ΔΩΔΩΝΗ: 52 χρόνια παράδοση στη γεύση

ΔΩΔΩΝΗ: 52 χρόνια παράδοση στη γεύση

Με έτος ιδρύσεως το 1963, η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη προσφέρει πλέον 80 ξεχωριστά προϊόντα από 100% ελληνικό γάλα διατηρώντας την παράδοση, την υψηλή ποιότητα και την αυθεντική γεύση. 

Έχοντας συμπληρώσει 52 χρόνια από την ίδρυσή της, η γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη συνεχίζει να εξελίσσει τη μοναδική της ιστορία. Πιστή στην παράδοση και με σεβασμό στην κληρονομιά της,  σήμερα καλύπτει πλήρως τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των Ελλήνων και διεθνών καταναλωτών για προϊόντα 100% ελληνικά και αγνά, ταυτίζοντας το όνομά της με την υπεροχή στη γεύση και την υψηλή ποιότητα.

Με μια ευρεία γκάμα που μετράει 9 κατηγορίες αμιγώς ελληνικών προϊόντων και 80 ξεχωριστούς κωδικούς, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία, έχει κερδίσει τη δική της μοναδική  θέση στο τραπέζι των καταναλωτών, προσφέροντας αυθεντικές γεύσεις, που  κάνουν την καθημερινότητά μας πιο νόστιμη και ξεχωριστή!

Η No1 σε πωλήσεις ΠΟΠ φέτα Δωδώνη, το φρέσκο γάλα, το αληθινό γιαούρτι, τα σκληρά αγελαδινά τυριά, το γαλοτύρι, το βούτυρο και πολλά ακόμα ξεχωριστά προϊόντα αποδεικνύουν πως η αγνότητα των πρώτων υλών αποτελεί τη βασική παράμετρο ανώτερης  ποιότητας και αυθεντικής γεύσης.

Το διευρυμένο δίκτυο των 5.000 παραγωγών, σε 514 χωριά της Ηπείρου διασφαλίζει την καθημερινή προμήθεια της εταιρείας με 100% ελληνικό, ομογενοποιημένο και παστεριωμένο γάλα, πλούσιο σε φυσική γεύση, χάρη στα 2.500 βότανα και φυτά που φύονται στα βοσκοτόπια της Ηπείρου.

Χάρη σε αυτές τις αγνές και εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες της Ηπείρου, η Δωδώνη, προσθέτει καθημερινά ακόμα περισσότερη αγάπη και φροντίδα για τους καταναλωτές, διατηρεί εδώ και 52 έτη ζωντανή την παράδοση στη γεύση, και επιτυγχάνει υψηλή ποιότητα, μέσα από την εφαρμογή ενός αυστηρού συστήματος ελέγχου και διασφάλισης των παραγόμενων προϊόντων.

Μέσα από την ιστοσελίδα www.dodoni.eu, μετατρέπει καθημερινά την παράδοση αυτή σε τέχνη της γεύσης, προσκαλώντας τους καταναλωτές εντός και εκτός της Ελλάδας να δημιουργήσουν πρωτότυπες συνταγές, ιδανικές για κάθε στιγμή της ημέρας, αλλά και για κάθε ιδιαίτερη περίσταση, συνδυάζοντας παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και πρώτες ύλες με μία μοντέρνα προσέγγιση.

Δείτε Επίσης
Πώς θα φτιάξετε την πιο απολαυστική πιατέλα με ποικιλίες τυριών!

Παράλληλα, η Δωδώνη ταξιδεύει και ανοίγει γέφυρες με τους διεθνείς καταναλωτές σε 35 χώρες του κόσμου, αποτελώντας άξιο πρεσβευτή των ελληνικών προϊόντων και προωθώντας την ελληνική ποιότητα και κληρονομιά.

Η «συνταγή» για την ανάδειξή σε συνώνυμο της ποιότητας και της αυθεντικής γεύσης στηρίζεται σε συστατικά ισχυρά και διαχρονικά, όπως είναι η πίστη στην παράδοση, η επιμονή στην αγνότητα των πρώτων υλών και ο σεβασμός στον καταναλωτή, στοιχεία που την κάνουν ξεχωριστή και ασύγκριτη για τους καταναλωτές εντός και εκτός συνόρων.

#DodoniStories

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.