Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης… Παγωτού!

Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης... Παγωτού!

Όχι, δεν αστειευόμαστε καθόλου, ούτε μιλάμε για επιστημονική φαντασία! Η υπόθεση γίνεται πραγματικότητα, χάρη στην εξαιρετική ιδέα του κτηνοτροφικού συνεταιρισμού Έβρου «Θρακών Αμνός».

Aπό τη Μαρία Καλοπούλου

Αρχίζοντας να κάνουν την εμφάνισή τους οι πιο ζεστές ημέρες, η διάθεση για παγωτό ολοένα και ανεβαίνει! Σε λίγο καιρό τα «γευστικά» ΑΤΜ θα προσφέρουν λοιπόν παγωτό από πρόβειο γάλα.

Τα πολυπόθητα ΑΤΜ πρόκειται να λειτουργήσουν εντός του καλοκαιριού, από τον κτηνοτροφικό συνεταιρισμό «Θρακών Αμνός». Το κακό για εμάς τους υπόλοιπους είναι ότι αρχικά θα βρίσκονται μόνο σε δύο τυχερές πόλεις, αφού τα δύο πρώτα σημεία πώλησης θα είναι σε Κομοτηνή και Αλεξανδρούπολη.

Τα παγωτά των ΑΤΜ θα υπάρχουν σε 4 γεύσεις και θα μπορεί κάποιος να τα αγοράσει σε συσκευασμένο κύπελλο από 400 γραμμάρια έως ένα κιλό, 24 ώρες το 24ωρο, ακόμη κι όταν η διάθεση για παγωτό έρθει τα ξημερώματα!

Επιπλέον, ετοιμάζονται να εγκαταστήσουν και ΑΤΜ κατσικίσιου γάλακτος που θα διαθέτουν επί 24ώρου βάσεως στους καταναλωτές, φρέσκο παστεριωμένο κατσικίσιο γάλα σε προσιτές τιμές. Μέσω των ΑΤΜ γίδινου γάλακτος θα πωλούνται αυτόνομα 400 λίτρα ημερησίως, ενώ τα μηχανήματα διαθέτουν και ηλεκτρονικό πίνακα, όπου ο καταναλωτής θα μπορεί να δει την ημερομηνία παστερίωσης και λήξης. Την ημερήσια τροφοδοσία των μηχανημάτων θα κάνει ο συνεταιρισμός. Φιλοδοξία του συνεταιρισμού είναι να εφοδιάζει με παστεριωμένο γίδινο γάλα τουλάχιστον όλες τις πρωτεύουσες νομών στη Βόρεια Ελλάδα.

Δείτε Επίσης
Παγωτό ροδάκινο

Προς το παρόν, όμως, το παγωτό σίγουρα κερδίζει τις εντυπώσεις και ευχόμαστε με το καλό σε όλη την Ελλάδα!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.