Το απίστευτο «λουλουδάτο φεγγάρι» του Μαΐου φέρνει τα ζώδια σε συναισθηματική υπερένταση

Το απίστευτο «λουλουδάτο φεγγάρι» του Μαΐου φέρνει τα ζώδια σε συναισθηματική υπερένταση

Την Πέμπτη 23 Μαΐου πρόκειται να κάνει την εμφάνιση της στον νυχτερινό ουρανό η Πανσέληνος του μήνα που έχει την τιμητική της ονομασία ως η «Πανσέληνος των Λουλουδιών». Πρόκειται να φέρει ένα κύμα έντονων συναισθημάτων και βαθιές αποκαλύψεις για κάθε ζώδιο.

Ως η τελευταία υπερσελήνη του 2024, η ισχυρή επιρροή της θα γίνει αισθητή παγκοσμίως, ωθώντας και τα δώδεκα ζώδια σε συναισθηματική υπερένταση. Δείτε πώς αυτό το φωτεινό γεγονός θα επηρεάσει κάθε ζώδιο, προτρέποντάς τα να περιηγηθούν προσεκτικά στα συναισθήματά τους.

Το Super Flower Moon τον Μάιο είναι ένα ισχυρό ουράνιο γεγονός που θα ξεσηκώσει τα συναισθήματα κάθε ζωδίου. Αγκαλιάστε την ενέργειά του για να κάνετε θετικές αλλαγές και να εμβαθύνετε την κατανόησή σας για τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας.

Θυμηθείτε, ενώ η επιρροή της Σελήνης είναι καθολική, το πώς θα αντιδράσετε και θα προσαρμοστείτε σε αυτά τα συναισθηματικά ρεύματα εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Γιατί ονομάστηκε Πανσέληνος των Λουλουδιών

Τα ονόματα της Πανσελήνου που χρησιμοποιούνται από το The Old Farmer’s Almanac  προέρχονται από διάφορα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των Ινδιάνων της Αμερικής, της Αμερικής γενικότερα αλλά και ευρωπαϊκών πηγών.

Παραδοσιακά, κάθε όνομα πανσελήνου χρησιμοποιήθηκε για ολόκληρο τον σεληνιακό μήνα στον οποίο εμφανίστηκε, όχι μόνο για την Πανσέληνο.

Το όνομα «Πανσέληνος των Λουλουδιών» δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, καθώς αυτόν τον μήνα τα λουλούδια βρίσκονται σε πλήρη άνθιση σε όλο το βόρειο ημισφαίριο!

Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Για τον Κριό, αυτό η εκπληκτική «Πανσέληνος των Λουλουδιών» φέρνει ένα κύμα διεκδικητικότητας. Θα νιώσετε έντονη επιθυμία να αντιμετωπίσετε ανεπίλυτες συγκρούσεις και να διεκδικήσετε τις ανάγκες σας.

Δείτε Επίσης

Με ένα παγωτό γίνομαι πιο χαρούμενη! Γιατί το παγωτό μας κάνει καλό;

Ωστόσο, προσέξτε τις παρορμητικές αντιδράσεις. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αναπνεύσετε και να διοχετεύσετε αυτήν την ενέργεια εποικοδομητικά για να αποφύγετε περιττές αντιπαραθέσεις.

Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ο Ταύρος θα βρει τον εαυτό του να επαναξιολογεί την αίσθηση ασφάλειας και άνεσής του. Αυτή η φάση της σελήνης σας ενθαρρύνει να αφήσετε τις υλιστικές ανέσεις και να εμβαθύνετε στις βαθύτερες πνευματικές σας ανάγκες.

Είναι μια τέλεια στιγμή για ενδοσκόπηση και για να σκεφτείτε τι σας κάνει πραγματικά να νιώθετε ικανοποιημένοι και ασφαλείς.

Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Η επικοινωνία είναι το κλειδί για τους Διδύμους κατά τη διάρκεια αυτής της υπερσελήνης. Οι σκέψεις σας θα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, αλλά και η γλώσσα σας.

