Campari: Διαχρονικό κόκκινο!

Campari: Διαχρονικό κόκκινο!
Campari: Διαχρονικό κόκκινο!
+2
Προβολή Φωτογραφιών
Campari: Διαχρονικό κόκκινο!

Το  Ημερολόγιο του 2015 με την ονομασία Mythology Mixology είναι αφιερωμένο στα μυθικά κοκτέιλ του και «ενσαρκώνεται» από τη γεννημένη στη Γαλλία ηθοποιό Eva Green. Πρόκειται για τη 16η έκδοση στη συλλογή των συλλεκτικών ημερολογίων και – αφού τυπώνεται μόνο σε 9.999 κόπιες και δεν πωλείται – τουλάχιστον θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τις υπέροχες εικόνες του!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Το  Ημερολόγιο του 2015 είναι αφιερωμένο στη μοναδική και ενδιαφέρουσα ιστορία του Campari μέσα από τις ιστορίες των 12 πιο αγαπημένων κλασικών κοκτέιλ του. Οι ονειρικές εικόνες αυτής της χρονιάς απεικονίζουν με μια δόση φανταστικού τα όμορφα και σπάνια ανέκδοτα, τις ιστορίες και τα παράξενα πίσω από κάθε εικονική συνταγή. Από το κλασικό Negroni cocktail, το οποίο δημιουργήθηκε από τον κόμη Camillo Negroni το 1919, μέχρι το μοντέρνο Campari Orange Passion, μια μοντέρνα προσέγγιση στο κλασικό Campari Orange, το ημερολόγιο εξερευνά και αποθεώνει τις συνταγές που άντεξαν στον χρόνο και που ακόμα λατρεύονται στον σύγχρονο κόσμο. Οι υπόλοιπες ιστορίες συμπεριλαμβάνουν τη δημιουργία του Americano το 1933, το οποίο λέγεται ότι πήρε το όνομα του από τον Primo Carnera, τον πρώτο Ιταλό που κατέκτησε τον τίτλο των βαρέων βαρών μποξ στη Νέα Υόρκη, και του Campari & Seltz, του πιο δημοφιλούς ποτού στο Bar Camparino, που ανήκε στον Davide Campari. Το bar θα γιορτάσει τα 100ά του γενέθλια το 2015 και το απλό αλλά πολυτελές μέρος είναι ακόμα δημοφιλές, όπως ακριβώς ήταν όταν άνοιξε έναν αιώνα πριν.

Η λαμπερή ηρωίδα Eva Green, προσωποποιεί τη συμβολική, κλασική και κομψή φύση του Campari με μια σειρά από υπέρκομψες δημιουργίες γνωστών σχεδιαστών όπως οι Vivienne Westwood, Versace, Alaia και  Christian Louboutin.

Η πρωταγωνίστρια του Ημερολογίου 2015, Eva Green σχολιάζει : “Για μένα αυτό το  project ήταν κάτι πολύ περισσότερο από τη δημιουργία ενός ημερολογίου. Ήταν η διήγηση μιας σειράς ιστοριών με έναν – γεμάτο φαντασία, δημιουργικότητα και  ομορφιά – τρόπο, και αυτό ακριβώς είναι που επιτύχαμε. Αυτή τη χρονιά, αυτές οι ιστορίες είναι πιο κοντά στην καρδιά του Campari  από οποιαδήποτε άλλη φορά και αισθάνομαι πολύ περήφανη που υπήρξα  μέρος όλου αυτού. Το Ημερολόγιο του 2015 είναι μια παρακαταθήκη του Campari σαν μάρκα και  βλέποντας όλες τις ιστορίες μαζί σε μια ενιαία συλλογή αποδεικνύει ότι όσο και να παλαιώσουν αυτές οι συνταγές , θα υπάρχει πάντα μια θέση για το Campari στον σύγχρονο κόσμο”.

Δείτε Επίσης
Το womanidol ονειρεύεται το στιλ του Μαΐου

Οι φωτογραφίες του Ημερολογίου τραβήχτηκαν από την Julia Fullerton-Batten, μια διεθνώς καταξιωμένη φωτογράφο και την πρώτη γυναίκα που μπήκε πίσω από το φακό για το Ημερολόγιο Campari. Το μοναδικό ύφος της Julia, για το οποίο χρησιμοποιεί πολύ δημιουργικά σκηνικά και κινηματογραφικό φως, βοηθά να διηγηθείι ιστορίες οπτικά και να αποτυπώσει μοναδικά την αίσθηση του διαχρονικού που είναι η κεντρική ιδέα του φετινού θέματος Mythology Mixology. Με τον συνδυασμό της διαισθητικής της ματιάς και της ξεχωριστής της προσέγγισης η Julia ζωντανεύει κάθε ξεχωριστή ιστορία πίσω από τα κλασικά Campari cocktails, με ένα μοντέρνο αλλά και καλλιτεχνικό τρόπο.

Το Ημερολόγιο Campari, από το οποίο μόνο 9.999 κόπιες εκτυπώνονται, δεν είναι προς πώληση αλλά θα διανεμηθεί σε φίλους του Campari σε όλο τον κόσμο.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.