Το ταξίδι της Ελληνίδας Χριστίνας Αντωνιάδου στη Ναμίμπια – Γνωρίζοντας τη φυλή Himba

Το ταξίδι της Ελληνίδας Χριστίνας Αντωνιάδου στη Ναμίμπια – Γνωρίζοντας τη φυλή Himba

Μια Ελληνίδα που λατρεύει τα ταξίδια, μιλά για την ιδιαίτερη εμπειρία του να ζεις στη Ναμίμπια

από την Κωνσταντίνα Βουλγαρέλη

Η Χριστίνα Αντωνιάδου είναι μια Ελληνίδα που λατρεύει όσο τίποτα τα ταξίδια στην Αφρική και τώρα κατάφερε να προσθέσει στη λίστα της και τη Ναμίμπια.

Πολυταξιδεμένη όσο καμιά, η Χριστίνα έχει κάνει την Αφρική δεύτερο σπίτι της. Μετά από πολλά ταξίδια σε όλο τον κόσμο, επέστρεψε στον τόπο που αγαπά για να δει άλλη μια νέα χώρα και να ζήσει μια νέα εμπειρία που θα κουβαλά πάντα μαζί της και μέσα της.

Η Ναμίμπια είναι μια πολύ ιδιαίτερη χώρα της Αφρικής. Εκεί γνώρισε τη φυλή Himba και αποφάσισε να διηγηθεί στο «Standard» την εμπειρία ζωής της.

Ταξίδι στη Ναμίμπια- Γνωρίζοντας τους Himba

Έχουν περάσει δύο χρόνια με συντροφιά αλλόκοτες παρέες: πανδημία και καραντίνα. Δύο χρόνια που με κλείσανε «μέσα στο σπίτι». Η βαλίτσα μου ξεχασμένη στην αποθήκη. Έχω να παραγγείλω ταξιδιωτικό οδηγό ούτε και θυμάμαι από πότε. Να κλείσω αεροπορικά εισιτήρια; Ούτε καν …

Επιτέλους ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθώ τα παλιά, να σχεδιάσω ταξίδι, να προγραμματίσω, να κλείσω ξενοδοχεία, να σπουδάσω στον χάρτη τη διαδρομή.

Δείτε Επίσης
Τα 5 ωραιότερα μέρη για να ταξιδέψετε τον Ιούνιο και γιατί

Επιλέγω Ναμίμπια αυτή τη φορά. Βαλίτσα και φύγαμε!

Επειδή έζησα 3 χρόνια στο Johannesburg της Νότιας Αφρικής, η Αφρική στο σύνολο μού είναι οικεία και την αγαπώ ιδιαίτερα. Είχα πάει το 2016 για λίγες ημέρες στη Ναμίμπια και είχα επισκεφτεί το μαγικό τοπίο Sossusvlei, ωστόσο πάντα σκεφτόμουν, να ξαναπάω για να δω περισσότερες πλευρές της χώρας, διότι γνώριζα ότι διαθέτει σπάνια ομορφιά, συναρπαστικά τοπία με μεγάλες αντιθέσεις και φυλές που μέχρι σήμερα είναι απομακρυσμένες από τον δυτικό τρόπο ζωής.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.