Προσπαθήστε για σαφήνεια και ειλικρίνεια στις αλληλεπιδράσεις σας για να μεταφέρετε αποτελεσματικά τις αληθινές σας προθέσεις και να αποφύγετε παρεξηγήσεις.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Τα συναισθήματα θα είναι ιδιαίτερα έντονα για τον Καρκίνο, καθώς το Super Flower Moon ενισχύει τη φυσική σας ευαισθησία.

Μπορεί να αισθάνεστε πιο ευάλωτοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για συναισθηματική θεραπεία. Ανοιχτείτε σε αυτούς που εμπιστεύεστε και αφήστε τη θεραπεία να ξεκινήσει.

Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Ο Λέων θα νιώσει μια έντονη παρόρμηση να εκφράσει τη δημιουργικότητα και το πάθος του. Αυτό το σεληνιακό γεγονός αναδεικνύει τις ρομαντικές σας επιθυμίες και μπορεί να εντείνει τις σχέσεις σας.

Αγκαλιάστε τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και φροντίστε να τα μοιραστείτε με αυτούς που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία.

Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Για την Παρθένο, αυτή η υπερσελήνη εστιάζει στην προσωπική υγεία και τις εργασιακές ρουτίνες. Μπορεί να αισθάνεστε κυριευμένοι από την ανάγκη να τελειοποιήσετε κάθε λεπτομέρεια της ζωής σας. Θυμηθείτε να δώσετε προτεραιότητα στην ευημερία σας έναντι της τελειότητας.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Οι Ζυγοί θα βάλουν τις σχέσεις τους στο μικροσκόπιο. Είτε έχει σχέση με τα ερωτικά τα οικογενειακά ή τα επαγγελματικά σας, η Πανσέληνος των Λουλουδιών σάς ζητά να ισορροπήσετε ανάμεσα στο να δίνετε και να λαμβάνετε. Προσπαθήστε για αρμονία, αλλά κρατήστε τη θέση σας όταν είναι απαραίτητο.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Ο Σκορπιός θα εξερευνήσει βαθύτερους συναισθηματικούς δεσμούς και κρυφές πτυχές του εαυτού του. Αυτή η περίοδος μπορεί να αποκαλύψει μυστικά ή καταπιεσμένα συναισθήματα. Αντιμετωπίστε τα με γενναιότητα και θεωρήστε αυτή μια ευκαιρία για βαθιά προσωπική ανάπτυξη.

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Ο περιπετειώδης Τοξότης μπορεί να αισθάνεται ανήσυχος κάτω από αυτή τη λαμπερή Πανσέληνο. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σχεδιάσετε ή να ξεκινήσετε ένα ταξίδι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυτοανακάλυψη. Αγκαλιάστε νέες εμπειρίες, αλλά μείνετε προσγειωμένοι.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Ο Αιγόκερως μπορεί να αισθάνεται μία σύγκρουση ανάμεσα στις επαγγελματικές του φιλοδοξίες και την προσωπική του ζωή. Η υπερσελήνη φωτίζει την ανάγκη για καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Σκεφτείτε τις προτεραιότητές σας και ευθυγραμμίστε τις εκ νέου εάν χρειάζεται.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Οι Υδροχόοι θα ενθαρρυνθούν να σκεφτούν τον ρόλο τους στην κοινότητά τους και στον ευρύτερο κόσμο. Σας εμπνέει να αναλάβετε δράση σε ανθρωπιστικά θέματα ή καινοτόμα έργα. Αξιοποιήστε αυτή την ενέργεια για να έχετε θετικό αντίκτυπο.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Οι Ιχθύες θα βρεθούν να κολυμπούν στη φαντασία και τα όνειρά τους. Αυτό το σεληνιακό γεγονός ενισχύει τις διαισθητικές σας δυνάμεις. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρονικό διάστημα για καλλιτεχνικές αναζητήσεις ή πνευματική εξερεύνηση.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.