Shiseido: 150 χρόνια πρωτοπορίας, καινοτομίας και δέσμευσης για την απόλυτη ομορφιά!

Shiseido: 150 χρόνια πρωτοπορίας, καινοτομίας και δέσμευσης για την απόλυτη ομορφιά!

Η Shiseido, πηγή έμπνευσης για μια ονειρεμένη επιδερμίδα, θέλοντας να τιμήσει την αληθινή ομορφιά, την ομορφιά που μας δίνει αυτοπεποίθηση και μας κάνει να αισθανόμαστε ελεύθερες και γεμάτες ζωή, γιορτάζει αποκαλύπτοντας τρεις γενιές εμβληματικών προϊόντων, σήμερα και στο μέλλον!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Ιαπωνική φιλοσοφία με τεχνολογίες αιχμής; Η Shiseido πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά προσδίδοντας ασύγκριτη αισθητική, ώστε να αναδείξει τόσο την εσωτερική όσο και την εξωτερική ομορφιά κάθε μιας από εμάς!

Ακολουθώντας το πρωτότυπο σχέδιο της Sue Yabe, οι καινοτομίες ομορφιάς για τη Shiseido δημιουργούν ένα καλύτερο κόσμο! Aπόλυτα εμπνευσμένοι από τη φύση και σταθερά αφοσιωμένοι στη μείωση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος εφαρμόζουν ανακυκλώσιμες και επαναχρησιμοποιημένες συσκευασίες από το 1926! Στοχεύουν σε 100% βιώσιμες συσκευασίες και μέσα από την ενέργεια Blue project ευαισθητοποιούνται και προστατεύουν το υγρό στοιχείο, σε παγκόσμια κλίμακα.

Προκαλώντας σημεία – σταθμούς για την εξέλιξη της κοσμητολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο, η Shiseido έχει συμβάλει σημαντικά, όμως, στην ανάπτυξη και στη δημιουργία πολλών δραστικών συστατικών.

 • Για παράδειγμα, το 1985 παρήγαγε πρώτη βιοτεχνολογικό υαλουρονικό οξύ για καλλυντική χρήση.
 • Μετά από δέκα χρόνια αναπτύσσει ως νέο πρότυπο το Super Bio-Hyaluronic Acid με διπλάσια ποσότητα απορρόφησης νερού και αργότερα, με τη σειρά Essential Energy συνδυάζει 3 διαφορετικές εκδοχές υαλουρονικού οξέος για μέγιστη ενυδάτωση.
 • Το 2022, ξεκινά μια νέα επανάσταση με την τεχνολογία MolecuShift, που εισάγει για πρώτη φορά στην καλλυντική βιομηχανία, την αξιοποίηση των ιδιοτήτων του υαλουρονικού οξέος.
 • Και σήμερα; Με τη σειρά Vital Perfection, η Shiseido κατάφερε να σταθεροποιήσει και να μεγιστοποιήσει την αντιγηραντική δράση της καθαρής ρετινόλης, ένα επιστημονικό επίτευγμα που έχει αναγνωριστεί και από το Ιαπωνικό Υπουργείο Υγείας!

Παγκόσμια ρεκόρ

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν βέβαια να περάσουν απαρατήρητα, οπότε η πρωτοποριακή έρευνα της Shiseido κατέχει δικαιωματικά, το παγκόσμιο ρεκόρ επιστημονικής καινοτομίας, με 29 IFSCC βραβεία (International Federation of Societies of Cosmetic Chemists)!

Το IFSCC συγκεντρώνει τους κορυφαίους επιστήμονες από όλο τον κόσμο, που παρουσιάζουν τις τελευταίες τους έρευνες. Τα βραβεία είναι αφιερωμένα στην προώθηση των καινοτομιών της επιστήμης των καλλυντικών και η Shiseido κατέχει δικαιολογημένα το παγκόσμιο ρεκόρ, καθώς καμιά άλλη εταιρεία καλλυντικών δεν έχει καταφέρει να την ξεπεράσει, μέχρι σήμερα!

