναζητούν τον σύντροφο της ζωής τους με τον οποίο θα μοιραστούν μια ζωή γεμάτη τέχνες και ποιότητα. Η ανάγκη τους για ισότητα και ισορροπία τους οδηγεί πολλές φορές σε αναποφασιστικότητα.

Είναι καλοί φίλοι και τους αρέσει να ακούνε τους άλλους, ενώ μπορούν να γίνουν και εξαιρετικοί αρχηγοί ακόμα κι αν κάποιες φορές δεν παίρνουν πρωτοβουλίες.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Μπορεί να έχουν τη φήμη ότι «τσιμπάνε» αλλά στην πραγματικότητα έχουν πολύ βαθιά συναισθήματα. Είναι παθιασμένοι, ευρηματικοί, θαρραλέοι και εξαιρετικοί φίλοι.

Μπορεί κάποιες φορές να γίνουν αναξιόπιστοι και ζηλιάρηδες αλλά το τρομερό ένστικτο τους σπάνια πέφτει έξω γι’ αυτό και καλό είναι να είστε ειλικρινής μαζί τους από την αρχή.

Δείτε Επίσης

Η καλύτερη πτυχή κάθε ζωδίου που θα μας εκπλήξει!

Γνωστό και ως το πιο σεξουαλικό ζώδιο, ο Σκορπιός στην πραγματικότητα επιλέγει προσεχτικά τους συντρόφους του βάσει της έλξης, της ευφυΐας και του συναισθηματικού δεσίματος.

Μυστηριώδης, ο Σκορπιός αργεί να αποκαλύψει τα μυστικά του και προτιμά να ακούει. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικοί στα τραύματά τους και κινούνται στρατηγικά σε κάθε περίσταση.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ο Τοξότης είναι ο ταξιδιώτης του ζωδιακού κύκλου. Φιλοπερίεργο και περιπετειώδες πνεύμα, χρειάζεται ελευθερία για να κάνει όλα όσα θέλει: να ταξιδέψει στον κόσμο και να βρει το νόημα της ζωής.

Θριαμβεύει σε περιστάσεις που μπορεί και εκφράζεται λεκτικά, δημιουργικά αλλά και φυσικά. Δεν φημίζεται για το τακτ του αλλά θέλει να λέει πάντα την αλήθεια γι’ αυτό ψάχνει τρόπους που δεν θα πληγώσουν τους γύρω του.

Λατρεύει το άγνωστο και εμπιστεύεται το σύμπαν για να του δώσει όλα όσα χρειάζεται για μια ζωή γεμάτη και συναρπαστική.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Πάντα σοβαρός και μετρημένος, ο Αιγόκερως μένει πιστός στις γήινες ρίζες του. Η πειθαρχία και η υπευθυνότητά του είναι τα χαρακτηριστικά που τον βοηθούν να επιτύχει σε ό,τι κι αν βάλει στο μυαλό του, δουλεύοντας πάντα σκληρά για αυτό.

Όταν νιώσει άνετα ξεδιπλώνει το πάθος του για τον σύντροφό του και παίρνει πρωτοβουλίες. Αν και κάποιες φορές δυσκολεύονται να ελιχθούν επηρεάζοντας έτσι τις σχέσεις τους, πατάνε γερά στη γη, είναι ήρεμοι και λογικοί και πάντα βρίσκουν λύση σε όποιο πρόβλημα κι αν προκύψει.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ο Υδροχόος είναι ζώδιο περίεργο και γεμάτο πάθος, συχνά ντροπαλό και ήρεμο. Είναι ανθρωπιστές και υπερασπίζονται την ισότητα και την ελευθερία της έκφρασης.

Η εγκεφαλική διέγερση είναι το στοιχείο τους. Μπορεί να φαίνονται αδιάφοροι αλλά απλά χρειάζονται λίγο χρόνο καθώς είναι βαθιά συναισθηματικοί χαρακτήρες.

Ελεύθερα πνεύματα, με φαντασία και ελαφρώς ασυνεπείς, οι Υδροχόοι για να πετύχουν χρειάζονται γύρω τους ανθρώπους που σέβονται τις διαφορετικές πλευρές του χαρακτήρα τους.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ο Ιχθύς είναι το πιο υπομονετικό ζώδιο με έντονη συναίσθηση. Δεν είναι καθόλου εγωιστές και τους αρέσει το υγρό στοιχείο. Είναι εξαιρετικοί σύντροφοι και φίλοι, ακούγοντας και προσφέροντας την ανιδιοτελή αγάπη τους.

Οι Ιχθύες πρέπει να προσέξουν να μην απορροφούν τα συναισθήματα των γύρω τους γιατί μπορεί να οδηγηθούν σε άγχος και κατάθλιψη. Παρότι ευγενικοί και σοφοί, δεν δέχονται εύκολα κριτική ακόμα κι αν είναι εποικοδομητική.

Ένας Ιχθύς δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάει και τις δικές του ανάγκες, γιατί συνήθως τις βάζει πολύ χαμηλά σε προτεραιότητα φροντίζοντας πρώτα τους άλλους.

© 2013-2019 womanidol.com. All Rights Reserved.