Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών!

Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών!

H Misko γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών στις 25 Οκτωβρίου και μοιράζει χαρά, διοργανώνοντας Pasta Parties για όλα τα παιδιά σε πέντε ΜΚΟ στα πλαίσια της ενέργειας «Κάθε Στάση Χαρά».

Επιμέλεια: Μαρία Καλοπούλου

Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών αποτελεί ημέρα χαράς καθώς γιορτάζει το δημοφιλέστερο φαγητό του κόσμου: τα μακαρόνια! Η Misko, η αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών, αποτελεί αναπόσπαστο πιάτο σε κάθε οικογενειακό τραπέζι για περισσότερα από 92 χρόνια μοιράζοντας κάθε μέρα χαρά σε όλους!

Ειδικά για την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών στις 25 Οκτωβρίου, η Misko έχει ετοιμάσει κάτι πολύ ιδιαίτερο… να προσφέρει ΧΑΡΑ όπως μόνο εκείνη ξέρει, δημιουργώντας τις πιο νόστιμες συνταγές ζυμαρικών αποκλειστικά για τους μικρούς και εκλεκτούς της φίλους.

Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών!

Τι θα γίνει δηλαδή;

Ένα μοναδικό βαν βάζει μπρος τη μηχανή και ξεκινά το δρομολόγιό του με τις «Γεύσεις του Ακάκιου» για να μοιράσει Χαρά καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Το πιο αγαπημένο φαγητό των παιδιών θα τους περιμένει  με την επιστροφή τους από το σχολείο σ΄ ένα γιορτινό περιβάλλον με μουσική, μπαλόνια και δώρα, ώστε να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών με τα πιο νόστιμα πιάτα με την υπογραφή της Misko.

Δείτε Επίσης
Γιορτή του Πατέρα: Πώς ξεκίνησε να γιορτάζεται

Από τη Δευτέρα 21 μέχρι και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, η ειδικά διαμορφωμένη καντίνα «Οι Γεύσεις του Ακάκιου» θα επισκέπτεται κάθε μέρα και έναν διαφορετικό Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό για να προσφέρει χαρά σε όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Οι «Γεύσεις του Ακάκιου» θα βρίσκονται:

  • 1η στάση : Δευτέρα 21/10, Χριστοδούλειο Ίδρυμα, Χαϊδάρι
  • 2η στάση : Τρίτη 22/10, Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα, Νέος Βουτζάς
  • 3η στάση : Τετάρτη 23/10, Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα, Πειραιάς
  • 4 στάση : Πέμπτη 24/10, Παιδικά Χωριά SOS, Βάρη
  • 5 στάση : Παρασκευή 25/10, Χαμόγελο του Παιδιού, Μελίσσια

ΚΑΘΕ ΣΤΑΣΗ ΧΑΡΑ για όλα τα παιδιά, με δώρα και MISKO ζυμαρικά.

Instagram: @miskopasta #kathemeraxara #kathestasixara

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.