Από το παρελθόν στο σήμερα

 • Σημείο σταθμός και πηγή έμπνευσης, η ομάδα Shiseido που ιδρύθηκε το 1872 από τον Arinobu Fukuhara, εγκαινιάζοντας το πρώτο φαρμακείο δυτικού τύπου στο Τόκιο.
 • Το 1897, γίνεται το κόκκινο ξεκίνημα στην ιστορία της με την ξεχωριστή λοσιόν, “Eudermine”.
 • Το 1917, κυκλοφορεί το πρώτο άρωμα “Hanatsubaki”, που σημαίνει καμέλια, ενώ για το μακιγιάζ η Rainbow Face Power κυκλοφορεί σε 7 αποχρώσεις.
 • Το 1923, παρουσιάζει για πρώτη φορά αντηλιακά προϊόντα. Με την πάροδο των χρόνων, η τεχνολογία SynchroShield™ ενισχύει το προστατευτικό φιλμ της επιδερμίδας, ακόμα και όταν έρχεται σε επαφή με το νερό ή την θερμότητα, ενώ η  τελευταία τεχνολογία Sun Dual Care™ έχει την ικανότητα να μετατρέψει ένα μέρος των ακτινών του ήλιου σε φιλικό προς το δέρμα φως!

 • Κάνοντας ένα τεράστιο άλμα φθάνουμε στο 2007, η Shiseido ιδρύει την Female Researcher Science Grant, θέλοντας να υποστηρίξει τη γυναικεία παρουσία παγκοσμίως, ενώ στη Γαλλία, εδραιώνει τον θεσμό “Women of Influence”, επιβραβεύοντας τη γυναικεία επιχειρηματικότητα!
 • Το 2014, το Ultimune, η πρώτη καλλυντική σύνθεση που δρα στο σύστημα άμυνας της επιδερμίδας κερδίζει 200 διεθνή βραβεία και 42 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, πουλώντας ένα μπουκάλι κάθε 7 δευτερόλεπτα παγκοσμίως!
 • Το 2020, ως ένα ολιστικό, φιλελεύθερο και αφοσιωμένο όραμα ομορφιάς επιλέγει την καλλιτέχνη, ηθοποιό, σεναριογράφο και ακτιβίστρια LGBT Hunter Schafer, ως εκπρόσωπο για τα αντηλιακά της προϊόντα Urban Suncare και τα προϊόντα μακιγιάζ.
 • Το 2021, το νέο άρωμα Ginza αποκαλύπτει για ακόμα μία φορά την οσφρητική τεχνογνωσία, αναδεικνύοντας όλες τις θηλυκές πτυχές και αντιθέσεις.

 • Σήμερα, στο μακιγιάζ η Shiseido διαθέτει περισσότερες από 125 αποχρώσεις για τα μάτια και τα χείλη.
 • Το 2022, οι οροί Βio- Performance Skin Filler Serums επιτυγχάνουν και επιτρέπουν την διείσδυση υαλουρονικού οξέος υψηλού μοριακού βάρους, για πρώτη φορά, κάνοντας το δέρμα πιο νεανικό από την πρώτη εφαρμογή!

Η φιλοσοφία της ανταπόδοσης!

