Το Cove Paros ρίχνει άγκυρα στην καρδιά των Κυκλάδων

Το Cove Paros ρίχνει άγκυρα στην καρδιά των Κυκλάδων

Το Cove Paros, με μοναδική αισθητική και Κυκλαδίτικη ομορφιά, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Ιούνιο του 2021, και να υποδεχτεί τους επισκέπτες του σε ένα από τα ωραιότερα νησιά των Κυκλάδων, έπειτα από μια απαιτητική χρονιά για τον τομέα του τουρισμού.

Ο αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός ξανασυστήνεται μέσα από το Cove Paros που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη Νάουσα, όπου χτυπά η καρδιά της Πάρου. Ένα boutique ξενοδοχείο που ξεχωρίζει τόσο για τη minimal αισθητική και την αιγαιοπελαγίτικη αύρα που αποπνέει, όσο και για τη μοναδική γαστρονομική του πρόταση η οποία φέρει την υπογραφή δύο πρωταγωνιστών της ελληνικής εστιατορικής και μπαρ σκηνής της Ελλάδας: του Γκίκα Ξενάκη και του Βασίλη Κυρίτση.

Δείτε Επίσης
Η Μήλος ψηφίστηκε ως το ωραιότερο νησί της Ευρώπης για το 2019!

Ο Γκίκας Ξενάκης, ένας από τους πιο δημιουργικούς σεφ, βραβευμένος με Χρυσούς Σκούφους και Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας για το εστιατόριο Aleria και αναγνωρισμένος ως Σεφ της Χρονιάς για το 2020 σύμφωνα με τον διεθνή γαστρονομικό οδηγό Gault & Millau, ρίχνει αγκυροβόλιο στη Νάουσα φέτος το καλοκαίρι, συστήνοντας το εστιατόριο “Raδa”. Ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο των καλοκαιρινών γεύσεων περιμένει τους επισκέπτες πάνω στην παραλία των Αγίων Αναργύρων, τόσο τις μεσημεριανές όσο και τις βραδινές ώρες. Εκεί, η κυκλαδίτικη γαστρονομική παράδοση και οι καλοκαιρινές γεύσεις που έχουμε όλοι αγαπήσει θα επαναπροσδιοριστούν μέσα από μια δημιουργική, comfort ματιά.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.