Ο κόσμος της ομορφιάς αποκαλύπτεται!

Ο κόσμος της ομορφιάς αποκαλύπτεται!

Με τη συμμετοχή σημαντικών Ελλήνων και ξένων ομιλητών, πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πρώτο Athens Beauty Conference στις 20 Νοεμβρίου, στο Αμφιθέατρο Μαρούσι Plaza.

Πρόκειται για το πρώτο επιχειρηματικό συνέδριο καλλυντικών που πραγματοποιείται στην Ελλάδα που -παρόλη την κρίση- έχει επιδείξει αξιοσημείωτες αντοχές και έχει παρουσιάσει καινοτομικές προτάσεις σε όλα το φάσμα των δραστηριοτήτων του, με στόχο να ανταποκριθεί στην ανάγκη για διαρκή αναζήτηση της ομορφιάς με παράλληλη ικανοποίηση βαθύτερων προσωπικών αναγκών.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι το Fashion Daily και το Marketing Week της εταιρείας Βoussias Communications και η Fidel & Fortis-Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, που φιλοδοξούν το Συνέδριο να γίνει τόπος συνάντησης και σημείο αναφοράς ολόκληρης της αγοράς καλλυντικών στη χώρα μας.

Αναφορικά με το Πρόγραμμα  του συνεδρίου:

Οι εργασίες θα ξεκινήσουν με τον «δικό μας» Δημήτρη Κατσαχνιά, τον πρώτο από τους τρείς keynote speakers που θα φιλοξενηθούν στην εκδήλωση. Ως  Ειδικός σε θέματα στρατηγικής και επικοινωνίας για  προϊόντα ομορφιάς, μόδας και luxury goods  σε διεθνές επίπεδο, θα μιλήσει για  τις αλλαγές που συντελούνται στον κόσμο της ομορφιάς παγκοσμίως, καθώς και για το νέο που έρχεται. Το προφίλ της νέας Ελληνίδας καταναλώτριας θα αποκαλύψει, στη συνέχεια, η Ξένια Κούρτογλου, Founder & Managing Partner της Focus Bari, στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποίησε ειδικά για τις ανάγκες του συνεδρίου.

Για τον τρόπο με τον οποίο ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις ανταποκρίνονται στις αλλαγές και πώς αυτές αντανακλώνται σε συγκεκριμένες στρατηγικές επιλογές αναφορικά με την επιχειρηματικότητα που αναπτύσσουν, σε νέα προϊόντα, καθώς και καινοτόμες πλατφόρμες marketing, επικοινωνίας, προώθησης και πωλήσεων,  θα μιλήσουν ανώτατα  στελέχη εταιρειών όπως L’Oreal, Gr. Sarantis Group, BDF Hellas, Shiseido/Folli Follie Group, Korres, Apivita, Fresh Line, Oriflame, Avon και PharmaPLUS/Lavipharm.

Στην  αυξανόμενη σημασία των digital μέσων και την ανάπτυξη του Omnichannel retail στην αγορά του beauty θα επικεντρωθεί ο Saverio Bianchi, ο δεύτερος διεθνής ομιλητής του συνεδρίου, που έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους «25 Best Luxury Digital Experts to follow». Στην ίδια ενότητα, η Convert Group θα αναφερθεί στις ευκαιρίες που παρουσιάζει το ηλεκτρονικό εμπόριο στον κλάδο της ομορφιάς, ενώ την πρώτη μηχανή αναζήτησης στον χώρο παροχής υπηρεσιών ομορφιάς θα παρουσιάσει η startup Funkmartini.

Δείτε Επίσης
Θρεπτικά ελιξίρια για την επιδερμίδα σας

Κρίσιμα ερωτήματα όπως, κατά πόσο τα brands είναι σε θέση να αντιληφθούν τις  πραγματικές επιθυμίες του σημερινού καταναλωτή ή αν ζητήματα αειφορίας λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από τις εταιρείες, θα θέσει μεταξύ άλλων, στην ομιλία της η τρίτη keynote speaker, Anna Simpson από τη Σιγκαπούρη, δημοσιογράφος και συγγραφέας του «Τhe brand Strategist’s Guide to Desire».

Επιπλέον, το Συνέδριο θα πλαισιωθεί από δύο θεματικές συζητήσεις με στελέχη της αγοράς που θα μοιραστούν με το κοινό τις απόψεις τους  για την  επικοινωνία των brands  με το κοινό και τους διακριτούς ρόλους μεταξύ διανομέων και brand owners.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.