Θέλοντας να προσφέρει σε κάθε γυναίκα το καλύτερο, τόσο στην αποτελεσματικότητα όσο και στην ασφάλεια, η Shiseido ακολουθεί  5 αντίθετες και ταυτόχρονα, συμπληρωματικές αξίες! Αυτή η φιλοσοφία περικλείεται στην έννοια της «Dynamic Harmony», δηλαδή της δυναμικής αρμονίας και στοχεύει:

Δείτε Επίσης
Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» απέσπασαν τα νέα μαλακτικά ρούχων Tesori d’ Oriente

 1. Στην εσωτερική και εξωτερική ομορφιά
 2. Στη λειτουργικότητα και στην ιαπωνική ποιότητα
 3. Στην επιστήμη και στη δημιουργικότητα
 4. Στην πολυτέλεια και στη βιωσιμότητα
 5. Στο ατομικό και το οικουμενικό

Με παρουσία σε 120 χώρες και με 46.000 υπαλλήλους σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από 8 Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης, ανοιχτά στο κοινό, με χώρους ευεξίας και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις για τη δημιουργία των καινοτομιών του μέλλοντος, κάνουν τη διαφορά!

Αντιμετωπίζοντας το δέρμα, όχι μόνο ως ένα μέρος του σώματος, αλλά ως σημείο επαφής που συνδέει ολόκληρο το σώμα μας με τον έξω κόσμο, η Shiseido εστιάζει σε 3 βασικά συστήματα που το επηρεάζουν:

 1. Το ανοσοποιητικό σύστημα, όπου με την τεχνολογία ImuGeneration προστατεύει και ενισχύει την αμυντική δράση της επιδερμίδας.
 2. Το νευρικό σύστημα, με τεχνολογία ReNeura™, όπου προάγει την επικοινωνία μεταξύ των νεύρων και των κυττάρων του δέρματος, σε μια πρωτοποριακή αναγέννηση.
 3. Τη μικροκυκλοφορία, με την ανάπτυξη του LifeBlood™, της επιστημονικής καινοτομίας που στοχεύει στην υποστήριξη της ζωτικής ροής, προσδίδοντας στο οξυγόνο και στις θρεπτικές ουσίες, που είναι απαραίτητα για την καλή λειτουργία του δέρματος, την ιδανική υγρασία.

Σε limited edition

Γιορτάζοντας τα 150 χρόνια πρωτοπορίας, καινοτομίας και δέσμευσης, η Shiseido αποκαλύπτει σε περιορισμένη έκδοση, τρεις γενιές εμβληματικών προϊόντων! Το καθένα συμβολίζει με τη σειρά του την κληρονομιά, την καινοτομία και το μέλλον…

Eudermine” 150th Anniversary Edition

Εμπνευσμένο από το γυάλινο μπουκάλι του 1897, σε ένα πρωτότυπο arabesque σχέδιο και χάρτινη συσκευασία από δάση βιώσιμης διαχείρισης, η θρυλική λοσιόν γνωστή ως “Shiseido Red Water”, που αντλεί το όνομα της από τις ελληνικές λέξεις «ευ» και «δέρμα», αποτελεί την πιο όμορφη έκφραση μιας λαμπερής κληρονομιάς!

“Ultimune Power Infusing Concentrate” 150th Anniversary Edition

Έχοντας κερδίσει περισσότερα από 200 βραβεία ομορφιάς παγκοσμίως, χάρη στην επιστημονική ανάλυση της μικροκυκλοφορίας και της καινοτομίας “The Lifeblood™”, ο best seller ορός της Shiseido μέσα από το εμβληματικό του μπουκάλι «Φως σε κίνηση», ενισχύει τη ζωτική ροή και την εσωτερική άμυνα του δέρματος για πιο υγιή, πιο ζωντανή επιδερμίδα από ποτέ!

“Ultimune Power Shot” 150th Anniversary Edition

Εντατική δράση για το συμπυκνωμένο νο1 αντιγηραντικό ορό της Shiseido, με εκπληκτικά ελαφριά υφή και γρήγορη απορρόφηση, που βασίζεται στα ισχυρά συστατικά του Ultimune, αλλά σε συγκέντρωση  επί 15 φορές(!), χάρη στην τεχνολογία ImuGeneration150™. Εξελιγμένο προϊόν τρίτης γενιάς, που ενισχύει τη ζωτική ροή του δέρματος, στοχεύοντας στη νεανικότητα της επιδερμίδας!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.